2017 Eylül Anneleri

Benim kızım 6 gibi başlıyor gazini cikartiyoruz altini değiştirip emziriyorunda nedir sorunu bilmiyorum memede susuyor onun harici susmuyor belli aralıklarla agliyor
kanım dondu resmen yaa. Biz oyuncak alırken bile kırk takla atıyoruz ağzına sürecek diye adamlar minicik bebeklerimize neler içiriyor

Kizlar 3 gün oldu kaka yok dr sordum zeytinyağı ver zeytinyağı popoya sur diyor
Uykusu desen ben olmayınca uyumuyor gündüz
Ben gece yanımda yatırdığim için bizimki de gündüz bensiz uyumuyordu. Sonra kendi kendine düzeldi. Belki artık çoğunlukla beşiğinde yatıyor olmasının da etkisi vardır bilemiyorum ama sanırım bir dönem o da.

Gece yatağında uyuyor 5 bucuga kadar ondan sonra mizmizlaniyor yanıma aliyorum
3 numara beze ne zaman geçtiniz benim kizim 43 günlük oldu
1 numaradan 2 paket 2 numaradan da 1 paket bitmek üzere ama gene bacaklarinda bezin izi var sanki bi numara büyük bez istiyor gibi artik

Kizlar 3 gün oldu kaka yok dr sordum zeytinyağı ver zeytinyağı popoya sur diyor
Uykusu desen ben olmayınca uyumuyor gündüz
Bizimkiso gecen hafta 5. Gunde yapti.bu sefer 7.gunde.gozunun icine bakiyorm yapsin diye.int 10 gune kadar birsey olmuyor diyorlar.sirf anne sutu alan bebeklerde normalmis.kayisi hosafi yemeye calis onu yedkce yapiyor gibi geldi bana.

Biz 3 numaradayiz kilosu en son 5400 du.ama bu biraz buyuk geliyor gibi.47 gunluk

2 numara bez kullanıyorum soffia diye a101in
Bu bezde lastik izleri var kızarıklık var bence küçük geliyor

Kayisi hosaf yaptım da ben tanesini yemiyorum sadece suyunu içiyorum siz tanesinidemi yiyorsunuz

Kayisi hosaf yaptım da ben tanesini yemiyorum sadece suyunu içiyorum siz tanesinidemi yiyorsunuz
Ben 5 kilo olunca geçtim 3 numaraya. İzler fazla sıktığın için olabilir. Ama biraz gevşek bırakınca da ciş filan çıkabiliyor üstüne.

Çok sikmiyorum ama gevşek oluncada cis çıkıyor en iyisi bez az kaldı zaten bi üst numara alayım 3-6 kg kullanıyordum 4-9 a geçeyim kızım 1aylik kontrol de 4 kg idi şimdi 1.5 aylık

Kızlar rota virüsü aşısı varmış 3 aylıkken yaptırabilirsin dedi doktor özel aşıya giriyormuş kendimiz alıp yaptıracağız yani. Bu rota virüsü 5 yaşın altındaki çocuklarda ateşli ishal kusmaya neden olan bi virüsmüş. Aramızda sağlıkçı var mı yaptırıp yaptırmama konusunda emin değilim. Bilgisi olan var mı bide bu konuda

Acibadem hastanesine kontorole gidiyoruz.ordaki doktorumuz hastane yapacak dedi.agizdan damla seklinde

Hepsini yiyorum.suyu deni hem banada ise yariyor.bendede kabizlik sorunu var sanirim bebek ondan etkiliyor.doktora soyledigimde sende sikinti varsa ondandir dedi

Pişik önleyici krem olarak ne kullaniyorsunuz kizlar?
Sudocrem Allaha Şükür henüz pisik olmadı ama internette filan kullananlar çok memnun. Bitkisel içerikli olduğu için yazdığını söyledi doktorumuz. Doğruluğunu bilemiyorum ama. Biraz da pahalı bi krem. Ama çok uzun süre kullanılır gibi yoğun baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…