• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Merhabalar kizlar bende 40+4 te suyum geldi.normal dogum olarak gittik 9 saat sanci cektim 5 cm aciklik oldu nst 80-100 arasindaydi.ama kalp atislari yavaslayinca doktorum acil sezeryana aldi.Allaha sukur saglikli bi sekilde dogumumuzu yaptik.cok guzel bi duygu..herkes tez zamanda kucagina alsin bebislerini sagsalim insallah

Merhabalar kizlar bende 40+4 te suyum geldi.normal dogum olarak gittik 9 saat sanci cektim 5 cm aciklik oldu nst 80-100 arasindaydi.ama kalp atislari yavaslayinca doktorum acil sezeryana aldi.Allaha sukur saglikli bi sekilde dogumumuzu yaptik.cok guzel bi duygu..herkes tez zamanda kucagina alsin bebislerini sagsalim insallah
amin canım hayırlısı olsun hakkımız da op kokla bebisini dedikleri gibi tosbik mi dogdu tuttu mu ultrason ölçümleri canım analı babalı büyüsün inşallah Allah nazardan korusun ben bekliyorum bakalım ne zaman gelirse

Hayırlı olsun... güle güle,sağlıkla büyüsün. Amin bende bekliyorum.yarın kontrole gideceğiz.

Kızlar kalanlardan doğum yapan yok mu :) yazan da yok :)
Bir tek ikimiz kaldık sanırım.beklemedeyim bende birdeğişiklik yok.çok az ara ara sancı oluyor.yarın kontrole gideceğiz.dönüp duruyor kızımda karnımda,hareketli. Gelmeye niyeti yok gibi.endişeleniyırum karın gelişimide biraz geri denildi.normal doğum diyorlar hala.

Kızlar kalanlardan doğum yapan yok mu :) yazan da yok :)

Bir tek ikimiz kaldık sanırım.beklemedeyim bende birdeğişiklik yok.çok az ara ara sancı oluyor.yarın kontrole gideceğiz.dönüp duruyor kızımda karnımda,hareketli. Gelmeye niyeti yok gibi.endişeleniyırum karın gelişimide biraz geri denildi.normal doğum diyorlar hala.
Ben aslında doğururum da:p:-) sizi bekliyorum kizlar,önceligi ve sıramı size verdim,benim ki 38+4 oldu

Merhaba kızlar, bende 40+5 te , 9 Eylül Cumartesi günü normal doğum yaptım.
Sabah 6 da suni sancı vermeye başladılar ve akşam 19:30 kızımı sağ salim kucağıma aldım.
Allahım herkese en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin ve bir avazda doğumlar olsun.
KEndimi toplayayım doğum sürecini sizlerle paylaşacağım.

Sabah 6 da suni sancı vermeye başladılar ve akşam 19:30 kızımı sağ salim kucağıma aldım.
Allahım herkese en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin ve bir avazda doğumlar olsun.
Allah anali babali büyütsün,kaç saat öyle sancı çektiniz?nasıl dayanabildiniz?Dikişiniz kaç tane? Keşke sezeryan olsaydim diyor musunuz?

Ay ewt normal Doğum yapanları dinlemeye ihtiyacımız oluyor merak ediyoruz o süreç nasıl işliyo? Sancılar çok mu dayanılmaz? Zorlandınız mı?

Gözünüz aydın olsun.Allah analı babalı büyütsün.amin darısı bizim başımıza :anne:

Ben aslında doğururum da:p:-) sizi bekliyorum kizlar,önceligi ve sıramı size verdim,benim ki 38+4 oldu
Bende 38+4 m bugün.iyi bari zamanını bekleyenlerde varmış.çoğu yaptım yazınca geçmi oldu acaba diye zamanı gelmesede endişe durdum kendi adıma.önce sen yapıp deneyimlerini aktarırsan, sorun değil ben bekliyorum:KK71::KK39:

Aynen canım ben de 39 doldurdum yarin 39+1 olacak randevum var doktora bakalım ne olacaksa olsa da kurtulsam diye düşünüyorum artik pofuduk gibi gezmekten yoruldum sancim da yok bazen oluyo kasıklarda ama şiddetli değil
Ben de 38+4 bitiyo bugün.normal doğum için beklemedeyim ama cuma kontrol var bakalım doktor ne diycek? Normal yapanlar memnun mu acaba ☺️....

benim de yarın kontrol canım hareketleri önemli 1 saatte 3 hareket etmeli dedi doktor da kontrol et dedi hep korkma iyi olmasa hareket etmez normal olur inşallah ben de normal bekliyorum sancı da simdilik birşey yok bakalım :) hangimiz önce yapacak olsa da kurtulsam modundayım çünkü pofuduk gezmekten sıkıldım ağırlastım iyice ne oluyo olsun modundayim

Allah analı babalı büyütsün öncelikle hayırlı olsun darısı bize inşallah direk mi suni sancı aldın kendi sancın gelmedi mi öncelikle onu sorayim :)

Kızlar nasılsınız bugün ağrısı yapan doğum yapan var mi :) bir ben mi bakıyorum sürekli buraya benim bugün biraz sandım var adet ağrısı gibi bebiş aşağı da karnım iyi düştü 4 parmak boşluk oldu zaten günü de kalmadı çarşamba son doğum yakin hissediyorum sizler ne alemdesiniz

Back