- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.681
Çatı muayenesi noldu canim ?yapmadi demibal yanak oğlum u gördüm kanal dan kafasını çıkarmış yüzünü gördük :) akıntı vardı söyledim işte kanalları temizlediğini söyledi haftaya perşembe randevu aldım ama o zaman a kadar görüşürüz büyük ihtimal yakın dedi :) bakalım hayırlısı
hayırlısı canım yapabilirsin demek ki çatına da bakmış :)2 gundur gidiyoruz kontrole.doktor israrla normal dogum yaptirmak istiyo bana.bebek hareketi iyi,sivisi iyi kordonu iyi falan diye.en son ptesiye kadar bekleme karari verdik ptesiye kadar sanci gelmezse ona gore hastaneye yatircak .bende 10 aylik dogmusum bizim ailede genetik sanirim .merakla bekliyoruz suan.oglumuzda pek nazli cikti
yine bakmadı :) canımÇatı muayenesi noldu canim ?yapmadi demi
Tekrar doktora gittim uzun sürünce meğer tenimin çok ince ve hassas olmasindanmis normal doğumda cok yirtigin olur dedi birz canım sıkıldı ama napalim bakalim bizi neler bekliyoBende bugun yaptird acayip aci cektim ama akinti falan olmadi.ama normal diyolar kahverengi akinti icin moralini bozma
Evet onlar bakınca oldu. Ama tenimin ince ve hassas olusundanmis duramadim gittim tekrar normal dogumda da çok yirtigin olabilir dedi biraz can sıkıntısıyla döndüm evenormal de yoktu onlar kurcalayınca bakınca mı oldu canım belki duruşundan hissetmiyorsundur ihmal etme sor yine inşallah birşey yoktur
üzülme canım Allah ım izniyle birşey olmaz inşallahEvet onlar bakınca oldu. Ama tenimin ince ve hassas olusundanmis duramadim gittim tekrar normal dogumda da çok yirtigin olabilir dedi biraz can sıkıntısıyla döndüm eve
Anladim canim sagol,bende bi kurtulaydim,o bölge kafa gececek kadar nasil büyüyor bi kavrayabilsem rahatlayacam da,aklim mantigim bi türlü almiyor işteCanım beni hep doktor yönlendirdi arada yürütüyorlar rahim açılsın diye suni sancı verince kalk gez dediler rahatlıyım diye ama çömelip kalkma falan yaptırmadılar. Ikınma olayı sonra safhada bebek gelirken yaptırıyorlar.Zaten bebek kafayı dayayınca ister istemez ıkınıyosun :)
Ya çok ilginç bir şey o zaten baskı yapıyor hissediyorsun ve ister istemez itiyorsun :) o baskı da ne kadar çok ıkınırsan o kadar çabuk bitiyor. Ben başta olayı pek anlayamadım yoksa daha çabuk bitirirdim :) dudaklarımı pamukla ıslatmışlardıAnladim canim sagol,bende bi kurtulaydim,o bölge kafa gececek kadar nasil büyüyor bi kavrayabilsem rahatlayacam da,aklim mantigim bi türlü almiyor iştekesi varmi? Az mı dikişin?birde su icmene izin veriliyormu?bende soru cok
Tütü eteğini nasıl diktiniz dikiş nakinası gerekiyo mu günlerdir araştırıyorum ya banada bi tarif etseniz
1.5 metre tütü lastiği aldım 10 lira mavi delikleri var 8 metre kristal tül metresi 4.5 lira onun da uzunlamasına kestim 2 3 parmak kalınlığında ve dügüm atarak içinden geçirip bağladım 3 gün uğraştım esimle yaptık her gün sıkılana kadar 3 sıra doldurduk bu sekil de en son kurdela yapıp elimde diktim yan şeritleri de kurdela yaptım kolay gelsin :) küvezler standartmış gittim denedim hastaneye oldu bu aradaTütü eteğini nasıl diktiniz dikiş nakinası gerekiyo mu günlerdir araştırıyorum ya banada bi tarif etsenizne kadar tül gitti hangi tülü kullandınız
Güzel olmuş elinize sağlık intgramda falan soruyorum 150 den aşağıya fiyat vermiyolar 50 tl ye mal ettikleri şeyi bende kendim yaparım dedim peki lastiğin esnekliğini nasıl ayarladınız bol gelmez dimi gergin hali 1.5 metre kullandınız1.5 metre tütü lastiği aldım 10 lira mavi delikleri var 8 metre kristal tül metresi 4.5 lira onun da uzunlamasına kestim 2 3 parmak kalınlığında ve dügüm atarak içinden geçirip bağladım 3 gün uğraştım esimle yaptık her gün sıkılana kadar 3 sıra doldurduk bu sekil de en son kurdela yapıp elimde diktim yan şeritleri de kurdela yaptım kolay gelsin :) küvezler standartmış gittim denedim hastaneye oldu bu arada
evet gergin hali 1.5 metre esniyo zaten gittim hastane küvezinde denedim sonra ona göre ayarlarım dedim ama oldu güzel onlar da standartmış zaten küvezler ben de çok sordum araştırdım hem kendi emeğim hem de 1 2 gece kullanacağım için 150 lira verilmez yani elimden gelince gerek görmedimGüzel olmuş elinize sağlık intgramda falan soruyorum 150 den aşağıya fiyat vermiyolar 50 tl ye mal ettikleri şeyi bende kendim yaparım dedim peki lastiğin esnekliğini nasıl ayarladınız bol gelmez dimi gergin hali 1.5 metre kullandınız
geçmiş olsun canım sıkma canını çıkınca doktordan konussaydın esınle niye seni sitrese sokuyor kiBugün sonuçlar için gittim sabahtan çok az sancı hissettim.nst de sancı çıkıyor ara ara.ve çatı muaynesi yaptılar.açılma yok.ama bebek karın gelişimi bir haftadan fazla geri görünüyormuş. Haftada 2defa kontrol dedi.hala normal doğum diyorlar ama heran gidebilirim.eşim çok saygısız ve anlayışsız sürekli kontrolmü olur ultrason nst cihazı tehlikeli zorla sakatlayacaklar çocuğu yok doğurtacaklar.dr gelmesi zor ise bi kaç gün yatın hastanede takip edelim dedi.çıktık eve geldik.sancı artarsa gelin dedi.sanırım stressten sancıda.eşim yüzünden moralim çok bozuldu.doktor konuştu ama anlamakta zorluk çekiyor yada işine gelmiyor.pazartesi olmadı gider yatarım hastaneye. Zaten iş için şehirdışına gidecek.
Bende yapmaya başlıycam malzeme alıp bitirince atarım resminievet gergin hali 1.5 metre esniyo zaten gittim hastane küvezinde denedim sonra ona göre ayarlarım dedim ama oldu güzel onlar da standartmış zaten küvezler ben de çok sordum araştırdım hem kendi emeğim hem de 1 2 gece kullanacağım için 150 lira verilmez yani elimden gelince gerek görmedim
Bende yapmaya başlıycam malzeme alıp bitirince atarım resminiçok saol
Gergin derken kesilmiş hali normal hali 1.5 metre esniyo ya oluyo ne demek canım ben de çok bakmıştım birşey bulamadım bide hastaneye götürdüm poşetle orda boş odada taktım denedim ölçtüm falan öylelik le yaptım :) kolay gelsin bekliyorum resim :)
Yok canım kesi olamadan geldi kızım sabırsız biraz :) yok Lavman sonrası yeme içme su yasak. Doğurunca ne istersen ye tabi normal doğum için geçerli sezeryan sonrası yemek varmı bilmiyorum.Valla öyle geçiyor ki o son safha ve ennn kolayı o zaten.
Cok kafa yormak boşa,Allahın hikmeti işte dogum anında nasıl açılıyorsa ordan bebiş fırlayıveriyor diyorsunuzYa çok ilginç bir şey o zaten baskı yapıyor hissediyorsun ve ister istemez itiyorsun :) o baskı da ne kadar çok ıkınırsan o kadar çabuk bitiyor. Ben başta olayı pek anlayamadım yoksa daha çabuk bitirirdim :) dudaklarımı pamukla ıslatmışlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?