- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
cok gecmis olsn canim dr un onemsememeside ayri konu!Hesaplamama göre 4h+3glük gebeyim. Doktora gitmedim henüz, 9şubata randevu alabildim. O zamana keseyi görürüz diye düşündüm. Daha çok erken.
Daha önceki gebeliğimde şarıl şarıl kanamam oldu, yumurta büyüklüğünde parçalar düşürdüm, 3 kez üst üste düştü diye hastaneye gittik, kalbi takır takır içerde attığını görünce çok şaşırdık hep. Doktor ağrı sancı olmadıkça gelme dedi, arabaya binmek bile sakıncalı sana dedi. Doktorun bana inanmadığını abarttığımı düşünüyor herhalde dedim ve bir sonraki düşen parçayı şeffaf poşete koyup götürdüm. Dönüp bakmadı bile.
Ozamanlar rahmimde perde vardı bu yüzden kanamalar oluyordu ama bebeğim de dayanamayıp 7. Haftanın sonunda düştü. Rahmimde onun için yer yoktu.
Şimdi ameliyat olup perdeden kurtuldum. Daha sakinim ve kendimi iyi dinliyorum
Sağ ol. Rabbim evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın hiçbirimizi. Olumlu düşünelim. Rabbimin takdiri. 9ay rahat gebelik geçirtip sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsinCo
cok gecmis olsn canim dr un onemsememeside ayri konu!
Kizlar merhaba 7 haftalik hamileyim pantalonum belimi sıkıyor giyerken göbeğimi icime çekiyorum bir sorun olurmu bebek icin
Korkuyorum bebeğime bişey olucak diyebendede aynı sorun vardı.hemen gidip hamile kotu aldım,biraz büyük aldık karnım zaten büyücek diye.şimdilik biraz bol geliyo ama iyi geldi
Benımde oyle oluyo. Ben dugmesını kapatmıyorum. Yada taytla ıdare edıyorum.Sağ ol. Rabbim evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın hiçbirimizi. Olumlu düşünelim. Rabbimin takdiri. 9ay rahat gebelik geçirtip sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin
Canım hıc korkma sakin ol rahatla bebegını goruceksın onu dusun gor bak kokrtuguna degmiyecek. Guzel haberlerını beklıyoruzEvet looricim ,su an devlet hadtanesindeyim sirami aldım bekliyorum.cok heyecanlıyım aynı zamanda alttan. Muayene korkusu da var
hiç bişi hissetmiyorum, normal hayatımdan çok farklı değil, biraz fazla uyku seviyorum okadar.o yüzden çok korkuyorum bebeğim büyüyyo mu diye haftaya perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez merakla bekliyorum.kızlar günaydın nasıl geçiyor günleriniz :)
kızlar günaydın nasıl geçiyor günleriniz :)
Evet looricim ,su an devlet hadtanesindeyim sirami aldım bekliyorum.cok heyecanlıyım aynı zamanda alttan. Muayene korkusu da var
hiç bişi hissetmiyorum, normal hayatımdan çok farklı değil, biraz fazla uyku seviyorum okadar.o yüzden çok korkuyorum bebeğim büyüyyo mu diye haftaya perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez merakla bekliyorum.
sen nasılsın, nasıl gidiyo?
al bendende o kadar bende ayın 15inde falan gidicem kalp atışı duymaya inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz :)hiç bişi hissetmiyorum, normal hayatımdan çok farklı değil, biraz fazla uyku seviyorum okadar.o yüzden çok korkuyorum bebeğim büyüyyo mu diye haftaya perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez merakla bekliyorum.
sen nasılsın, nasıl gidiyo?
allah kolaylık versin canım yaBenim ikinci hamileligim. Ilki şahane gecmisti. Az az bulantim olmustu ama hic kusmamistim. Bu sefer bittim tukendim. C.tesiden beri surekli mide bulantisi yaşıyorum. Premesiz kullanıyorum iki gun oldu daha faydasini görmedim.
Umarim cabuk gecer.
Dünden beri çok hafif sabah bulantılarım başladı canım. kalp atışlarını duyamadık daha onun için biraz endişeliyim. senin nasıl geçiyor :)kızlar günaydın nasıl geçiyor günleriniz :)
sürekli uyumaktan başka bende de bir değiliklik yok. Birde tatlı yemekten :)kızlar günaydın nasıl geçiyor günleriniz :)
canım kalp atışları için daha var senin bende 7. haftadayım 10. haftada gidicem doktor o zaman gel dedi.Dünden beri çok hafif sabah bulantılarım başladı canım. kalp atışlarını duyamadık daha onun için biraz endişeliyim. senin nasıl geçiyor :)
oğlunmu olcak acaba :)sürekli uyumaktan başka bende de bir değiliklik yok. Birde tatlı yemekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?