- 6 Ocak 2017
- 143
- 105
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Hayirli olsun bebisinizTahmini 10 eylul 2. Gebeligim oglum 2.5 yasinda. Normal dogumla dinyaya gelmisti knsallah bu da nirmal olur. Suan 5 haftalik ama ben 3 haftalikken ogrendim kizlar sizler ne zaman ogrendiniz
hayirli olsun bebislerimizBende 3+4 ken öğrendim :)
Masallah cok erken görnmüş canım benm kızımda 6+2 iken keseyi görmüştük o yüzden dedim öyle gideyim diye ama dayanamıcam salı sabahına randevu aldım tam 5 oluyor bakalım insallah görürüzB
. Merhabalar hayirli olsun bebisiniz Benim 4+2 de kese gorunmustuDunde minik bebegi gorduk.umarim sizde biran once gorursunuz
Seninde hayirli olsun saglikla kucagina alirsin ins. İkinci bebisim ama ilki kadar heyecanliyim hepsi ayri bi seruven cunku. Allahim yuzumuzu guldursun bu 40 haftalik seruvende. hayirli olsun bebisiniz Ben ilk adet gunu ogrendim.o gundsn beri icim kipir kipir
Oncelikle hayirli olsuniyi akşamlar kızlar ben de 31 aralıkta idrar testiyle öğrendim geçen hafta dr gittik alttan üstten baktı kese görünmedi kan tahlilinde 563 çıktı beta hcg yarın yine gideceğim dr pzt gel dedi bakalım artık hayırlısı. geç döllenme olabilir dedi dr kaç haftalık bilmiyoruz yani tam
Masallah cok erken görnmüş canım benm kızımda 6+2 iken keseyi görmüştük o yüzden dedim öyle gideyim diye ama dayanamıcam salı sabahına randevu aldım tam 5 oluyor bakalım insallah görürüz
evet geç döllenme olabilir. bikaç arkadaşımda öyle olmuştu. inşallah görürsünüz ptesi keseyiiyi akşamlar kızlar ben de 31 aralıkta idrar testiyle öğrendim geçen hafta dr gittik alttan üstten baktı kese görünmedi kan tahlilinde 563 çıktı beta hcg yarın yine gideceğim dr pzt gel dedi bakalım artık hayırlısı. geç döllenme olabilir dedi dr kaç haftalık bilmiyoruz yani tam
hayırlı olsun bebişinizMerhabalar güzel anne adayları bebişlerimiz hayırlı olsun bende Eylül annesi olacağım inşallah :) tahminen 14 Eylül doğum tarihi umarım hepimiz için süreç güzel geçer şimdilik arada bi olan kasık ağrısı ve uyku dışında birşeyim yok
Sağol cnm inşallahOncelikle hayirli olsun
Stres yapma doktorunda dedigi gibi gec dollenme olabilir zaten erken doktora gitmiyorum bende 6 + olmadan gitmiyorum bikac defa tsh ve bhcg ye baktiriyorum cunku bende tsh yukseliyo bhcg yukseliyosa 6. Haftayi beklemek en mantiklisi kese gorunuyo bebis gorunuyo yetmiyo kalbin atisida gorunuyo merak etme sen erken gitmissin hayirlisiyla yarin keseyi gorursunuz ins.
İyi aksamlar hanımlar
Bende bugün evde yaptıgım idrar testiyle öğrendim hamileliğimi baya sürpriz oldu acıkcası beklemiyorduk sat 6 aralık tahmini tarih 12 eylül takvime göre bugün 4+4 hayırlısı insşalah saglıkla kucagımıza alırız doktora 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum henüz keseyi göremeyiz büyük ihtimalle cok heycanlıyım
keseyı görmek için gtmeyecek misin ?Ayrica 6+0 a kadar doktora gitmeyi dusunmuyorum. Oglumda da 6+2 de gitmistim kalp atisini gozle gorebilmistik. Oncesjnde giderseniz kalp atisjni goremeyecegi icin haftaya tekrar gel diyecek doktor
Tedbirde fayda vardir cnm iyi yapmissin tabiki. Hani stres yapma diye soyledim. Bende leke fln gelmedi skinti cikmazsa 6. Haftayi beklerim insSağol cnm inşallahbenim kahverengi akıntım olmuştu biraz da o yüzden baktırmak istedim doktora
Tabiki hayir doktorum esimin akrabasi ilk gebeligimde 2 3 defa bhcg yaptirtip 6. Haftayi bekletmisti ilk ultrason icin. 3. Haftada ogrendim ve konustum 6. Haftaya kadar bikac defa bhcg ye baktir haber ver dedi 3 defa yaptirdim en sonuncusu 4800 du 4. Hafta sonlarinda. Leke fln gelmezse bi terslik olmazsa gitmiyorum 6. Haftaya girmedenkeseyı görmek için gtmeyecek misin ?
hayırlı olsun bebegin. gözün aydın o zamanTabiki hayir doktorum esimin akrabasi ilk gebeligimde 2 3 defa bhcg yaptirtip 6. Haftayi bekletmisti ilk ultrason icin. 3. Haftada ogrendim ve konustum 6. Haftaya kadar bikac defa bhcg ye baktir haber ver dedi 3 defa yaptirdim en sonuncusu 4800 du 4. Hafta sonlarinda. Leke fln gelmezse bi terslik olmazsa gitmiyorum 6. Haftaya girmeden