2017 Eylül Anneleri

Masallah seninkine.bizimki severken ölüyor.aglayinca acikmis bu diye veriyor hwmen.birde hasta olacak diye pinpirikleniyor.evden odadan bile cikarmiyacak.bende aksilik zorla cikartirim hastalanir diyede korkuyorum.kanguru tarzi olursa kendimce cikarim diye dusunmustm oda sagliksizmis

Biz slingle çıkıyorduk canım şimdi bebek arabasıyla çıkmaya başladık. Zaten doktorumuz bize artık yavaş yavaş çıkarmaya başlayın dışarının mikrobuna alışsın bağışıklığı güçlensin dedi ama biz 20 günlük olduğundan itibaren çıkartıyoruz zaten

Hangi slungi aldn canm birde kullanimi kolay ve rahat mi.bizmki biraz toplu 6 kiloya yakn

Canım internette çok ucuza slingler var bende çok para vermedim belki kullanamaz diye ama 30-40 lira gibi bir paraya aldım gayet rahat kullanıyoruz cidden sling büyük rahatlık
Nasıl kullanışlı mi sling bende istiyorum hic durmuyo bnmki de işin kötüsü bazen kucak ta da durmuyo sling e o kadar para verip kullanamamaktan korkuyorum bana da ozelden yazar mısın siteyi

Kızlarr oynatmaya az kaldı buraya bile bakamamisim 1 buçuk aydır. Bu kolik midir nedir yetti canıma. Saati de yok 24 saat dün gece 3 den beri uyumadik bugün uyku yok şimdi yıkadım uyusun artık diye emzirmeye çalışıyorum almiyo verdim ağzına emzigi 5 dk da bi düşürüp basliyo yine miz mizlanmaya. Nolur biri bana moral versin 55 gündür ne gündüz ne gece uykusu yok. Yoluna girecek mi bu evlat

dr 3 ay dolunca genelde biter dedi ama bir ihtimal daha da uzayabilir allah yardimciniz olsun dedi biz de bekliyoruz hafifledi şimdilerde brz. ama ne zmn ne yapcagi belli olmuyor. ilac kullaniyoruz iyi geldi

dr 3 ay dolunca genelde biter dedi ama bir ihtimal daha da uzayabilir allah yardimciniz olsun dedi biz de bekliyoruz hafifledi şimdilerde brz. ama ne zmn ne yapcagi belli olmuyor. ilac kullaniyoruz iyi geldi
Uyutmaya çalıştıkca kısırdöngü oluyor uyumuyor saatlerce ama oyun oynayıp gwzdirip masaj yorulunca ve mama gaz sorunu da olmazsa gayet iyi uyuyor kendiliğinden. Çok çabalayınca uyumyyorlar bence

İlaçlar da bi fayda etmiyo ki almadigim damla yağ çay kalmadı hep miz miz bi gün koysamda az bi bakinsa o kadar emeğime rağmen ama yok nerdee bekleyelim bakalım 3 ayı sonra ne sıkıntılar çıkacak kim bilir

Uyutmaya çalıştıkca kısırdöngü oluyor uyumuyor saatlerce ama oyun oynayıp gwzdirip masaj yorulunca ve mama gaz sorunu da olmazsa gayet iyi uyuyor kendiliğinden. Çok çabalayınca uyumyyorlar bence
Kendi haline biraksam çatlar heralde aglamaktan gez gez evin içinde ayaklarımı hissetmez oldum gezerken siziyo he tamam uyudu iyice dalsın uykuya diyorum 5 dk daha tutuyorum kucakta hopp koyarken aciyo gözünü heralde o kestirme uykuyu hafifletiyo hadi kalk bida 1 saat gezdir. Yani hiç bitmiyo dediğin gibi kısır döngü

Benimkide öyle gündüzleri akşam düzeliyor gecede bu ara daha düzenli en azından saatleri var artık.ilk başta uyutmaya çalılıyırdum bende biraz uyurum işimi yaparım diye sanırım bu ona yansıyor bir kuvvet :) oynatıcam eğlenecek yavrum gülecek yorulacak uumazsada diye düşündüğümde güzel uyuyor. Dışarı fazla çıkaramadım uyumadığu zamanlarda arabayla dolaşmaya çıkmak çok rahatlatıyor yada parka kadar gezdirmek ama hava soğudu.

Kızişkom 50 günlük tv izliyor acaba bu onlara yerleşiyor mu.bir yazıda dikkat eksikliği yaşar, odaklanamaz yazıyırdu. bebeğinizin ilgisini en çok ne çekiyor neyle oyalanır genelde. Oyuncak için erken sanırım pek ilgilenmiyor. Benimkisi tepeden toplanıp sallanan saça herzaman gülüyor. Birde çok kibar bir şekilde ağzını siliersem gülücükler saçıyor. aslında gazı,emzirmesi, ağlaması, gülmesi çok sorun gibi düşünüyoruz ama ne kadar masum ve basit sorunları var. Tüm sorunlqr bukadar masum olsa.

Canım televizyonu mümkün olduğunca izletmeyin diyorlar ben 3 yaşına kadar izletmeyi düşünmüyorum

Cingirak aldik onunla oynatiyorum.ona tepki veriyor.birde konusmaya calisiyorm o zaman guluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…