• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bununla duyarsin tabi:) bu saglik ocaklarinda felan kullanilan profesyonel el dopleri benimki cok dandik:) 80 liraya aldim ayol. Resmin yuklemeye calistim ama hata veriyo olmadi.
Bahsettiğin dopleri biliyorum canım. Bir dönem çalıştığım yerde bizde satıyorduk ama hep iade geliyordu. 5.aydan önce yapılan denemelerin bir kısmı sıkıntılı oluyor e bu da haliyle anneyi stresi sokuyordu. 5.aydan sonrada zaten bebişin hareket etmeye başlayacak. Çok güvenme, duyamadım diye endişe etme boşyere. Eşin veya başka biri dinlerse daha sağlıklı olabilir. Senin kan akışın hızlı olduğu için her yerden kendi kalp atışını duyarsın şuan.

Kızlar yeni bir soru ile karşınızdayım
Özel sektördede hamile ve emziren kadınların 7,5 saatten fazla çalıştırılmıcak geçerlimi ?
evet doğru ben onu çok araştırdım. ama şöyle bişey var 7,5 saate yemek mola dahil değil canım benim çalışma saatimde aynı hesaba geliyodu ama sen daha fazla çalışıyosan bu senin hakkın vermek zorundalar sana. ama şöyle de bişey var ben araştırırken bazı sitelerde okudum bu hakkını istediği için işten çıkarılan hamileler olmuş :(((((

Bahsettiğin dopleri biliyorum canım. Bir dönem çalıştığım yerde bizde satıyorduk ama hep iade geliyordu. 5.aydan önce yapılan denemelerin bir kısmı sıkıntılı oluyor e bu da haliyle anneyi stresi sokuyordu. 5.aydan sonrada zaten bebişin hareket etmeye başlayacak. Çok güvenme, duyamadım diye endişe etme boşyere. Eşin veya başka biri dinlerse daha sağlıklı olabilir. Senin kan akışın hızlı olduğu için her yerden kendi kalp atışını duyarsın şuan.
Fark ediliyor zaten kendi kalp atisim oldugu gobegim inip kalkiyor o her ses geldiginde. Steteskop gibi ayni pillisini dusun:) neyse paniklemeyeyimm yok yere doktora gidinxe ogrenicem zaten ak mi kara mi nedir durumum. İnsallah hayirli haberler vardir

Herhangi bir alttan muayenede fark edilmiyor mu yani? Hamile olmak ve 12. Haftada olmak sart mi?
Evet 12.haftadan önce yapılan ölçümler bile yanıltıyormuş. Bazı doktorlar çok bir risk görmedikçe 18.haftadan sonra ölçüyormuş. Düzenli takip lazım. Doktoruna gidince bir danış istersen.

Eki Görüntüle 1971683 Soyle dandik bisey benimki:) abimin esi 40. Haftasinda onun karninda denedik zor bulduk ama duyduk onda bende muhtemelen bebek biraz yuzeye cikmadan duyulmayacaktir diye dusunuyorum yani paniklemeyeyim hemen
Aaa evet baya farklıymış canım bu. İyi oldu çözdük meseleyi niye duyamiyorum diye sıkıntı yapmana hiç gerek yokmuş.

Evet 12.haftadan önce yapılan ölçümler bile yanıltıyormuş. Bazı doktorlar çok bir risk görmedikçe 18.haftadan sonra ölçüyormuş. Düzenli takip lazım. Doktoruna gidince bir danış istersen.
Bilmiyorum ki yaaa ben doktorun isine karismak istemiyorum bu konuda pek ne bileyim insallah hicbirimiz yasamayiz sorun bakalim

Benim doktor da activia önerdi evde incir ve süt de bittiği için kendi yöntemimi bırakıp deneyeyim dedim. 3kutu yememe rağmen işe yaramadı, sıkıntım da hemen nüksetti.
Hemen süt incir alıp yöntemime geri döndüm. Bir daha da bırakmam.
Tarif:2-3kaşık lifalif, 2kuru incir mini doğranmış, 2kuru kayısı mini doğranmış, biraz kuru üzüm ve üstüne süt. Biraz beklet ve ye.

canım activia 2 haftada etkisini gösteriyor yazıyor zaten üstünde 3 kutu fayda etmez ben 10 tane almıştım yedim bitti hepsi tekrar alcam daha once kullanmıştım fayda etmişti. ben şuan süt içemediğim için bu tarifi ancak mide bulantılarım geçince uygulayabilirim ama teşekkür ederim aklımda olsun en azından herşeyi denemiş oluruz artık öylede olmazsa doktora başvurucaz yapcak bişey yok :olamaz::olamaz:

evet doğru ben onu çok araştırdım. ama şöyle bişey var 7,5 saate yemek mola dahil değil canım benim çalışma saatimde aynı hesaba geliyodu ama sen daha fazla çalışıyosan bu senin hakkın vermek zorundalar sana. ama şöyle de bişey var ben araştırırken bazı sitelerde okudum bu hakkını istediği için işten çıkarılan hamileler olmuş :KK43:((((
ben zaten çıkıcam merak ettiğim için sordum :D

Back
X