- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.481
Ben de bebedor kullanıyorum, çok sık çekmiyorum ama çekince çıkıyor memnum. Güçlü mü çekmiyorsun acaba ? Banyodada açılıyor.Kizlar bebeginizn burnunj nasil aciyorsunuz.fizyolojik sikiyorum.ama mukus icinde goruyorum ama cikartamiyorm disari.buruno gibi benedordan aldik ama ceksemde gelmiyor beceremiyorm
Bende bebedor kullaniyorum gayet memnunumBen de bebedor kullanıyorum, çok sık çekmiyorum ama çekince çıkıyor memnum. Güçlü mü çekmiyorsun acaba ? Banyodada açılıyor.
Ben beceremiyorm sanirim.cekiyorm ama bebis geri icine cekiyorBen de bebedor kullanıyorum, çok sık çekmiyorum ama çekince çıkıyor memnum. Güçlü mü çekmiyorsun acaba ? Banyodada açılıyor.
Benim bebeğim sadece anne sürü almaya başladı bazen 5 günü buluyor, doktora sordum normal dedi bi danış istersen canımKızlar 2 gundur kaka yapmıyor normal mı
Ha 2 gundur yemegimde düzen de yok
Biz olduk canim 3 hafta once keske atesi cikmadan surup vermeseydin belki atesi hic cikmayacakBiz bugun aşı olduk Kızlar iki aylık aşısı ıkı bacak bir kol bakalım inş ateş olmaz surup verdım aşı olan var mı aramızda 6300 grm 56,5cm olmuşuz çok şükür 
benim bebeğim de emmiyor yada biz beceremedik bilemiyorum ben öyle 2 saate bir besleyecem diye de uğraşmıyorum ağladıkça tıkıyorum ağzına hala alışamadım anlamıyorum da aranız da bi ben böyleyim sanırım ara ara ben de sağıyorum vakit buldukça 2 gün hiç birşey vermeyip sadece meme almaya zorlasam diyorum vakit bile bulamıyorum kahvaltı yapmaya sanırım herkez alıştı bebeğine ev düzeni yine ayni bi ben böyleyim çok üzülüyorum hiç birşey bilmemek anlamamk kötü gaz çıkarmayı bile bilmiyordum her emmeden sonra çok ağlıyo diye doktora görtürdük doktor sordu emmeden sonra gaz çıkartıyor musun diye simdi dikkat ediyorum zaten gazlı bi bebek gece gündüz durmuyo anca ağlıyo ben bulanmış haldeyim 10 günlüktü ailem bırakıp gitti birşey den anlamıyorum sap gibi kaldık öyle piskolojik de iyi bi ruh halim yok herkez mi ben gibi yoksa ben mi anormalimBenim süt gitti iyice gögüs ucum yara oldu bölündü nerdeyse iyileşsin diye emmeyi azaltıp mamaya yüklendik şimdi sürekli mama.30ml ancak çıkıyor süt. Sağıyorum günde bir iki defa belki artar. 2-2.5saate bir mama verir oldum gündüz gece daha düzenli nasıl çoğalacak süt yeniden ve gögüs ucu aldım onu kullanamadık nasıl iyileşecek.
ebe dedi canım bı cay kasıgı ver dıye bende oyle dıyınce verdım yoksa vermeyecektım cıkmadanBiz olduk canim 3 hafta once keske atesi cikmadan surup vermeseydin belki atesi hic cikmayacak
çokkk normal canım yenı duzen canını sıkma bende 15 günlükken yalnız kaldım keske emzırebılsen buyuk kolaylık sagmak ısıtmak mama hazırlamak bunlar cok zaman alan seyler alısabılır gogsune hala gec degıl cıkarıp verıyosun hemen agladıkca cok rahat oluyor ev işine gelınce bizimde pek düzene oturttugumuz söylenemez eşim bide vardiyalı cok zor oluyor o gelınce beraber yapıyoruz yemegı temızlıgı bı sure boyle devam edecek yapacak bırsey yok malesef düzenimiz olusana kadar sadece sabır sabırbenim bebeğim de emmiyor yada biz beceremedik bilemiyorum ben öyle 2 saate bir besleyecem diye de uğraşmıyorum ağladıkça tıkıyorum ağzına hala alışamadım anlamıyorum da aranız da bi ben böyleyim sanırım ara ara ben de sağıyorum vakit buldukça 2 gün hiç birşey vermeyip sadece meme almaya zorlasam diyorum vakit bile bulamıyorum kahvaltı yapmaya sanırım herkez alıştı bebeğine ev düzeni yine ayni bi ben böyleyim çok üzülüyorum hiç birşey bilmemek anlamamk kötü gaz çıkarmayı bile bilmiyordum her emmeden sonra çok ağlıyo diye doktora görtürdük doktor sordu emmeden sonra gaz çıkartıyor musun diye simdi dikkat ediyorum zaten gazlı bi bebek gece gündüz durmuyo anca ağlıyo ben bulanmış haldeyim 10 günlüktü ailem bırakıp gitti birşey den anlamıyorum sap gibi kaldık öyle piskolojik de iyi bi ruh halim yok herkez mi ben gibi yoksa ben mi anormalim
50 günlük ac kalsa alır mi göğsümü saatlerce mi emmesi gerek hiç birşey bilmiyorum kimi diyo 5 dk kimi 1 saat ben onu da yapamıyorum esim yapiyo yemek temizlik evi süpürüyo yazık iyice perişan olduk dusa falan nasıl giriyorsunçokkk normal canım yenı duzen canını sıkma bende 15 günlükken yalnız kaldım keske emzırebılsen buyuk kolaylık sagmak ısıtmak mama hazırlamak bunlar cok zaman alan seyler alısabılır gogsune hala gec degıl cıkarıp verıyosun hemen agladıkca cok rahat oluyor ev işine gelınce bizimde pek düzene oturttugumuz söylenemez eşim bide vardiyalı cok zor oluyor o gelınce beraber yapıyoruz yemegı temızlıgı bı sure boyle devam edecek yapacak bırsey yok malesef düzenimiz olusana kadar sadece sabır sabır
alır aç kalsın bıraz canım sarılık yoksa sorun olmaz ama sınırlenecek kadarda ac bırakma gecelerı acıkıncada gogusu alıyorlar valla bazen bes dk emıyo benım kız bazen 15 dk ama öyle yarım saat emdıgını hıc gormedım ne zaman uyursa dusa oyle gırıyorum kendimden soğuyorum bazen ama napalım katlanıcaz :) baba olmak kolay degıl ne guzel hem yardım edıyor bak buna bıle sevınmelısın bence50 günlük ac kalsa alır mi göğsümü saatlerce mi emmesi gerek hiç birşey bilmiyorum kimi diyo 5 dk kimi 1 saat ben onu da yapamıyorum esim yapiyo yemek temizlik evi süpürüyo yazık iyice perişan olduk dusa falan nasıl giriyorsun
göğüslerini sag canım emdıkten sonra rahatlarsın bıraz ne mutlu sutun oluyor :) o elektriklenme dedıgın olay sut ınıyo sızlıyo bazen oyle olunca akıyorda ıslanıyor ustun falan bende oyle 75 destekliydim simdi 90 bildigin penye sütyene sığdıramıyorum hep aynı dert yanı :))Şu emzirme olayini rayına oturtan arkadaşlar ,52 gün oldu ben hala zevk alarak malesef emziremiyorum,meme ucu yaram iyileşmedi iyileşecegide yok,ben genede dişimi sıkıp emzirmeye devam ediyorum,asıl sorun gögüslerim hep sert,bebek emince biraz yumuşuyor ama geri 1 saat icinde sert oluveriyor,75 beden olan goguslerim şimdi nerdeyse 90 taşıyamıyorum,birde sık sık gögüslerime sanki elektrik veriyorlarmış gibi bir his var,çıldıracam hic bunu yaşayan oldumu?
Gögüslerim dolu oldugu icinmi böyle acaba?
Benim bebek 2 saatte bir 5-10 dakika anca emiyor,geceleri bile 2 saatte bir uyaniyor emip yatiyor,bilmiyorum ne dogru ne yanlis50 günlük ac kalsa alır mi göğsümü saatlerce mi emmesi gerek hiç birşey bilmiyorum kimi diyo 5 dk kimi 1 saat ben onu da yapamıyorum esim yapiyo yemek temizlik evi süpürüyo yazık iyice perişan olduk dusa falan nasıl giriyorsun
Ben zamaninda süt az diye,gogus ucum yara diye hep sagıyordum,3 saatte bir mutlaka sagma işlemini yapiyordum,sütüm sagdıkça çogaldi,şimdi baş edemiyorum gögüslerim hep taş gibi,agır,elektrik veriyorlarmış gibi agrıyor,cocukta emiyor ama demekki genede süt cok,şimdi gene sagmaya devammi edeyim yani?göğüslerini sag canım emdıkten sonra rahatlarsın bıraz ne mutlu sutun oluyor :) o elektriklenme dedıgın olay sut ınıyo sızlıyo bazen oyle olunca akıyorda ıslanıyor ustun falan bende oyle 75 destekliydim simdi 90 bildigin penye sütyene sığdıramıyorum hep aynı dert yanı :))
bebegı emzır sonra sag emzırdıgın gogusten kalanı sagacaksın yanı at sonra buzluğa ılerde lazım olur azalınca ayrıca bu kadar dert etme kendıne herkes kendı bebegıne en ıyı annedir hıc kımse senden ıyı bakamaz bıraz buyuyup kendı kendılerıne oynayınca herşey düzelecek ben ınanıyorum bızde de yemek olmuyor temızlık olmuyor ama cok sukur saglıklıyız dıyorum onlarda olur elbet dıyorum oncelerı cok dert ediyordum ama artık takmiyorum kafaya napayımBen zamaninda süt az diye,gogus ucum yara diye hep sagıyordum,3 saatte bir mutlaka sagma işlemini yapiyordum,sütüm sagdıkça çogaldi,şimdi baş edemiyorum gögüslerim hep taş gibi,agır,elektrik veriyorlarmış gibi agrıyor,cocukta emiyor ama demekki genede süt cok,şimdi gene sagmaya devammi edeyim yani?
Gunduz yaparimda gece uykudan gözümü acamiyorum ki o acıya ragmen sagmadan yatıveriyorumbebegı emzır sonra sag emzırdıgın gogusten kalanı sagacaksın yanı at sonra buzluğa ılerde lazım olur azalınca ayrıca bu kadar dert etme kendıne herkes kendı bebegıne en ıyı annedir hıc kımse senden ıyı bakamaz bıraz buyuyup kendı kendılerıne oynayınca herşey düzelecek ben ınanmıyorum bızde yemek olmuyor temızlık olmuyor ama cok sukur saglıklıyız dıyorum onlarda olur elbet dıyorum oncelerı cok dert ediyordum ama artık takmiyorum kafaya napayım
Canım bebek ememiyorsa sık sağ göğsünü mastit olursun Allah korusun çok zor bir şeymiş mastit. Benim hippo derm kremle geçti göğsüm silikon ucu da bıraktık direk göğsümu emiyor artık gümüş kapaklar var onları denedin mi o da çok iyi geliyor yaralaraŞu emzirme olayini rayına oturtan arkadaşlar ,52 gün oldu ben hala zevk alarak malesef emziremiyorum,meme ucu yaram iyileşmedi iyileşecegide yok,ben genede dişimi sıkıp emzirmeye devam ediyorum,asıl sorun gögüslerim hep sert,bebek emince biraz yumuşuyor ama geri 1 saat icinde sert oluveriyor,75 beden olan goguslerim şimdi nerdeyse 90 taşıyamıyorum,birde sık sık gögüslerime sanki elektrik veriyorlarmış gibi bir his var,çıldıracam hic bunu yaşayan oldumu?
Gögüslerim dolu oldugu icinmi böyle acaba?
Bizde alisamadim daha emmeye.goguslerimin ucu yara degil ama.kipkirmzi yaniyor.ucundan emiyor hep. bazen sagiyirum o kadar cok aciyorki emince.geceleride mama veriyorumbenim bebeğim de emmiyor yada biz beceremedik bilemiyorum ben öyle 2 saate bir besleyecem diye de uğraşmıyorum ağladıkça tıkıyorum ağzına hala alışamadım anlamıyorum da aranız da bi ben böyleyim sanırım ara ara ben de sağıyorum vakit buldukça 2 gün hiç birşey vermeyip sadece meme almaya zorlasam diyorum vakit bile bulamıyorum kahvaltı yapmaya sanırım herkez alıştı bebeğine ev düzeni yine ayni bi ben böyleyim çok üzülüyorum hiç birşey bilmemek anlamamk kötü gaz çıkarmayı bile bilmiyordum her emmeden sonra çok ağlıyo diye doktora görtürdük doktor sordu emmeden sonra gaz çıkartıyor musun diye simdi dikkat ediyorum zaten gazlı bi bebek gece gündüz durmuyo anca ağlıyo ben bulanmış haldeyim 10 günlüktü ailem bırakıp gitti birşey den anlamıyorum sap gibi kaldık öyle piskolojik de iyi bi ruh halim yok herkez mi ben gibi yoksa ben mi anormalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?