- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 30
-
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım. benimde sadece beyaz eşyam varDüğünü yaklaşıp da ne kadar da hiçbir şeyi olmayan gelin adaylarıyız öylebu ay mobilya bakmamız lazim daha bunun gelinliği var fotoğraf çekimi kına yeri dağıtılacaklari davetiyesi kuaförü... Hala hiçbir şey yok bende beyaz eşya dışında. Bi yerden kocaman bir para gelse de hepsini çabucak alsam diye düşünüyorum zira takside girmeye çok korkuyorum
Düğün tarihi belli oldu mu ? Benim bugün belli oldu sanki sürekli salıncakta sallanıyor gibi içim bir hoş :) daha çok harekete geçmeliyim hissi başladı. Eylül 24de olacak inşallahaynı kaderi paylaşıyoruz sanırım. benimde sadece beyaz eşyam varbaşka olan hiiç bişey yok
Bizim gibi benım gibisin daha çeyiz tam degıl :)selam herkese bende 2017 gelini olucam inşallah :) ortada hiç çeyiz neyin yok daha nasıl yetiştircem bilmiyorum eylül-ekim düğün düşünüyoruz bakalım :))
sizler evi filan tuttunuz mu ya da kaç ay önce tutmak lazım acaba?
Ay ne güzel mutluluklarDüğün tarihi belli oldu mu ? Benim bugün belli oldu sanki sürekli salıncakta sallanıyor gibi içim bir hoş :) daha çok harekete geçmeliyim hissi başladı. Eylül 24de olacak inşallah
Bizim gibi benım gibisin daha çeyiz tam degıl :)
Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin
Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin
Videoyu izlediyseniz zaten çalışmadığını görmüşsünüzdür. Üstelik bundan önce de 8 sene başka çamaşır makinesi kullandım hiç böyle sorunlar yaşamadım ben. 12 yıllık evliyim ve aldığım her ürünün kullanma kılavuzunu okurum. Kullanmayı bilmediğimi iddia etmeniz ilginç. Siz neden bu kadar sahiplendiniz markayı anlamadım. Arçelikle bağlantınız nedir ki? Allah sizi de Arçelikle imtihan eder belki bir gün de anlarsınız öfkemi :)