- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
İndirim ne zaman bitiyor kiaraştırmak lazım.birde otv indirimi varken almak lazım aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndirim ne zaman bitiyor kiaraştırmak lazım.birde otv indirimi varken almak lazım aslında
mart sonu diyorlar ama..İndirim ne zaman bitiyor ki
Ben alamam o zamana ya.mart sonu diyorlar ama..
Canım biz daha nişan olmadan esyalari aldik yemek odami da aldik. Ben de misafiri cok cok seviyorum örtü takimlarina falan bakiyorum. Eylulde insaALLAH dugun dusunuyoruz. Nisanla dugun arasini fazla tutmucaz bakalim ne olacak siz neler yapiyorsunuzo
Hadi hayirlisi bakalim iBiz nasipse 2018 yazında düşünüyoruz o yüzden pek bir şey yapmıyoruz
Biz de aldık 6 bin beyaz esya tuttu bizim. Bence bosch al cevremdekiler hep onu öneriyor. Benim mobilyalar da tamam yatak odasi dışında. ykızlar ben aldım beyaz eşya komple set , siemens aldım bulaşık , çamaşır , buzdolabı ve ankastre set.
beyaz eşyalara içim sindi de ankastreye çok para verdik gibime geliyor biraz ön araştırma yapıp olmadı iptal ettirip daha uygun bir markaya bakacağım. aklımın bir köşesinde hala bosch var... siemens boschdan bir tık daha pahalı bu arada ama hangi bayiye gitsek biz en birinciyiz diyor siemens ve bosch arasında sıkı bir çekişme var :)
toplamda 8.870 tlye aldık peşinat + kredi kartı + senet karışımı yaptık.
Beyaz eşya derken çamaşır bulaşık buzdolabı mı sadece 6bin tuttu ? Çamaşır makinasını kurutmalı mı aldınız ? Çok fazla kullanmayacağım için normal makina aldım ben ileride belki ayrı olarak alırız 1000 TL fark ettiriyor o da fiyatta zaten.Biz de aldık 6 bin beyaz esya tuttu bizim. Bence bosch al cevremdekiler hep onu öneriyor. Benim mobilyalar da tamam yatak odasi dışında. y
Canim sadece sozlumun aldıkları. Buzdolabi akilli cok guzel ozellikleri, 124 ekran smart 4k 3d Tv, derin dondurucu 6 kapılı, mikrodalga fırın, hediye olarak da blender seti verdiler.Beyaz eşya derken çamaşır bulaşık buzdolabı mı sadece 6bin tuttu ? Çamaşır makinasını kurutmalı mı aldınız ? Çok fazla kullanmayacağım için normal makina aldım ben ileride belki ayrı olarak alırız 1000 TL fark ettiriyor o da fiyatta zaten.
Değiştirmeyeceğim ürünleri birebir aynı olduğunu gördüm. Umarım pişman olmayız hayırlı olsun. Mobilyayi nereden aldınız bu arada ?
Güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Baya bir sürü şey almissiniz senin çeyizlerin tam mı ? Daha ben kendi tamamlamam gerekenlerin hiç birine başlamadım. Sizin düğün ne zaman belli mı ?Canim sadece sozlumun aldıkları. Buzdolabi akilli cok guzel ozellikleri, 124 ekran smart 4k 3d Tv, derin dondurucu 6 kapılı, mikrodalga fırın, hediye olarak da blender seti verdiler.
Mobilyayi da burda inegöl mobilyadan aldık. Salon koltuk takimi 3+3+1+1 seklinde, yemek odasi takimi Tv sehpasi dahil icinde, 2 kaşıklık, 1 tane uzun konsol aynali, 1 tane gümüşlük, masa ve 6 sandalye. Bir de orta sehpa dahil. Sonra bellonadan da oturma odası icin sozlumun seçtiği koltuk takimini aldik. Ama bellonanin magazasindan degil orda calisan birinden aldık. Bu saydiklarimi sozlum aldi. Bir de mutfak masasi begendik daha almadik. Hepsi mağazaların deposunda bekliyor.
İnsaALLAH canim sen de. Daha belli degil e düşünüyoruz İNSAALLAH. benim annem bir sürü sey yyapmis ama eksik cok. Yemek catal kasik takimim yok. O tarz seyler eksik. Ama battaniye yorgan falan var baya ben dde aldim bir kac tane. Fritöz var, cay ve lahve makinesi ikisi bir onu almis annem. MMikserim vardi anneme vardim. Sozlume blender seti hediye verdiler. Bir de gümüş bardak seti 100 lu vardi onu da anneme verdim. Yenisini alcam. Onu da cok seviyorfum ama annemin yoktu. İste su havlular falan bir suru var. Büyük olarak alinacak camasir bulasik makinesi, yemek takimi ve tencere seti bunlari babam alir. Ben de yavastan yemek masasi örtüsü takimi alcam bir de pike takimim yok yatak ortusu takimim yok. Büyük olarak. er.Güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Baya bir sürü şey almissiniz senin çeyizlerin tam mı ? Daha ben kendi tamamlamam gerekenlerin hiç birine başlamadım. Sizin düğün ne zaman belli mı ?
hayırlı olsun canım şimdiden Allah mutlu mesut etsinselam kızlar benim düğünüme de 94 gün kaldı. şafak sayar gibi gün sayıyorum ama daha ortada hiç bir hazırlık yok. beyaz eşyalarımız tamam sadece ve evimiz var çok şükür. ufak tefek mutfak eşyaları aldım ama daha bir dünya eksik var. oturma grupları yatak odası vs bakmadık bile ve ramazan geliyo şuan hala çalışıyorum önümüzdeki hafta cuma işten ayrılıcam. anca ozaman bişeyler bakmaya başlıycaz..
missadangel canım sakın olaki boşlama sonra çok sıkışırsın benim gibi ufak ufakta olsa alcaklarını al
amin canım, İnşallah seninde istediğin gibi olur herşey. Allah mutlu mesut yaşlanmayı nasip etsin :)hayırlı olsun canım şimdiden Allah mutlu mesut etsin
evet ben de öyle düşünüyorum haklısın canım ramazandan sonra ev bakmaya başlıycaz bizde inşallah :)
Amin canım hepmize inşallahamin canım, İnşallah seninde istediğin gibi olur herşey. Allah mutlu mesut yaşlanmayı nasip etsin :)
ramazana kadar en azından tekstil ve mutfak eşyalarını tamamla. en çok yoran onlar zaten
ay ne güzelll :)düğüne 12 gün kala benn