- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Sabah akşam tok karnına canımben de alip iceyim o zaman siki siki tutunsun insallah nasil kullaniyosun bende doktor verir diye dusundum gerek yok dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah akşam tok karnına canımben de alip iceyim o zaman siki siki tutunsun insallah nasil kullaniyosun bende doktor verir diye dusundum gerek yok dedi
Cnm ilk gebeligimde 5.150 cikmistihipotrodi mi canim benim 5.5 çıkmıştı tsh sonra gittim hemen dahiliyeye endokrin e kayıt oldum bendede nodul var 5 ocakta ultrosan bakti ilac dozu arttirdi 25 mg aliyodum simdi 1 tam bi yarim kirip iciyorum levatiron 6 aralik bakıldığında 2.5 cikti 20 aralik bakıldığında 3.95 simdi bakalim kac cikacak 1 mm bnm nodul
ben ankaradayim canim esim asker 8 ay once asker hastanesinde baktirdim simdi devlet hastanesi oldu oraya gittim ilk 5.5cikti lokman hekime gittim ozel 4 kusur cikti ilac basladi 1.5 ay kullandim tekrar asker hastanesinde baktirdim 2.5 cikti 20 aralik da yenimahalle arastirma hastanesinde yaptirdim 3.95 cikti orda endokrin var orda muayne aldum doz arttirdi simdi bakalim kac cikacak yuksek cikarsa endokrine de giderim hamileyim doz arttir yuksek diye gosteririm kimyasal ondan da oluyomus eylulde oldu bnm de oyle cok uzuldum tsh etkiliyor her seyiCnm ilk gebeligimde 5.150 cikmisti
bunda 5.8 cikti sonra bi daha yaptirdim 6 ya cikti devlet hastanesine gittim 2.4 cikti ve butun degerler sacma sapan cikti muhtemelen devlet hastanesinin testleri hatali. Son olarak cumartesi gittim ozel bi hastaneye 3.9 cikti ultrasonda nodul cikti doktora gitcem iste ogleden sonra. tiroid ilacı euthyrox U kullaniyodum bi 50 bide 25lik yani toplamda 75lik iciyodum gunde. Aslinda 25 likle baslamistim 2 hafta sonra dusmek yerine yukseldigini gorduk 75le 2 ayda dustu ilk gebeligimde. Bunda kaclik verecek baklim. Baska yerlerde de test yaptir cnm ben soklardayim hala iyiki farkli yerlerde yaptirmisim
teşekkür ederim canim bende alip iciyim o zaman sabak aksam tok nasil kullanildigini bilmedigim icin sordum ignesi ve fitil i de varmis netten baktim daSabah akşam tok karnına canım
İlk testi batimdan bir gun sonra yaptim 184.28 cikti. 2.testimi bugun yaptirdim sonuclari bekliyorum hastanedeyim suancanım seninle aynı günlerimiz. bhcg kaç çıktı senin, ben de endişeliyim inşallah yükselir diye:)
Oncelikle hayirli olsun bebisiniz.doktor 7.haftadan sonra duyulur dedi ama belli de olmaz sizinkinin pit pit sesleri gelir belkiKızlar ben 4+3de doktora gittim keseyi gördük ama tabiki çok küçüktü bu cuma tam 6+0 oluyor kalp atışı duyar mıyız ki
Bana doktor sadece gunde 1 kez tok karina dedi. Arkadaslardanda duydum bu ilac hem agizdan hemde alttan fitil olarak aliniyomus.bi de ignesi varmis.sanirim kanamana gore yada tutunma ihtiyacina gore degisiyor ne kadar ve nasil alinacagiSabah akşam tok karnına canım
Ses duyulmasada kalp atisi gozle goruluyo 6 +2de ilk oglumda gormustuk kalp atisini. Zaten benim doktor 8den once dinletmiyomus prensip olarak gozle gorunuyo yeterli diyoOncelikle hayirli olsun bebisiniz.doktor 7.haftadan sonra duyulur dedi ama belli de olmaz sizinkinin pit pit sesleri gelir belki
batan kac cikti canim inşallah darısı bana bende gorsem rahatliycam birazKızlar çok şükür keseyi gördük alttan muayene ile darısı başınıza 4 hafta 6 günlümüş normalde sat a göre 2 hafta geri çünkü geç döllenme olmuş. 15 Gün sonra kalp atışını dinlemek için gel dedi.
aldin mi cnm sonucunu merakk ettim yazmamissin sonraİlk testi batimdan bir gun sonra yaptim 184.28 cikti. 2.testimi bugun yaptirdim sonuclari bekliyorum hastanedeyim suan
Canım kaç haftalık seninki. Benim henüz bi bulantı yok benim 4h6g Allah şifanı versin canım sabretKızlar ben çok ağır geçiriyorum. Yesem kusuyorum yemesem kusuyorum. Yataktan çıkamıyorum benim gibi olanlar var mı ? Duanızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olurmuş
Son adet tarihine göre olanı mı soruyosun canım ona göre 6h3g olması lazım ama dr 4h6g dedibatan kac cikti canim inşallah darısı bana bende gorsem rahatliycam biraz
Ben bugün doktora gittim 5 hafta 1 günlük olması lazım. Ama 3 hafta gibi gelişimi dedi. Benimde mi geç döllenme acaba anlamaz mıydı doktor bilemedim. Memnun musunuz doktordan ve ne tarafta doktorunuz merak ettim?Kızlar çok şükür keseyi gördük alttan muayene ile darısı başınıza 4 hafta 6 günlümüş normalde sat a göre 2 hafta geri çünkü geç döllenme olmuş. 15 Gün sonra kalp atışını dinlemek için gel dedi.
Ben gittim doktora 3 haftalık kasılmalar var etrafında diye fitil verdi. Düşme riskine karşın. Yinede gidin bence. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahAyrica 6+0 a kadar doktora gitmeyi dusunmuyorum. Oglumda da 6+2 de gitmistim kalp atisini gozle gorebilmistik. Oncesjnde giderseniz kalp atisjni goremeyecegi icin haftaya tekrar gel diyecek doktor