- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.421
Adasiz yani:) ben kizima kendi adimi ogluma da kocamin adini koymayi dusunurum aslinda:)kirmizigitar amin canım benim hepimizin yavrularını korusun rabbim.
Benim eşim de Zeynep ismini çok seviyor ama ne yazık ki koyamayız benim adım Zeynep çünküBiraz komik kaçar analı kızlı
Adasiz yani:) ben kizima kendi adimi ogluma da kocamin adini koymayi dusunurum aslinda:)
Benim hayalimdi aslinda. Esimin adi kerem, oglum olursa adini kerem koymak isterim cok. Bakalim yaparim belki de:)Yapma ya gerçekten miaslında benim de koyasım yok değil ama ne bileyim millet yadırgar mı diye düşünmüyo değilim. Yoksa adımı çok seviyorum ben de
Ben sola yatiyorum en rahat ama kulagim tutukdu ya komik ama vallaha kumagim tutuldu:)Hahahahahahahaha :) Ahhh şükür ki gecti arada bir oluyor ...birde sola yatirtmiyor beni :)
Allah allah nasıl oldu :) ben sola donemiyomBen sola yatiyorum en rahat ama kulagim tutukdu ya komik ama vallaha kumagim tutuldu:)
Canım çok geçmiş olsun inş. En kısa zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik geçirirsin kaç haftalıktı belirtilerin devam ediyormuydu yoksa hiç anlamamışmıydın bnde çok korkuyorumMalesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
Allah allah nasıl oldu :) ben sola donemiyom
Kizlar ya tonbalikli pizza yesem bir sey olur mu? Yasak mı?
Kizlar ya tonbalikli pizza yesem bir sey olur mu? Yasak mı?
Kızlar bugün devlet hastanesine gitttim 4 tüp kan ve idrar aldılar kanlardan birinim sonucu 15 güne çıkacakmış o nedir ki acaba ne testler yapıyorlar bilgisi olan var mı?
Tonbaligini doktorum bana vermisti.. ( balik alerjim var balik yiyemiyorum 10 gunde bir tonbaligi ye demisti) salam sosis sucuk olmadigi surece pizzasini da yiyebilirsin bence tonbaligininKizlar ya tonbalikli pizza yesem bir sey olur mu? Yasak mı?
Hayirli olsun:) senin belirtiler de gitmis miydi?Miniğim bugün 14.3 mm olmuş herşey yolundaymiş boşu boşuna triplere girip duruyoruz hep ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?