Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 Ekim Anneleri Alışverişlerimizi Paylaşalım
- Konu Sahibi fadfadfad
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2017 ekim alışveriş bebek bebek odası ekim anneleri kıyafet
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
- 21 Şubat 2017
- 94
- 63
- 3
- 35
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
çok mantıklıymış takipteyimBende premium care 2numaranın 88lisini 30 liraya almistim.tesadufen let go zebramoyu gezerken gördüm stok yapipta yada yanlış alınan bezleri biraz daha uyguna satıyorlar bakmak isterseniz
- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
Hayırlı olsun arkadaşım, ben evdeydim ve kararsız bir insanım. Benim de ilk bebeğim olacak inşallah ne alayım ne edeyim liste mi çıkartsam derken 1 ay geçti zati tecrübesizlikten. Niyetine girdin mi internetten veya mağazadan halloluyor bir şekilde, temmuzun 2. haftası başladık hala eve geliyor eksikler Bu haftaya kadar nasıl sabrettiniz sorması ayıpmerhaba kızlar
Benim ilk bebeğim, daha hiç başlamadım alışverişe. ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum. daha yazlıklar var piyasada malum bizim bebişlerde kışa doğru doğuyor.
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
çok teşekkür ederim canım. seninde hayırlı olsun. kız mı erkek mi :) çevremde bi kaç doğum sonrası bebek kaybetmeleri yaşadım o beni çok etkiledi. hatta anneme ve kaynanama dedim sakın bana bebek kıyafeti falan almayın etrafıma da söyledim. o yüzden hala daha beklemedeyim. bebek arabası yatak bunları ayarladım ama son ay alacağım artıkHayırlı olsun arkadaşım, ben evdeydim ve kararsız bir insanım. Benim de ilk bebeğim olacak inşallah ne alayım ne edeyim liste mi çıkartsam derken 1 ay geçti zati tecrübesizlikten. Niyetine girdin mi internetten veya mağazadan halloluyor bir şekilde, temmuzun 2. haftası başladık hala eve geliyor eksikler Bu haftaya kadar nasıl sabrettiniz sorması ayıp
- 22 Ekim 2009
- 60
- 72
- 288
çok teşekkür ederim canım. seninde hayırlı olsun. kız mı erkek mi :) çevremde bi kaç doğum sonrası bebek kaybetmeleri yaşadım o beni çok etkiledi. hatta anneme ve kaynanama dedim sakın bana bebek kıyafeti falan almayın etrafıma da söyledim. o yüzden hala daha beklemedeyim. bebek arabası yatak bunları ayarladım ama son ay alacağım artık
Ben de daha bişey almadım oğlumdan kalanlar var onun rahatlığı heralde :)
- 22 Ekim 2009
- 60
- 72
- 288
merhaba kızlar
Benim ilk bebeğim, daha hiç başlamadım alışverişe. ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum. daha yazlıklar var piyasada malum bizim bebişlerde kışa doğru doğuyor.
Evet piyasada hep yazlıklar var istediğim gibi takım bulamadım bende
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Sanırım Ağustosun 2. Haftası kışlıklar çıkar. E bebek mağazalarına gelmiş kışlıklarEvet piyasada hep yazlıklar var istediğim gibi takım bulamadım bende
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
2. Bebek olunca ilki sağolsunBen de daha bişey almadım oğlumdan kalanlar var onun rahatlığı heralde :)
- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
Tamam canım modeller belliyse gerisi çabucak halloluyor, bir sürpriz yapmazsa erkek bekliyoruz sizde cinsiyet ne? benim etrafımda da ben dahil düşük yapan çok insan var ama annelere söz geçmiyor. Temmuza kadar zor tuttum cinsiyet belli değil filan diye diyeçok teşekkür ederim canım. seninde hayırlı olsun. kız mı erkek mi :) çevremde bi kaç doğum sonrası bebek kaybetmeleri yaşadım o beni çok etkiledi. hatta anneme ve kaynanama dedim sakın bana bebek kıyafeti falan almayın etrafıma da söyledim. o yüzden hala daha beklemedeyim. bebek arabası yatak bunları ayarladım ama son ay alacağım artık
- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
Merhabaa hayırlı olsun size de :)Merhaba hanimlarr. Benimde ilk gebeliğim.
Tavsiye üzerine bi paket sleepy aldım. Tenine uygun olmazsa primaya gecerim diye düşündüm
Benimde sırada beşik var.
Burda da bebek bezlerini karşılaştırmışlar bakmak isteyen olursa diye:
http://yenianneyim.com/en-iyi-bebek-bezi-hangisi/
- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
Tesekkur ederimm .Evet bende çok araştırdım ama anladım ki tamamen bebeginle alakalı bisey.Merhabaa hayırlı olsun size de :)
Burda da bebek bezlerini karşılaştırmışlar bakmak isteyen olursa diye:
http://yenianneyim.com/en-iyi-bebek-bezi-hangisi/
Kimine çok iyi gelen bezi kimisi hic beğenmiyor.
En iyisi deneme yanılma yöntemiyle bulmak. Bakalım bizim bebisler hangisini kabul etcek:)
- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
Aynen sağlıkla gelsinler de deneyelim hayırlısıylaTesekkur ederimm .Evet bende çok araştırdım ama anladım ki tamamen bebeginle alakalı bisey.
Kimine çok iyi gelen bezi kimisi hic beğenmiyor.
En iyisi deneme yanılma yöntemiyle bulmak. Bakalım bizim bebisler hangisini kabul etcek:)
- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
İnsallahh.Aynen minicik bez zaten bakıp bakıp mutlu oluyorumAynen sağlıkla gelsinler de deneyelim hayırlısıyla
- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
Portakal kadar popişi olacak sanırımİnsallahh.Aynen minicik bez zaten bakıp bakıp mutlu oluyorum
Biz bu arada alışverişimizin elektronik kısmını aliexpressten hallettik arkadaşlar, bebe kamerası, temassız ateş ölçer, civalı ateş ölçer trdeki fiyatlara göre çok daha uygun ve sapasağlam ulaştı. Çok beğenerek de bir çanta aldım 160 tlye geldi sunveno marka.
Alt açma minderi arıyorum şimdi. park yatağın alt değiştirme bölümünde kullanabileceğim, böyle pofuduk yıkanabilir bir şey olsun istiyorum. Var mı denk gelen?