- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
En azından deneyimlisin:)) çok güzelll hadi bakalım macera yenidenŞok oldum bir anda açıkçası. Planlı bir gebelik olmadi bu seferdaha cok yeni 6 haftalık. Tam rahata kavuştum derken herşey baştan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından deneyimlisin:)) çok güzelll hadi bakalım macera yenidenŞok oldum bir anda açıkçası. Planlı bir gebelik olmadi bu seferdaha cok yeni 6 haftalık. Tam rahata kavuştum derken herşey baştan
En azından deneyimlisin:)) çok güzelll hadi bakalım macera yeniden
Canım çok sevindim hayırlı olsunŞok oldum bir anda açıkçası. Planlı bir gebelik olmadi bu seferdaha cok yeni 6 haftalık. Tam rahata kavuştum derken herşey baştan
Canım nasılsın bayadır görüşemedik, bizim ev okul oldu hergün nasıl başlayıp nasıl bitiyor bilmiyoruz buraya da pek giremedim bu sebepten, iyi misiniz ?En azından deneyimlisin:)) çok güzelll hadi bakalım macera yeniden
Hayırlı olsun bebeğiniz Benim de kızım 3 yaşında ve bir de 9 aylık bi oğlum oldu. Gerçekten 2 tane bebeğin zorlukları da var ama çok çok güzel. Hele birbirlerine alıştıklarında oynamalarını izlemek dünyalara bedel Allah'a şükürler olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Şok oldum bir anda açıkçası. Planlı bir gebelik olmadi bu seferdaha cok yeni 6 haftalık. Tam rahata kavuştum derken herşey baştan
Benim de kızım bizimle uyuyor Kardeşi doğunca biraz alışmakta zorlandı. Üzülmesin, bu alışma sürecinden olumsuz etkilenmesin diye hâlâ bizim bebeğimiz küçük hanım. Dolayısıyla ben de kıyamıyorum yatağını ayırmaya. Bazen ben bebekle ilgilenirken kızımı babası uyutuyor. Uyurken masaj ya da masal istiyor kızım çünkü. Bence bağlılığı kuvvetlendirir gibi geliyor. Bağımlılık olmuyor. Bunu şuradan anlıyorum. Yatarken çok dönüyor ve yanımızda rahat edemeyince beşiğine alıyorum. Uyandığında bunu hiç sorun etmiyor. Yani beşiğinden de memnun. Nasıl seviyorlarsa öyle uyusunlar canımKızlar bizim kız hala bizim aramızda yatıyor. Odamızda beşiği var ama yatmıyor. Yeni eve geçicez odası olacak yatağı falan ama ben yanımdan ayırmak hiç istemiyorum. Odasını ayırmaya hiç hazır değilim. Bir de istanbulda yız. Deprem olursa da ayrı kalırsak diye çok korkuyorum Allah korusun. Acaba gelişiminde sıkıntı olur mu aynı yatmanın. Biraz daha büyümesini bekleyeceğim sanırım.
Canım çok sevindim hayırlı olsun
Hayırlı olsun bebeğiniz Benim de kızım 3 yaşında ve bir de 9 aylık bi oğlum oldu. Gerçekten 2 tane bebeğin zorlukları da var ama çok çok güzel. Hele birbirlerine alıştıklarında oynamalarını izlemek dünyalara bedel Allah'a şükürler olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ah canım, çok çok geçmiş olsun. Allah en hayırlı zamanda yine nasip eder inşallah, üzülme lütfen Annene de çok geçmiş olsun. Benim annem de 1 ay kadar önce geçirdi. Çok tuhaf zamanlar yaşıyoruz. Bazen bu covid olayını düşünüyorum ve hâlâ kabullenemedi benim aklım. Hâlâ bu bir rüya mı diye sorguladığım çok oluyor. Sabırla zamanla düzelecektir inşallah. Yeni yıl için heyecanlanmaya başladım ben. Tertemiz, güzelliklerle, sağlık ve mutlulukla dolu yılların da başlangıcı olur inşallah bütün dünya için, hepimiz içinMerhaba kızlar cuma günü kalp atışı için kontrole gittik ama maalesef duyamadık. Gelişimi 2 hafta öncesinde kalmış. Genetik bir problem olabilir dedi dr ve aynı gün alındı. Kötü bir deneyim oldu ama hayırlısı böyleymiş demekki . Bu arada annem covid oldu yaklaşık 2 hafta önce onun icin baya stresli gunler geçirdik hastanede yatti 4 gün filan derken kötü günler üst üste geldi maalesef. 2019 bizde de kötü anılar bıraktı....
Ah canım, çok çok geçmiş olsun. Allah en hayırlı zamanda yine nasip eder inşallah, üzülme lütfen Annene de çok geçmiş olsun. Benim annem de 1 ay kadar önce geçirdi. Çok tuhaf zamanlar yaşıyoruz. Bazen bu covid olayını düşünüyorum ve hâlâ kabullenemedi benim aklım. Hâlâ bu bir rüya mı diye sorguladığım çok oluyor. Sabırla zamanla düzelecektir inşallah. Yeni yıl için heyecanlanmaya başladım ben. Tertemiz, güzelliklerle, sağlık ve mutlulukla dolu yılların da başlangıcı olur inşallah bütün dünya için, hepimiz için
Canım benim Rabbim size evladına ailene sağlıklı uzun ömürler versin. İstediğin bir zamanda sağlıklı bebiş nasip etsin Allahım. Geçmiş olsun annene de.Merhaba kızlar cuma günü kalp atışı için kontrole gittik ama maalesef duyamadık. Gelişimi 2 hafta öncesinde kalmış. Genetik bir problem olabilir dedi dr ve aynı gün alındı. Kötü bir deneyim oldu ama hayırlısı böyleymiş demekki . Bu arada annem covid oldu yaklaşık 2 hafta önce onun icin baya stresli gunler geçirdik hastanede yatti 4 gün filan derken kötü günler üst üste geldi maalesef. 2019 bizde de kötü anılar bıraktı....
Canım geçmiş olsunInşallah
İyiyim canım ben de merak etmiştim seni uzun süre yazmayınca. Maşallah Allah kolaylık versin eşim yine yurt dışında ben de kızımla her gün parka gidiyorum başka da bir aktivitem yok :))Canım nasılsın bayadır görüşemedik, bizim ev okul oldu hergün nasıl başlayıp nasıl bitiyor bilmiyoruz buraya da pek giremedim bu sebepten, iyi misiniz ?
Canım çok çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş demek.. annen için de üzüldüm neyse ki atlatmış. 2021 güzel günler getirir hepimize inşallah.Merhaba kızlar cuma günü kalp atışı için kontrole gittik ama maalesef duyamadık. Gelişimi 2 hafta öncesinde kalmış. Genetik bir problem olabilir dedi dr ve aynı gün alındı. Kötü bir deneyim oldu ama hayırlısı böyleymiş demekki . Bu arada annem covid oldu yaklaşık 2 hafta önce onun icin baya stresli gunler geçirdik hastanede yatti 4 gün filan derken kötü günler üst üste geldi maalesef. 2019 bizde de kötü anılar bıraktı....
Geçmiş olsun canım. Bademcik ameliyatı mı?Kızlar merhaba, herkes iyidir inş.. Biz şükür iyiz, hayat devam ediyor, ikizlerde şükür tuvalet eğitimini hallettik. Yalnız biberon hala kullanıyoruz yatmadan önce ve sabah uyandıklarında içiyorlar. Gelecek ay kızı ameliyat ettireceğiz, ateşlenmeler malesef 15 güne düştü ve böyle bir karar aldık. Dua ederseniz sevinirim. Herkese iyi günler diliyorum
evet canım artık son çare onu deneyeceğiz, inşAllah şifa buluruz, sen tekrar mı hamilesin? Sağlıkla doğsun inş, ben artık kapattım o sayfayı Bazen o kadar korkuyorum ki ya yine hamile falan kalırsam diye :)Geçmiş olsun canım. Bademcik ameliyatı mı?
Canım benim Rabbim size evladına ailene sağlıklı uzun ömürler versin. İstediğin bir zamanda sağlıklı bebiş nasip etsin Allahım. Geçmiş olsun annene de.
Benim aklım almıyor bu virüsü. Kimi hafif kimi ağır geçiriyor. Geçen haftalarda ben de oldum sadece tat koku kaybı yaşadım başka hiç Bi semptom yoktu ve benden başkasına da bulaşmadı. Keşke herkes böyle atlatabilse. Bugğn de kreşlerin kapandığı kesinleşti. Zorlu günler bizi bekliyor..
Merhaba Kızlar. Ben nisan deniz Çok şükür büyüttük minnoşları. Allah hepsine sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin