2017 EVLİLİKLERİ

evlenirken önceliğiniz nedir?

• maddiyat

OY: 0 0,0%
  • sevgi

OY: 20 55,6%
  • eğitim

OY: 2 5,6%
  • saygı

OY: 11 30,6%
  • isteklerinizin eksiksiz yerine getirilmesi

OY: 0 0,0%
  • borçlanarak evlenebilirim

OY: 1 2,8%
  • evlendikten sonra borç istemem

OY: 2 5,6%

• Ankete Katılan
    36
aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım. benimde sadece beyaz eşyam var başka olan hiiç bişey yok

aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım. benimde sadece beyaz eşyam var başka olan hiiç bişey yok
Düğün tarihi belli oldu mu ? Benim bugün belli oldu sanki sürekli salıncakta sallanıyor gibi içim bir hoş :) daha çok harekete geçmeliyim hissi başladı. Eylül 24de olacak inşallah

Bizim gibi benım gibisin daha çeyiz tam degıl :)

geçen haftalarda yemek takımımı aldım en sonunda peşin para ile bernardodan 5 parça halinde ,
yemek takımı , çkb, çelik tencere , granit tencere , kahvaltı tk toplam 2600tl acaba çok para mı verdim diye düşünmedim de değil ama çelik tencerede düdüklü vardı o cezbetti çkb de 5 parça servis kaşıkları vardı aldım gitti.
çok şey var araya ramazan girdi.

Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:

Videoda bulunan çamaşır makinesini 4 yıldır kullanıyoruz. HİÇBİR ARIZASINI görmedik aldığımız günden beri. Makineyi kullanmayı bilmeyenler XL OLARAK ATTIĞIMIZ KIYAFETLER XS OLARAK MAKINEDEN CIKTI şeklinde ucuz eleştirileri nasıl bir anda yapabiliyorlar şaşırdım doğrusu. Kullanmasını bilmeyene her beyaz eşya arızalıdır arkadaşlar. Bu makine için bir de yürüyor falan demişler yapmayın allah aşkına sesi bile çıkmıyor ya. Bu kadar karalama olmaz.

Bütün mesajlarınızda aynı yazıyı kopyalayıp yapışırmışsınız. Niye bu kadar öfkelisiniz? Size kötüsü denk geldi diye kaç yıllık markayı böyle harcayıp insanları yanlış yönlendirmek doğru mudur? Hele ki insanların gerçekten fikir edindiği çeyiz topiğinde?

Zaten sorun da burada ya. Kötü denk geliyorsa markanın sorumluluğu alması gerekir. Ama sorumluluk almadığı gibi bir de parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmaz deyip benim garanti sürecinde sadece 1 servis kaydım olduğunu söylüyorlar. Oysa 10 defa belki fazla servis geldi aynı nedenle. Yani servis kaydı açmadıkları ve bana gelen servislerle ilgili belge de vermedikleri için Tüketici Kanununa göre hak talep edemezmişim. 2 senedir bu makine ile uğraşıyorum. Şu anda 7 aylık hamileyim ve 25 gündür makinem yok. Bu sıcak havalarda zaten sınırlı olan kıyafetlerinizi yıkayamıyorsunuz. Siz Arçelik almakta özgürsünüz, almak isteyen benim mesajımdan etkilenmez. Ama servis eline düştüğünüzde en azından bilin ki bu servis işlemlerine dair belge almazsanız servis kaydınız yok bile diyebiliyorlar. Alırken çok iyi para verdiğiniz makine 2 sene sonra sürekli servis çağırılır hale gelse ve 1 sene daha garanti dolsun diye oyalansanız siz ne yapardınız? Herkes hakkını arayacak belgesini edinsin arkadaşlar. Ben de görüşme kayıtlarını saklıyorum şimdi onlarla Tüketici Haklarına başvuracağım tabiki. Başkası aynı şeyleri yaşamasın...

Videoyu izlediyseniz zaten çalışmadığını görmüşsünüzdür. Üstelik bundan önce de 8 sene başka çamaşır makinesi kullandım hiç böyle sorunlar yaşamadım ben. 12 yıllık evliyim ve aldığım her ürünün kullanma kılavuzunu okurum. Kullanmayı bilmediğimi iddia etmeniz ilginç. Siz neden bu kadar sahiplendiniz markayı anlamadım. Arçelikle bağlantınız nedir ki? Allah sizi de Arçelikle imtihan eder belki bir gün de anlarsınız öfkemi :)

Markayı sahiplenmiyorum. Aldığımdan beri hiçbir beyaz eşyasında (dondurma yapan buzdolabı, 3 çekmeceli bulaşık makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi) hiçbir problemim olmadı, bu kadar ucuz karalama yapmak yanlış diyorum. Üstelik yeni üye olup evlilik ile ilgili gördüğünüz bütün başlıklarda yaptığınız aynı yorum varken size inanmak güç. Hakkınızı arayın tabiki ortada bir haksızlık var ise. Tüketiciler olarak en doğal hakkımız.

İnanıp inanmamakta özgürsünüz. Ben sadece servisten geldiklerinde belge alın diyorum. Bunda bir gariplik yok. Benim durumuma düşülmemesi için gayet mantıklı bir şey söylüyorum. Sizse direk beni suçluyorsunuz. Makineyi kullanmayı bilmediğimi nereden çıkardınız? Aynı şeyi emin olun yaşayacaksınız. Siz benim gibi yapmaz kendinize saklarsınız.

Bu basliga bende dahilim. Hadi 2 Hafta evelsi Türkiyemizde kinali Dügünü yapipta Almanya'ya geri dönüs yaptik, fakat 5 Gün sonra Finale adim adim yaklasiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…