- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
-
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Ay kıyamam size MaşaALLAH. Canım hazırlıklar tamam mi törenler falan nasıl geçti neler yaptınız. Ne tarz sorunlarla karşılaştınız. Nişanlin aanlayışlı mıailesi nasıl ?
Merhaba bayanlar , beyaz eşya alanlar hangi marka ve model aldılar ya da kullananlar ? Çamaşır makinası kurutmalı kullanan var mıdır ?
Merhaba bayanlar , beyaz eşya alanlar hangi marka ve model aldılar ya da kullananlar ? Çamaşır makinası kurutmalı kullanan var mıdır ?
Canım bizim de nisan yok ama biz eşyaları falan hep aldikBiz de bu eylul sonu ekim basi gibi isteme-nisan birarada dusunuyoruz. 2018 yaz sonu da dugun. Suanda biz de hayaller kuruyoruz, henuz aileler tanismiyor :) Ayri sehirlerdeyiz.
Ben de onceden nisani ayri mekanda eglenceli bisey gibi yapalim istiyodum, hevesim oyleydi. Sonra dusundum, en basit mekan 5 bin lira. Ben o paraya ceyizimin eksiklerini tamamlarim. Nasilsa dug7nde kismetse oynariz ederiz dedim. O yuzden nisanin istemeyle birlikte evde olmasina karar verdik.
Canım biz daha nişan olmadan esyalari aldikBenim için en önemlisi yemek yedirmek, yani misafir ağırlamayı da severim. Büyük bi kalabalığa yemek yedirmenin verdiği hazzı seviyorum inşallah hayır duaları almışımdır. Düğünde de yemekli istiyorum ama düğünde kişi başı 30 TL filan olduğu için bayağı kabarık bi hesap olacakBu konuyu iyi düşünmek gerekiyor.
Bu arada ankete Eğitim dedim. Benim için önemli olan eğitimi tamamlamak bir işe sahip olmak. Eş ile de aynı olursa ne alâ ama olmazsa da en azından yakın eğitim durumları olmalı. biri yüksek lisans yapmış diğeri ilkokul mezunu bir eşleşmenin sorunlara sebep olacağını düşünüyorum.
Canim biz gecen hafta vestel de indirim vardi kampanya ordan aldik ve ben bayildim ürünlerime valla cok iyilerini aldik kismetimize insaALLAH kullanimi da iyidir.Merhaba bayanlar , beyaz eşya alanlar hangi marka ve model aldılar ya da kullananlar ? Çamaşır makinası kurutmalı kullanan var mıdır ?
Bilmiyorum ben de almadim onu daha alcam aen iyi çamaşır markası nedir kızlar...
araştırmak lazım.birde otv indirimi varken almak lazım aslındaBilmiyorum ben de almadim onu daha alcam a