- 4 Mayıs 2017
- 1.274
- 4.232
- 63
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.621
Aynen oyle.bir aydir var.putur putur yuzu.krem suruyorm sicaktan oluyor sanmistm bendeAynı şey bizde de olmuştu. Eğer öpüyorsaniz ondan oluyordur. Bizim öpmediğimiz halde olmuştu. Kendiliğinden geçti. Doktor olur normal demişti. Küçük küçük kırmızılıklar di mi?
Sıcaktan olan isilik önce boyun altında ve vücutta oluyor bildiğim kadarıyla. Özellikle tombul bebeklerde boğazın altı en sık terleyen yer.Aynen oyle.bir aydir var.putur putur yuzu.krem suruyorm sicaktan oluyor sanmistm bende
cok sükür canım sadece gündüzleri yapısık ikiz gibiyiz hiçbir iş yaptırmıyor buda gececek :)Kimi bebiş gündüz cok uyuyo,kimiside gece daha çok uyuyo,bence gece uyuyanı daha makbul:)kıymetini bil canim...
Aynen öyle çocuklar naparsa anneye yapıyo geçen gün ağladım resmen susmuyo diye babasi geldi aldı biraz gezdiler uyuduBebeğin sen de sakinleşmemesi çok normal canım. Sen de sürekli süt kokusu alıyor ama sürekli göğsüne yapışık durmuyor. Tokken bile o koku onu cezbediyor. Bazen babasında susup ben de ağlayınca ben de beni sevmiyor, babasını seviyor psikolojisine giriyorum. Ama onlar için en huzurlu yer anne kucağı. Bir de çocuklar ne yaparsa anneye yapıyor niyeyse. Ablamın 2.5 yaşındaki kızı hâlâ ona dünyayı dar ediyor ama bize melek. Düzen bu galiba.
Valla ben bol bol kulaniyormFizyolojik serumlari ne sıklıkla kullanıyorsunuz arkadaşlar. Zaten kolik bi bebegim vardi şimdi hem kolik hem grip hem balgamli gece balgamdan midesi bulandı durdu öksürüyo hapşuruyo o kadar da dikkat ettim sırtını hep kuru tuttum evi havalandirdim galiba eltimin kızından kaptı oda hep hiril hiril geziyo. Yavrumun çok sıkıntısı var ne yapsam bilmiyorm internetten baktim doktorlar hep fizyolojik serumla burnunu aç bol bol emzir deyip yolluyolarmis bende geceden beri öyle yapıyorum ama çok agliyo serum sıktıkça ve cekiyorum burnundan doğru düzgün bişey gelmiyo boğazı dolu galiba
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Mutlaka bir doktora göster canım. Deniz suyu spreyi filan veriyorlar galiba. Rahatlar kuzucuk.Valla ben bol bol kulaniyorm
Burnu tikanip acmayinca bogaza iniyor.midesi bukanack kadarsa dr gotur canim.birde sik sik emzir en iyi ilac anne sutu
Gidicez babamiz gelsin de inşallah hemen önüne geçmem lazim bronşit falan olmadanGeçmiş olsun, Allah şifa versin. Mutlaka bir doktora göster canım. Deniz suyu spreyi filan veriyorlar galiba. Rahatlar kuzucuk.
Benim bebeğiminde burnu çok tıkandı Bikaç gün fizyolojikle açtım sürekli emzirdim. Odaya soğan koydum çok faydasını gördüm. Birde odayı bol bol havalandırıp nemlendirdim. Buhar makinem yok da onu yerine ketılda su kaynattım Bikaç defa bunlar rahatlattı bizi. Birde duş iyi geldiFizyolojik serumlari ne sıklıkla kullanıyorsunuz arkadaşlar. Zaten kolik bi bebegim vardi şimdi hem kolik hem grip hem balgamli gece balgamdan midesi bulandı durdu öksürüyo hapşuruyo o kadar da dikkat ettim sırtını hep kuru tuttum evi havalandirdim galiba eltimin kızından kaptı oda hep hiril hiril geziyo. Yavrumun çok sıkıntısı var ne yapsam bilmiyorm internetten baktim doktorlar hep fizyolojik serumla burnunu aç bol bol emzir deyip yolluyolarmis bende geceden beri öyle yapıyorum ama çok agliyo serum sıktıkça ve cekiyorum burnundan doğru düzgün bişey gelmiyo boğazı dolu galiba
Sadece burun tıkanıklığı degil malesef balgam da var midesini bulandırıyor ama bu oneriler için çok sağol hepsi de çok mantıklıBenim bebeğiminde burnu çok tıkandı Bikaç gün fizyolojikle açtım sürekli emzirdim. Odaya soğan koydum çok faydasını gördüm. Birde odayı bol bol havalandırıp nemlendirdim. Buhar makinem yok da onu yerine ketılda su kaynattım Bikaç defa bunlar rahatlattı bizi. Birde duş iyi geldi
Emzik mamajoo kullanıyorum canım biberonda da lansinoh naturel vawe kullanıyorum bu biberonla meme reddini yendik bizAnneler bişey daha sorucam
Siz hangi marka emzik ve biberonu kullanıyorsunuz? Ben ikisinide avent kullanıyorum çok övdüler anne memesini reddetmez diye ama 62 günlük bebeğim mememi almıyor artıkzar zor sokuyorum ağzına alsa bile 2-3 dk emip sonra ağlayarak çığlıkla atıyor hani gazdan desem ama sonra biberonu ağzına tutunca yumuluyor hemen niye benimki erken bıraktı bırakmaz dediler ama üzgünüm ya 1,5 ay zaten göğsümdeki yaralarla mantarla uğraştım tam iyileşti derken şimdi bu sorun çıktı
Facede emzirme sanati diye bir grup var.meme reddine cozum buluyorlar tavsiye ederimAnneler bişey daha sorucam
Siz hangi marka emzik ve biberonu kullanıyorsunuz? Ben ikisinide avent kullanıyorum çok övdüler anne memesini reddetmez diye ama 62 günlük bebeğim mememi almıyor artıkzar zor sokuyorum ağzına alsa bile 2-3 dk emip sonra ağlayarak çığlıkla atıyor hani gazdan desem ama sonra biberonu ağzına tutunca yumuluyor hemen niye benimki erken bıraktı bırakmaz dediler ama üzgünüm ya 1,5 ay zaten göğsümdeki yaralarla mantarla uğraştım tam iyileşti derken şimdi bu sorun çıktı
Bizim Mutfak ve oturma odası bitişik. Mutfakta sürekli çamaşır suyu kullanıyorum doğal olarak. Birkaç saat havalandırınca çıkıyor koku problem olmuyor. Biz sadece biberon kullanıyoruz. Lansinoh. Nerdeyse üç aylık olduk bi problem yok şu an çok şükür.Anneler bişey daha sorucam
Ben orda milletin fedakarlıklarını okudukça gaza geliyorum. Sabrım biraz daha artıyor. Her şeylerine yüzde yüz katılmasam da gerçekten çok faydalı bir grup.Facede emzirme sanati diye bir grup var.meme reddine cozum buluyorlar tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım doktor bir şey dedi miSadece burun tıkanıklığı degil malesef balgam da var midesini bulandırıyor ama bu oneriler için çok sağol hepsi de çok mantıklı
Cok kati kuralcilar bende o kismina katilimiyorm ama emzirme konusunda cok faydalilarmama artik vermemeye calisiyorm meselaBen orda milletin fedakarlıklarını okudukça gaza geliyorum. Sabrım biraz daha artıyor. Her şeylerine yüzde yüz katılmasam da gerçekten çok faydalı bir grup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?