2017 Eylül Anneleri

benmde tahmını 13 eylül hafıf bel agrısı kasık agrısı dısında bır sey yok. bulantı var ama varla yok arası bır şey.

gögüslerim de cok sertleşme yok

Seninde hayirli olsun saglikla kucagina alirsin ins. İkinci bebisim ama ilki kadar heyecanliyim hepsi ayri bi seruven cunku. Allahim yuzumuzu guldursun bu 40 haftalik seruvende
Benimde 2.bebegim canım test cift cizgi cıkınca zangır zangır titredi bildigin bi kızıma bakıyorum bi esime beklemiyorduk ama cok sevindik insallah hayırlısyla kucagıma alırım tek duam bu

Benimde 2.bebegim canım test cift cizgi cıkınca zangır zangır titredi bildigin bi kızıma bakıyorum bi esime beklemiyorduk ama cok sevindik insallah hayırlısyla kucagıma alırım tek duam bu
Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin ins. Cnm

canım seninle aynı günlerimiz. bhcg kaç çıktı senin, ben de endişeliyim inşallah yükselir diye:)

Kızlar ben 4+3de doktora gittim keseyi gördük ama tabiki çok küçüktü bu cuma tam 6+0 oluyor kalp atışı duyar mıyız ki

Kızlar ben 4+3de doktora gittim keseyi gördük ama tabiki çok küçüktü bu cuma tam 6+0 oluyor kalp atışı duyar mıyız ki
betan ilk baktirdiginda kac cikti canim masallah 4+3 de gormussun keseyi ben de kan verdim bugun sabah gittim hastaneye tedbir amacli progestan istedim ama vermedi kanama yoksa gerek yok dedi ben de hem beta hem tsh istedim tsh icin ilac kullaniyorum Endokrinoloji ye gittim folik asitte aliyorum

Cnm bende de gebelikte tsh yukseliyo oncesinde hep sinirda oluyo. İlk gebeligimde direk 75lik ictim bi ayda 6 kilo aldim bu defa 4 defa test yaptirdim hepsinde ayri sonuglar cikti iki tanesi ayni sadece yine yuksek muhtemelen ilac kullancam bide 3mm nodul varmis ultrasonla tiroide baktilar gebelik sonrasinda da kontrol edelim ama gelecegin toroid hastasisin dedj doktor

Adete 1 hafta kala öğrendim canım 4+3 Ken 2 binlerdeydi kese yeni oluşuyor dedi bende sarı akıntı oluyordu önlem amaçlı progestan verdi zararı olur mu dedim yararı olur çocuğun sana tutunmasını sağlar dedi eşimde sağlıkçı o bana progestan almıştı zaten eczaneden öncesinde bazı bayanlar hamile kalmak için de kullanıyormuş

hipotrodi mi canim benim 5.5 çıkmıştı tsh sonra gittim hemen dahiliyeye endokrin e kayıt oldum bendede nodul var 5 ocakta ultrosan bakti ilac dozu arttirdi 25 mg aliyodum simdi 1 tam bi yarim kirip iciyorum levatiron 6 aralik bakıldığında 2.5 cikti 20 aralik bakıldığında 3.95 simdi bakalim kac cikacak 1 mm bnm nodul

bende de var sari akinti ama vermedi alip kullansam mi progestan bnde eczaneden eylulde kimyasal oldu benim de ben de tutunsun diye kullanmak istedim acikcasi yada kese gorunce mi alip icsem bilemedim

bende de var sari akinti ama vermedi alip kullansam mi progestan bnde eczaneden eylulde kimyasal oldu benim de ben de tutunsun diye kullanmak istedim acikcasi yada kese gorunce mi alip icsem bilemedim
Canım progestan gebelik hormonlarını güçlendiriyor bir zararı olduğunu da hiç duymadım Burda herkes hemen hemen içiyor

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…