- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.601
Ne gündüz ne gece eglenemiyoruz ki konuşuyorum en fazla 2 dk bakiyo bana sonra yine ağlamaya basliyo hic bi saatimiz yok ne zaman uyuyakalirsa zaten en fazla 45 dk 1 saat uyuyo yicem kafayı artık ben beceremiyorum galiba bu anneliği kızım hiç sakinlesmiyo bendeBenimkide öyle gündüzleri akşam düzeliyor gecede bu ara daha düzenli en azından saatleri var artık.ilk başta uyutmaya çalılıyırdum bende biraz uyurum işimi yaparım diye sanırım bu ona yansıyor bir kuvvet :) oynatıcam eğlenecek yavrum gülecek yorulacak uumazsada diye düşündüğümde güzel uyuyor. Dışarı fazla çıkaramadım uyumadığu zamanlarda arabayla dolaşmaya çıkmak çok rahatlatıyor yada parka kadar gezdirmek ama hava soğudu.
Ne demek canım sonuçta hepimiz yeni anneyiz birbirimizden öğreniyoruz bir çok şeyi
Canım uykularını düzene oturtmaya çalış çok işe yarıyor cidden :)Ne gündüz ne gece eglenemiyoruz ki konuşuyorum en fazla 2 dk bakiyo bana sonra yine ağlamaya basliyo hic bi saatimiz yok ne zaman uyuyakalirsa zaten en fazla 45 dk 1 saat uyuyo yicem kafayı artık ben beceremiyorum galiba bu anneliği kızım hiç sakinlesmiyo bende
instagramda baldananne var. uykuyla ilgili oraya bakabilirsen biraz faydali olabilir. uykuyla ilgili bizim de sorunlarimiz varNe gündüz ne gece eglenemiyoruz ki konuşuyorum en fazla 2 dk bakiyo bana sonra yine ağlamaya basliyo hic bi saatimiz yok ne zaman uyuyakalirsa zaten en fazla 45 dk 1 saat uyuyo yicem kafayı artık ben beceremiyorum galiba bu anneliği kızım hiç sakinlesmiyo bende
Tv hareketli ekran olduğu için ve sürekli aktığı için dikkat dağınıklığı yaptığı söyleniyor. Tablet, telefon gibi şeyler de aynı. Mümkün olduğunca uzak tutmak lazım. Biz Tiny love ın dönencesini aldık. İster ışıklı ister ışıksız kullanılabiliyor. Bizimkinin iki aydan sonra filan ilgisini çekmeye başladı. Şu an üç aylık olmak üzere ve bazen yarım saat onunla oynuyor. Bir de oyun halısı aldık piyanolu. Yavaş yavaş onunla da oynamaya başlıyor. Onlar olmasa tuvalete gidecek fırsat bulamıyordum ben de.Kızişkom 50 günlük tv izliyor acaba bu onlara yerleşiyor mu.bir yazıda dikkat eksikliği yaşar, odaklanamaz yazıyırdu. bebeğinizin ilgisini en çok ne çekiyor neyle oyalanır genelde. Oyuncak için erken sanırım pek ilgilenmiyor. Benimkisi tepeden toplanıp sallanan saça herzaman gülüyor. Birde çok kibar bir şekilde ağzını siliersem gülücükler saçıyor. aslında gazı,emzirmesi, ağlaması, gülmesi çok sorun gibi düşünüyoruz ama ne kadar masum ve basit sorunları var. Tüm sorunlqr bukadar masum olsa.
Oyun halisini hangi marka aldiniz?memnun kaldinizmi?Tv hareketli ekran olduğu için ve sürekli aktığı için dikkat dağınıklığı yaptığı söyleniyor. Tablet, telefon gibi şeyler de aynı. Mümkün olduğunca uzak tutmak lazım. Biz Tiny love ın dönencesini aldık. İster ışıklı ister ışıksız kullanılabiliyor. Bizimkinin iki aydan sonra filan ilgisini çekmeye başladı. Şu an üç aylık olmak üzere ve bazen yarım saat onunla oynuyor. Bir de oyun halısı aldık piyanolu. Yavaş yavaş onunla da oynamaya başlıyor. Onlar olmasa tuvalete gidecek fırsat bulamıyordum ben de.
Çok uğraşıyorum otursun diye ama beni bana birakmadiklari için uyutuyrm pat kapi vurur yok zil çalar uykusu da öyle hafif ki poşet sesine uyaniyo hiç derin uykuya dalamiyo bazen korkutuyorlar başında sesli konuşunca bida aglayarak uyanmaya basliyo. Ama sorsan daha onun kulaklari ses almazmis. Bütün gün bunun tartışmasını yapiyoruzCanım uykularını düzene oturtmaya çalış çok işe yarıyor cidden :)
Bizim de kolik saatlerimiz var malesef. Birkaç gündür internette okuduğum gibi tensel temas yapıyoruz. Baya bi rahat geçirdik çok şükür. İkimizin üstü çıplak oluyor. Üzerine battaniye atıyorum evi d klimayla 27-28 dereceye çıkarıyorum. Cıbıl cıbıl geziyoruz, oynuyoruz :)Kızlarr oynatmaya az kaldı buraya bile bakamamisim 1 buçuk aydır. Bu kolik midir nedir yetti canıma. Saati de yok 24 saat dün gece 3 den beri uyumadik bugün uyku yok şimdi yıkadım uyusun artık diye emzirmeye çalışıyorum almiyo verdim ağzına emzigi 5 dk da bi düşürüp basliyo yine miz mizlanmaya. Nolur biri bana moral versin 55 gündür ne gündüz ne gece uykusu yok. Yoluna girecek mi bu evlat
Bebeğin sen de sakinleşmemesi çok normal canım. Sen de sürekli süt kokusu alıyor ama sürekli göğsüne yapışık durmuyor. Tokken bile o koku onu cezbediyor. Bazen babasında susup ben de ağlayınca ben de beni sevmiyor, babasını seviyor psikolojisine giriyorum. Ama onlar için en huzurlu yer anne kucağı. Bir de çocuklar ne yaparsa anneye yapıyor niyeyse. Ablamın 2.5 yaşındaki kızı hâlâ ona dünyayı dar ediyor ama bize melek. Düzen bu galiba.Ne gündüz ne gece eglenemiyoruz ki konuşuyorum en fazla 2 dk bakiyo bana sonra yine ağlamaya basliyo hic bi saatimiz yok ne zaman uyuyakalirsa zaten en fazla 45 dk 1 saat uyuyo yicem kafayı artık ben beceremiyorum galiba bu anneliği kızım hiç sakinlesmiyo bende
Fisher price. Üzerindeki oyuncakları çok hoşumuza gitmedi açıkçası. Kendi aldığımız sevdiği çıngırağı filan takıyoruz. Ama piyanosunu sevdi bizimki. Sanırım ayaklarını Keşfettiğinde daha çok ilgisini çekecek. Ama şimdi de bi 5-10 dk oynuyor.Oyun halisini hangi marka aldiniz?memnun kaldinizmi?
bızımkı 6 bucuk molfıx 3 numara kullanıyorum ız oluyor o ama zaten normal dıye dusunuyorum cunku bel kısmı cok genıs gelıyor bızımde bacaklarına ız oluyor kılolu oldugundanKızlar 47 günlük bebegim kilo olarak 5 kg ya yakın diye dusunuyorim daha kontrole bm gitmedim çünkü soffia bezi kullanıyorum 3 numara
Kizimin bacaklarinda izler oluyor lastik izi sikmiyorum da bağlarken bu bezi kullanip aynı sorunu yaşayan varmi bezimi degistirsem
yok canım ben bı rahatsızlık hissetmedimBu rahatsiz ediyormu2 bebeginizi
Bizimki gece taş çatlasa 3 saat kesintisiz uyuyor,normalde 2 saatte bi kalkiyorBizimde geceleri kacta uyursa uyusun 7 saat bı aralıksız uykumuz var ama gunduzlerı hıc derın uyumuyor en fazla 1 saat bakalım ne zaman gunduz uykusu düzene gırecek
Aynı şey bizde de olmuştu. Eğer öpüyorsaniz ondan oluyordur. Bizim öpmediğimiz halde olmuştu. Kendiliğinden geçti. Doktor olur normal demişti. Küçük küçük kırmızılıklar di mi?Bebegimin yuzunde isileme gibi kucuk kabarciklar var.sadece yuzunde.sicaktn sandm daha az giydirdm ama gecmiyor.yeniliyor.doktora sordk krem surun demis hala ayni.dokununca putur putur yuzu hep.
yok canım uyku konusunda babaya cekmış bıraz :) yatmadan once o kadar cok emıyo kı depoluyo resmen uyanmıyo o yuzden bazen gece bolunuyo uykusu oda azaldı artık ama gece uyuyunca gunduz uyumuyor ısteBizimki gece taş çatlasa 3 saat kesintisiz uyuyor,normalde 2 saatte bi kalkiyor7 saat uyusa daha ne isterim hic acıkmıyormu? Bizimki 3 saat uyudugu zamanda cok acıkıyo,uyaninca uzun sürede uyanık kalıyo
Kimi bebiş gündüz cok uyuyo,kimiside gece daha çok uyuyo,bence gece uyuyanı daha makbul:)kıymetini bil canim...yok canım uyku konusunda babaya cekmış bıraz :) yatmadan once o kadar cok emıyo kı depoluyo resmen uyanmıyo o yuzden bazen gece bolunuyo uykusu oda azaldı artık ama gece uyuyunca gunduz uyumuyor ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?