- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #4.741
amin canım :)evet çok şükür bin şükür allaha hamd olsun darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım :)evet çok şükür bin şükür allaha hamd olsun darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun
hayırlısıyla sen de al kucağına canım hepimize hayırlı doğumlar inşallahMerhabalar bende cuma sabah sezeryan olacağım kızıma kavuşacağım hayırlısıyla doğum yapanları tebrik ederim doğum bekleyenlere de hayırlı doğumlar dilerim
amin canım hayırlısı olsun hakkımız da op kokla bebisini dedikleri gibi tosbik mi dogdu tuttu mu ultrason ölçümleri canım analı babalı büyüsün inşallah Allah nazardan korusun ben bekliyorum bakalım ne zaman gelirseMerhabalar kizlar bende 40+4 te suyum geldi.normal dogum olarak gittik 9 saat sanci cektim 5 cm aciklik oldu nst 80-100 arasindaydi.ama kalp atislari yavaslayinca doktorum acil sezeryana aldi.Allaha sukur saglikli bi sekilde dogumumuzu yaptik.cok guzel bi duygu..herkes tez zamanda kucagina alsin bebislerini sagsalim insallah
Hayırlı olsun... güle güle,sağlıkla büyüsün. Amin bende bekliyorum.yarın kontrole gideceğiz.Merhabalar kizlar bende 40+4 te suyum geldi.normal dogum olarak gittik 9 saat sanci cektim 5 cm aciklik oldu nst 80-100 arasindaydi.ama kalp atislari yavaslayinca doktorum acil sezeryana aldi.Allaha sukur saglikli bi sekilde dogumumuzu yaptik.cok guzel bi duygu..herkes tez zamanda kucagina alsin bebislerini sagsalim insallah
Bir tek ikimiz kaldık sanırım.beklemedeyim bende birdeğişiklik yok.çok az ara ara sancı oluyor.yarın kontrole gideceğiz.dönüp duruyor kızımda karnımda,hareketli. Gelmeye niyeti yok gibi.endişeleniyırum karın gelişimide biraz geri denildi.normal doğum diyorlar hala.Kızlar kalanlardan doğum yapan yok mu :) yazan da yok :)
Kızlar kalanlardan doğum yapan yok mu :) yazan da yok :)
Ben aslında doğururum da sizi bekliyorum kizlar,önceligi ve sıramı size verdim,benim ki 38+4 olduBir tek ikimiz kaldık sanırım.beklemedeyim bende birdeğişiklik yok.çok az ara ara sancı oluyor.yarın kontrole gideceğiz.dönüp duruyor kızımda karnımda,hareketli. Gelmeye niyeti yok gibi.endişeleniyırum karın gelişimide biraz geri denildi.normal doğum diyorlar hala.
Allah anali babali büyütsün,kaç saat öyle sancı çektiniz?nasıl dayanabildiniz?Dikişiniz kaç tane? Keşke sezeryan olsaydim diyor musunuz?Merhaba kızlar, bende 40+5 te , 9 Eylül Cumartesi günü normal doğum yaptım.
Sabah 6 da suni sancı vermeye başladılar ve akşam 19:30 kızımı sağ salim kucağıma aldım.
Allahım herkese en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin ve bir avazda doğumlar olsun.
KEndimi toplayayım doğum sürecini sizlerle paylaşacağım.
Ay ewt normal Doğum yapanları dinlemeye ihtiyacımız oluyor merak ediyoruz o süreç nasıl işliyo? Sancılar çok mu dayanılmaz? Zorlandınız mı?Merhaba kızlar, bende 40+5 te , 9 Eylül Cumartesi günü normal doğum yaptım.
Sabah 6 da suni sancı vermeye başladılar ve akşam 19:30 kızımı sağ salim kucağıma aldım.
Allahım herkese en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin ve bir avazda doğumlar olsun.
Gözünüz aydın olsun.Allah analı babalı büyütsün.amin darısı bizim başımızaMerhaba kızlar, bende 40+5 te , 9 Eylül Cumartesi günü normal doğum yaptım.
Bende 38+4 m bugün.iyi bari zamanını bekleyenlerde varmış.çoğu yaptım yazınca geçmi oldu acaba diye zamanı gelmesede endişe durdum kendi adıma.önce sen yapıp deneyimlerini aktarırsan, sorun değil ben bekliyorumBen aslında doğururum da sizi bekliyorum kizlar,önceligi ve sıramı size verdim,benim ki 38+4 oldu
Ben de 38+4 bitiyo bugün.normal doğum için beklemedeyim ama cuma kontrol var bakalım doktor ne diycek? Normal yapanlar memnun mu acaba ....
benim de yarın kontrol canım hareketleri önemli 1 saatte 3 hareket etmeli dedi doktor da kontrol et dedi hep korkma iyi olmasa hareket etmez normal olur inşallah ben de normal bekliyorum sancı da simdilik birşey yok bakalım :) hangimiz önce yapacak olsa da kurtulsam modundayım çünkü pofuduk gezmekten sıkıldım ağırlastım iyice ne oluyo olsun modundayimBir tek ikimiz kaldık sanırım.beklemedeyim bende birdeğişiklik yok.çok az ara ara sancı oluyor.yarın kontrole gideceğiz.dönüp duruyor kızımda karnımda,hareketli. Gelmeye niyeti yok gibi.endişeleniyırum karın gelişimide biraz geri denildi.normal doğum diyorlar hala.
o hic belli olmaz canım olacak la öleceğe çare yok bakalım kim yapacak önce öyle boyle olacak bi sekil de :)Ben aslında doğururum da sizi bekliyorum kizlar,önceligi ve sıramı size verdim,benim ki 38+4 oldu
Allah analı babalı büyütsün öncelikle hayırlı olsun darısı bize inşallah direk mi suni sancı aldın kendi sancın gelmedi mi öncelikle onu sorayim :)Merhaba kızlar, bende 40+5 te , 9 Eylül Cumartesi günü normal doğum yaptım.