2017 EKİM Anne adayları

Bende de var kasıktan bacağa. Doktora söyledim, anlamadım istersen bacaktan dopplere gir dedi. O sıra geçti sonra ara ara yine oldu. Eylül anneleri magnezyum eksikliğinden oluyor, muz ye dedi ama kabızlık korkusundan yiyemiyorum.
Bir de yanlarım uyuşuyor gibi oluyor, özellikle sol taraf, ben hamile çamaşırı giyiyorum üstelik ama sanki oralara kan gitmemişte karıncalanmış gibi oluyor. Ayağa kalkınca bir süre sonra geçiyor. Ben kansızlığa bağladım, doktora gidene kadar ciddi birşey çıkmaz umarım

Kızlar bu arada bisey demek istiyorum. Hoş burada da geçti bu konu ama benim başıma yeni geldi:) 2 gündür ne bir bulanti ne baş ağrısı hiçbisey kalmadi bende. Oysa pazartesi baş ağrısı ve bulantıdan sürünüyordum resmen. Tabi hemen taktım kafama acaba bisey mi oldu diye. Zar zor kendimi ikna ettim bisey yok diye. Bu sabah maşallah hersey geri geldi. Baş ağrısi bulantı... sanırım benim bünyem kafayı yiyo ya

Benim ağrılar bel kısmında oluyor muz iyi fikirmiş.
Bu arada hamile giyim ne kadar pahalıymış bir çamaşıra 20 tl verdim geçen gün resmen fırsatçılık

Giydigim kulotla alakasi yok onun, ciplakken de ayni. Hani dar bisey giyersin sikar ya, oyle birsey sikiyor sanki karnimi bazen. Dar giymisim gibi, halbuki sikan birsey yok.

Magnezyum eksikligi icin muz degil de soda iciyorum bol bol hem mideme iyi geliyor. Ama bu ara cok bas agrisi cekiyorum varmi sizde de yaaaa

Bende pek bulanti olmadi da boyle nasi desem, bi agzimin tadi yok bi ne yesem rahatsiz ediyor gibi...

O baş ağrısı beni öldürüyo ne yazik ki... bir de migrenim var. Eger gun icinde hafifletemezsem direk migrene dönuyo. Son bir kaç kez parol içtim vallahi başka şekilde geçiremiyorum

Mavikelebek0134 kirmizigitar bende de karincalanma oluyor hemde kansizligim yok karin ve kasik bölgemde Annem buyuyor o yuzden dedi :)

Yaa sabah kalktigimdan beri nefes alirken ara ara sirtima igneler batiyor usutttum galiba yaa

Günaydınlar benim bacak ağrısı değil ama gece uykudan mide bulantısıyla uyanıp istifra ediyorum nolucak benim bu halim ya napsam geçmiyo

Benim ağrılar bel kısmında oluyor muz iyi fikirmiş.
Bu arada hamile giyim ne kadar pahalıymış bir çamaşıra 20 tl verdim geçen gün resmen fırsatçılık
Aynen yaa. Dagi de 35 ₺ bir don. Üstelik eski tip büzgü lastik.
Ben ara sokakta bir yer buldum. Tanesi 6liradan bayaa aldım. Hem dagiye bin basar. Dikiş yerleri düz, acıtmıyor.

Yok kuzu karincalanma hissetmedim hic ben hep sabki uc beden kucuk don giyiyomus gibi kasilan bir hal var. Bi de ozellikle soluma uzandigimda ordaki kan akisini hissediyorum pitir pitir insallah dogru seyleri hissediyorumdur

Kızlar ben dayanamayıp doktora gittim. Zaten eve çok yakın 500mt mesafe, hem ilk 10gün kontrol hakkımı kullanayım dedim. İlacım da bitmek üzere diye bahane buldum :)
Paşamız iyiymiş çok şükür. Eşim erkek diye diye bana da işledi galiba :)
Ultrasonda hiç hareket yoktu, ben hemen panik....
Niye hareket yok dedim, görüntü almak için dondurmuş meğerse.
Uyuşma hissini sordum doktora. O olur hamilelikte, normal dedi. Ayy konuşsa ağzından bişey düşecek sanki yaa. Doktor uyuyor mu belli değil 85₺muayene ödüyoruz ama devletteki doktorum daha çok ilgili.

Ay ne mutlu yapmissin ya vala:) afedersin benim toto yemiyo doktora gitmeyi:) cesaretim yok sanki:) uyusma hissi derken ilk defa senden duydum nasil bir his ki o oyle?

Ay ne mutlu yapmissin ya vala:) afedersin benim toto yemiyo doktora gitmeyi:) cesaretim yok sanki:) uyusma hissi derken ilk defa senden duydum nasil bir his ki o oyle?
Ya böyle çok sıkı kıyafet giymişim de oraya kan gitmemiş gibi. Derimin altında karıncalar var gibi. Orda hiç kan kalmamış gibi. Kangıren gibi bişey. Halbuki hep evdeyim ve kıyafetlerim de bol. Masaj yapıp evde biraz dolaşınca 1saat sonra falan geçiyor. Doktora da böyle dedim, hımm olur o ya dolaş sende dedi

Kızlar dün akşam birden bademciklerim şişti şuan yutkunamıyorum ne yapacağım üstelik çalışıyorum ve ilaç da kullannamayacagim önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…