2017 Eylül Anneleri

Co
cok gecmis olsn canim dr un onemsememeside ayri konu!

Co
cok gecmis olsn canim dr un onemsememeside ayri konu!
Sağ ol. Rabbim evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın hiçbirimizi. Olumlu düşünelim. Rabbimin takdiri. 9ay rahat gebelik geçirtip sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin

Benımde oyle oluyo. Ben dugmesını kapatmıyorum. Yada taytla ıdare edıyorum.

kızlar günaydın nasıl geçiyor günleriniz :)
hiç bişi hissetmiyorum, normal hayatımdan çok farklı değil, biraz fazla uyku seviyorum okadar.o yüzden çok korkuyorum bebeğim büyüyyo mu diye haftaya perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez merakla bekliyorum.
sen nasılsın, nasıl gidiyo?

kızlar günaydın nasıl geçiyor günleriniz :)

Benim ikinci hamileligim. Ilki şahane gecmisti. Az az bulantim olmustu ama hic kusmamistim. Bu sefer bittim tukendim. C.tesiden beri surekli mide bulantisi yaşıyorum. Premesiz kullanıyorum iki gun oldu daha faydasini görmedim.
Umarim cabuk gecer.

Korkma bence. Benim ilki ayni böyleydi. Hiç hamile gibi degildim. Uyku hali vardi sadece. Onun da ustesinden geliyordum. Hopluyor zipliyordum hatta. Ben de haftaya persembe gidecegim kalp atisi icin. Iyi haberlerle bulusuruz umarım.

al bendende o kadar bende ayın 15inde falan gidicem kalp atışı duymaya inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz :)

Dünden beri çok hafif sabah bulantılarım başladı canım. kalp atışlarını duyamadık daha onun için biraz endişeliyim. senin nasıl geçiyor :)
canım kalp atışları için daha var senin bende 7. haftadayım 10. haftada gidicem doktor o zaman gel dedi.
benim bulantılarım başlamadı acaba ne zaman başlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…