- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 45
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
Valla bende bulantı başlamadı diye dert ediniyodum kendime ama fena bir şeymiş. 10 dakika oluyor ama yetiyor banacanım kalp atışları için daha var senin bende 7. haftadayım 10. haftada gidicem doktor o zaman gel dedi.
benim bulantılarım başlamadı acaba ne zaman başlar :)
Cok sükür gorduk keseyi karindan canım.15 gun sonra gel dedi.L leylimley33 girdin mi canım doktora?
Canım gözünaydın. Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşaallah.Cok sükür gorduk keseyi karindan canım.15 gun sonra gel dedi.
Valla bende bulantı başlamadı diye dert ediniyodum kendime ama fena bir şeymiş. 10 dakika oluyor ama yetiyor banainsallah rahat geçiririz canım olmaz sende bulanti. Doktorumda erken dedi ondan 8+5 olunca gidicez haftaya umarım duyarız :))
İzmir canım sen :)nerde oturuyorsun canım :)
Amin Canım insallah.cok sagol.Canım gözünaydın. Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşaallah.
Allah razı olsun canım.cok şükür bu kez karından kese gözüktü.Hersey icinden gectigi gibi olur umarim. Iyi haberlerini bekliyoruz...
Çok şükür gördük keseyi Canım.karindan baktı.9mm cikmiş minigim.15 gun sonra tekrar .gidecegim.Canım hıc korkma sakin ol rahatla bebegını goruceksın onu dusun gor bak kokrtuguna degmiyecek. Guzel haberlerını beklıyoruz
Gözün aydın canım inşallah kalp atışlarını da duyarsınız çok sevindim :))Allah razı olsun canım.cok şükür bu kez karından kese gözüktü.
Oyyy yerim onuuu masallah canım gozun aydın :)Çok şükür gördük keseyi Canım.karindan baktı.9mm cikmiş minigim.15 gun sonra tekrar .gidecegim.
Bilmiyorum ki :) Gören öyle diyor ama ... Ne yalan söyleyeyim bende öyle hissediyorum. Öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun . Hep erkek ismi araştırıyorum nedense. Rüyamda kızım olduğunu gördüm geçenlerde. Gerçi o kötü bir rüyaydı aldırmışım lafta hastanede , onlar bana söylüyor kızdı bebeğiniz diyeoğlunmu olcak acaba :)
Tatlım napıyosun nasıl gidiyor bn dün kalp atışını duydum sen gitrinmi çok farklı bi duyguydu duyar duymaz bi ağlama tuttu beniAslinda direk aramadan filanda gidebilirim. Gitmekde istiyorum:) ama az daha bekleyecem. iyice her seyi otursun. olussun bebegimin:):) böyle günler daha hizli geciyor. Adetten hemen sonra gitseydimm su iki hafta bana azap olurdu. gecmezdi günler. simdi cabucak gecti. Ilk hafta pek inanamadik o hafta inanmaya calismakla gecti:) sonra bulantilar kasik agrisi akinti uyku yorgunluk filan gelip yerlestikce vücuduma sevincten dört köse oldum:) insallah sali her bir seyini görürsün :):) biran önce gelsin sana sali :)
Bence duyarsınız biz 6+3 de duymuştuk. Çok güzel bir duygu inşallah sizde ilk gidişte duyarsınız da içiniz rahatlarKizlar bir.şey soracağım size. Benim Sat 19 aralik 26 ocakta doktora gittigimde 7 mm keseyi gordu karindan.5+3tüm o zaman. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atisini duyariz dedi. Ben 10 şubata randevu aldim 7+4 olacagiz insaallah. Kalp atisini duyar miyiz sizce? Yoksa ben garanti olsun diye bir hafta sonraya mı alsam?
İnş cnm hemen yazalım burdan pıtpıtları duyunca :)Korkma bence. Benim ilki ayni böyleydi. Hiç hamile gibi degildim. Uyku hali vardi sadece. Onun da ustesinden geliyordum. Hopluyor zipliyordum hatta. Ben de haftaya persembe gidecegim kalp atisi icin. Iyi haberlerle bulusuruz umarım.
karından mı duydunuz cnm :)Bence duyarsınız biz 6+3 de duymuştuk. Çok güzel bir duygu inşallah sizde ilk gidişte duyarsınız da içiniz rahatlar
ya evet karmakarısık ruyalar görüyorum ama bebek yok ruyamda :/Bilmiyorum ki :) Gören öyle diyor ama ... Ne yalan söyleyeyim bende öyle hissediyorum. Öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun . Hep erkek ismi araştırıyorum nedense. Rüyamda kızım olduğunu gördüm geçenlerde. Gerçi o kötü bir rüyaydı aldırmışım lafta hastanede , onlar bana söylüyor kızdı bebeğiniz diye
Sizde böyle anormal rüyalar görüyor musunuz ??
kocaeli bende :)İzmir canım sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?