• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar uykusuzlugun sebebi vucudumuzun bizi annelige hazirlamasiymis yavas yavas boluk porcuk uyku duzenine kolayca alismak içinmiş doktor oyle diyor... ben uyusamda en fazla 2 saat :(

Günaydın kızlar. Bugün 31+0 olduk çok şükür.

Bebek hareketleriniz nasıl takip ediyor musunuz. Benim sanki geçen hafta daha iyiydi. Herşeye tedirgin olmaya başladım. Aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor. :KK43:
Evham yapma cnm sakin ol yeri daraldığı için eskisi kadar hareket edemez,

bebegin hareketlerini bazen belimin kivrim kismina yakin hissediyorum bu kdr koselere gitmesi normal mi ya :KK51:

Hanımlar aranizda bebeğine yalancının emzik vermeyi düşünen varmı sonuçta plastik silikon ben vermeyi düşünmüyorum bıraktırmak da zor oluyor çünkü hem dişleri yamuk çıkıyor çocuğun o yüzden emzik almiycam ama bir diğer konu biberon cam biberon almayı düşünüyorum ama marka şi önemli mi hani bide hastanede falan çok gelen biberon verip de sonra anne sütünden mahrum kalsın istemiyorum uygun fiyatlı bı biberon söyler misiniz

bebegin hareketlerini bazen belimin kivrim kismina yakin hissediyorum bu kdr koselere gitmesi normal mi ya :KK51:
Bazen bobregime girecek diye endiseleniyorum :(

Kizlar bu terleme olayina dikkat edin ben etmedim feci usuttum bakin antibiyotik tedavisi basladi.... hala atlatamadım.

Hamilelikten bencede ben hayatimda hic bu kadar terledigimi hatirlamiyorum.
Aynen canım ya uyanıyorum yastık su gibi, saçlarım boynum. Yemin ederim nefret ettim kendimden :)) kokuyorum sanki. Hayırlısı ile şu ağustosu atlatsaydık. Ama sanki zaman durdu bana. Çok zorlanıyorum artık. Karnım kocaman, 5 dk ayakta dursam ağrılar artıyor. Yatsam bi yandan bi yana dönemiyorum. Ağlıyorum artık çaresizliğime. Birde kızım var onada bakmam gerekiyor :( evi zaten bırakmışım öyle Allaha emanet.

Bu arada ben emzik vereceğim kızlar. Hem emme refleksi için hemde bana kurtarıcı gibi bişey. Kızımda da vermiştim ve istediğim zamanda da bıraktırdım, şimdi 2 olunca mecbur vereceğim asla tek başıma baş edemem. Bibeboron ben chicco ve dr browns aldım. Chicco'lar 240 ml'lik, diğeri 120 ml'lik. İlk başta küçüğü kullanacağım hem gaz içinde iyi diyorlar.

Kızlar ayaklarınız şişti mi iki gündür balon gibi ama sadece ayaklarım ağrıo rahatsız ediyor ne yapmalı ki

Kızlar ayaklarınız şişti mi iki gündür balon gibi ama sadece ayaklarım ağrıo rahatsız ediyor ne yapmalı ki
Bende şişlik yok şimdilik çok şükür ama azcik gezsem ayaklarım kırılmış gibi ağrıyor :( Bugün ufak tefek eksikler için e bebeğe gittik kendimi eve zor attım ayak ağrısından :( Sanırım aldığımız kilolardan dolayı vücut zorlanıyor..

Kizlar kendime bunlari yaptim nasil olmus? :KK37:eger almayi dusunurseniz yapabilirim sizlerede:KK6:
CYMERA_20170806_185857.webp

Odemmi degilmi bu onemli odemse bastirinca cukurluk oluyo. Benimde sismisti. Raporlu olup evde uatinca sismiyor cok ayakta kalmaktan yada ayaklari uzatip oturamamaktan olabiliyomus bunu anladim. Odemse de tuzu azaltmayi dene derim.

Günaydın kızlar. Bugün 31+0 olduk çok şükür.

Bebek hareketleriniz nasıl takip ediyor musunuz. Benim sanki geçen hafta daha iyiydi. Herşeye tedirgin olmaya başladım. Aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor. :KK43:
bebek büyüdükçe hareketleri azalacağını duydum canım
Hanımlar aranizda bebeğine yalancının emzik vermeyi düşünen varmı sonuçta plastik silikon ben vermeyi düşünmüyorum bıraktırmak da zor oluyor çünkü hem dişleri yamuk çıkıyor çocuğun o yüzden emzik almiycam ama bir diğer konu biberon cam biberon almayı düşünüyorum ama marka şi önemli mi hani bide hastanede falan çok gelen biberon verip de sonra anne sütünden mahrum kalsın istemiyorum uygun fiyatlı bı biberon söyler misiniz
ben emzik vericem. biberon olarak cam avent marka aldım. anne memesi ile uyumlu

Back
X