2017 Eylül Anneleri

Kızlar ben çok ağır geçiriyorum. Yesem kusuyorum yemesem kusuyorum. Yataktan çıkamıyorum :KK43: benim gibi olanlar var mı ? Duanızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olurmuş
herkesin bünyesi farklı bende henüz bulantı yok, arkadaşımdan biliyorum çok kötüydü ilk aylaarı.Allah yardımcın olsun,biran önce normale dönersin inşallah:dua:

Ben bugün doktora gittim 5 hafta 1 günlük olması lazım. Ama 3 hafta gibi gelişimi dedi. Benimde mi geç döllenme acaba anlamaz mıydı doktor bilemedim. Memnun musunuz doktordan ve ne tarafta doktorunuz merak ettim?
Ben geçen hafta ilk gittiğimde keseyi alttan üstten göremedi çok küçük olabilir yada dış döllenme olabilir dedi kan testi verdi 563 çıktı beta. Çok küçük bu değerde kese gözükmez dedi pzt gel bida dedi bugün gördü keseyi ama sat la uyuşmuyo geç döllenmedir dedi. Benim dr prof canım özel hastanede

aldin mi cnm sonucunu merakk ettim yazmamissin sonra
Evet aldim canim 1174 cikmis. Ama dr hic bisey demedi suratsiz adam :KK12:kac haftalij dedim suan yorum yapamam dedi. Yukselis normal dedi. Cuma gunu bi test daha yapilcak. Sizde de boyle mi oluyo gidisat? Normal devlet hastanesine gidiyorum bu arada . bide folik asit yazdi

Evet aldim canim 1174 cikmis. Ama dr hic bisey demedi suratsiz adam :KK12:kac haftalij dedim suan yorum yapamam dedi. Yukselis normal dedi. Cuma gunu bi test daha yapilcak. Sizde de boyle mi oluyo gidisat? Normal devlet hastanesine gidiyorum bu arada
yukselmis canim ne guzel sevin ben de devlet arastirma hastanesine gidiyorum ilk bugun verdim kan bayandi illa kendin sorcan suratsiz oluyolar para alsalar gülerek karsilarlar darisi basima insallah benim de yukselir sagliklidir

Evet aldim canim 1174 cikmis. Ama dr hic bisey demedi suratsiz adam :KK12:kac haftalij dedim suan yorum yapamam dedi. Yukselis normal dedi. Cuma gunu bi test daha yapilcak. Sizde de boyle mi oluyo gidisat? Normal devlet hastanesine gidiyorum bu arada . bide folik asit yazdi
Bak sana tarihleri yazayim
30 aralik 131
6 ocak 2470
7 ocak 4148
Allahin izniyle gidisatimiz normal insallah gonlunu rahat tut

yukselmis canim ne guzel sevin ben de devlet arastirma hastanesine gidiyorum ilk bugun verdim kan bayandi illa kendin sorcan suratsiz oluyolar para alsalar gülerek karsilarlar darisi basima insallah benim de yukselir sagliklidir
Amin canim cumlemiz saglikli gebelikler geciririz insallah. Ama herkeste deger farkli olabiliyo galiba. Onemli olan saglikli olmak

Cok tesekkur ederim. Bide son testinde ultrasonla bakildi mi yani kese filan goruldu mu
Yok cnm ilk gebeligimdede 6+2de gitmistim kalp atisi gozle gorunuyodu dinletmedi doktor gosterdi. Degerlerin artistaysa korkma cnm ben daha doktoruma gitmedim 6. Hafta icinde gitcem hersey normal kanamada yok o yuzden beklemedeyim

Benim 2.hamileliğim hanımlar 2015 ekim doğumlu bir kızım var 15 aylık anlycagnz sürpriz oldu bu bana ama cok sevindik insallah saglıkla kucagımıza alırız benim sag kasık agrım oluyor ara ara bacagma vıruyor uzanıyorum mide bulantım baslamadı henüz belkide 2.diye fazla bulanmaz kızımda 3 ay kusmustum suan koku hassasiyetin var bulantı pek yok
Canim hayirli olsun benim de ikinci gebeligim 2015 subat dogumlu kizim.aynen benim yedinci aya kadar hep mide bulantim kusmam oldu bu kezde henuz baslamadi ins baslamaz.tahmini dogum tarihi 8 eylul ama sezeryan oldugum icin agustos gibi dogum olcak Allah nasip ederse

4+4te gördük keseyi kalp atışları icin heyecanlıyız

Eklentiler

• IMG_8986.JPG
    IMG_8986.JPG
    25 KB · Görüntüleme: 68
X