2017 Eylül Anneleri

Kızlar selam.cok şükür keseyi gördük.dr karından baktı ve gördü.9mm biseymiş dahane kadarlık peki dedim 1 aylık filan dedi.dikkat et kendine dedi.düşük icin riskli donemler dedi.agir seyler kaldirma dedi.iliski yasak dedi.pogestan ,folbiol,bir de omega iceren vitamin hapı vermisti.bunkara devam et dedi.15 gün sonra tekrar gel dedi.cok şükür keseyi gorunce icim rahatladı.

canım kalp atışları için daha var senin bende 7. haftadayım 10. haftada gidicem doktor o zaman gel dedi.
benim bulantılarım başlamadı acaba ne zaman başlar :)
Valla bende bulantı başlamadı diye dert ediniyodum kendime ama fena bir şeymiş. 10 dakika oluyor ama yetiyor bana insallah rahat geçiririz canım olmaz sende bulanti. Doktorumda erken dedi ondan 8+5 olunca gidicez haftaya umarım duyarız :))

oğlunmu olcak acaba :)
Bilmiyorum ki :) Gören öyle diyor ama ... Ne yalan söyleyeyim bende öyle hissediyorum. Öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun . Hep erkek ismi araştırıyorum nedense. Rüyamda kızım olduğunu gördüm geçenlerde. Gerçi o kötü bir rüyaydı aldırmışım lafta hastanede , onlar bana söylüyor kızdı bebeğiniz diye
Sizde böyle anormal rüyalar görüyor musunuz ??

Tatlım napıyosun nasıl gidiyor bn dün kalp atışını duydum sen gitrinmi çok farklı bi duyguydu duyar duymaz bi ağlama tuttu beni

Kizlar bir.şey soracağım size. Benim Sat 19 aralik 26 ocakta doktora gittigimde 7 mm keseyi gordu karindan.5+3tüm o zaman. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atisini duyariz dedi. Ben 10 şubata randevu aldim 7+4 olacagiz insaallah. Kalp atisini duyar miyiz sizce? Yoksa ben garanti olsun diye bir hafta sonraya mı alsam?

Bence duyarsınız biz 6+3 de duymuştuk. Çok güzel bir duygu inşallah sizde ilk gidişte duyarsınız da içiniz rahatlar

Korkma bence. Benim ilki ayni böyleydi. Hiç hamile gibi degildim. Uyku hali vardi sadece. Onun da ustesinden geliyordum. Hopluyor zipliyordum hatta. Ben de haftaya persembe gidecegim kalp atisi icin. Iyi haberlerle bulusuruz umarım.
İnş cnm hemen yazalım burdan pıtpıtları duyunca :)

ya evet karmakarısık ruyalar görüyorum ama bebek yok ruyamda :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…