2017 EKİM Anne adayları

Koy kız vallaha :) Sayende ben de öyle karar verecem heralde :) Benim eşimin adı da Zafer. Utku adını da eş anlamlı diye çok severim ama benim akıllı kocam yeğeninin adını Utku koymuş zamanında onu da sildim ne yazık ki

Malesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
Canım çok geçmiş olsun inş. En kısa zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik geçirirsin kaç haftalıktı belirtilerin devam ediyormuydu yoksa hiç anlamamışmıydın bnde çok korkuyorum

Kızlar bugün devlet hastanesine gitttim 4 tüp kan ve idrar aldılar kanlardan birinim sonucu 15 güne çıkacakmış o nedir ki acaba ne testler yapıyorlar bilgisi olan var mı?

Kızlar bugün devlet hastanesine gitttim 4 tüp kan ve idrar aldılar kanlardan birinim sonucu 15 güne çıkacakmış o nedir ki acaba ne testler yapıyorlar bilgisi olan var mı?

Genelde hormonntesti gec cikiyo da o da en fazla 1 gun sonra cikiyo baska ne olabilir hic bilmiyorum ben ne verdiysem aynigun cikti hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…