- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.381
evet ya benimde canım isteyince tutamıyorum kendimimide bulantılarım sadece 2 hafta sürdü nedense
asya ismi çok güzelmiş gerçekten... benimde sevdiğim isimler çevremde olduğu için üzülüyorum hep
Kızlar ishale dikkat edin ...
ay uğramasın deme öyle .cocuk beslenemıyor eger gecmezse.ah ah o ishal bana neden uğramıyor ki acababende kabızlıktan ölüyorum
benimkide istemiyor işe gelmekay ne güzel benimde bu hafta 2. haftam mide bulantılı olarak hafta sonu bir yoktu iyiydim ama pazartesiden beri yine var bence yavrum işe gelmek istemiyor ondan yapıyoraynen ya özellikle kız için düşündüğüm isimlerin hepsi etrafımda beşer onar var o yüzden koymak istemiyorum bende
Evet canım ben varımYazılanların hepisini okumadım kızlar birşey sorucam aranızda rahmi ters olan var mi
Kıyamam. Kaç gündür ishalsin. Hiç azalma yok mu? 1 çay kaşığı kuru kahve ye. İyi gelir derler. Başka da çözüm bilmiyorum ki. İlaç kullanıyor musun?biri benide şu ishal için teselli etsin yahuuukafayı yiycem
NisaKızlar bu arada kız ve erkek için düşündüğünüz isimleri paylaşır mısınız rica etsem?Fikir alışverişi olsun
Muzzz yeeee bencee :)ay uğramasın deme öyle .cocuk beslenemıyor eger gecmezse.
ya aslında cok garıp cumadan berı boyleyım dıyebılırım.ama gunde 10-20 cıkmıyorum .3-4 cıkıyorum ama hepsı ıshal.bugun sankı daha arttı ama.yedıklerıme dıkkat etsemde doktorun dedıgıne gore normal bır ıshal olmadıgı ıcın heralde oyle gecıcı bısey olmayacak.cunku ıltıhap yok sadece bıraz kan hucrelerı cıkmıs testte,doktorda hemoroid falan olabılır dedı.bagırsaklarım hamılelıgımı kabullenemedı sanırım.Kıyamam. Kaç gündür ishalsin. Hiç azalma yok mu? 1 çay kaşığı kuru kahve ye. İyi gelir derler. Başka da çözüm bilmiyorum ki. İlaç kullanıyor musun?
ay uğramasın deme öyle .cocuk beslenemıyor eger gecmezse.
ay yedım yedım banamısın demedı:)Muzzz yeeee bencee :)
Çorba içiyor musun. Protein ağırlıklı beslendiğim için bende de var biraz. Ama bi gün sulu birsey yersem ertesi gün geçiyor.ah ah o ishal bana neden uğramıyor ki acababende kabızlıktan ölüyorum
benimkide istemiyor işe gelmekhele toplu taşımada tıklım tıkış bebişim anne kurtar beni diyor sizin kaç haftalık meleğiniz
aynen benimde öyle ya bize isim kalmadı
Daha onceki iki kaybin nasil olmustu?Vallahi ben de elimden geldiğince sakladım. Hatta kalp atışlarını duyana kadar ailelere bile söylemedik. Ne bileyim ben nazara çok inanırım. Bundan önceki 2 kayıbım nazardan oldu gibime geliyor. Ama şimdi şimdi söylemeye başladım vallahi etrafıma da. İnsanın söyleyesi geliyor bazen tutamıyorum kendimiBenim de içimde seninki gibi bir his var canımcım. Bana da herşey yolunda gidecek gibi geliyor. İnşallah yanılmayız
benim oluyo arada ama çok fazla sayılmaz. inşallah rahim genişlemesindendir yada harekete başlarmış bebek ya onunla alakalıdır. cumartesi kontrolüm var bakalımKızlar merhbalar ben 10+3 oldum çok fazla sol kasıgımda ağrı var 4 gün oldu aynı sizde durumlar nedir acaba
Çorba içiyor musun. Protein ağırlıklı beslendiğim için bende de var biraz. Ama bi gün sulu birsey yersem ertesi gün geçiyor.
Bak ne buldum ;ay yedım yedım banamısın demedı:)
Çorba içiyor musun. Protein ağırlıklı beslendiğim için bende de var biraz. Ama bi gün sulu birsey yersem ertesi gün geçiyor.
neredeyse 2 ay olmuş maşallah7+4 üz bugüntoplu taşıma benide mahvediyor birde koku valla burnumdn nefes almıyorum artık sürekli ağzımdan her kokuyu alıyor burnum hoppp midem ağzıma geliyor sonar benim erkek için tek istediğim isim var oda EREN çok seviyorum o ismi anlamı da güzel ama kız için bulamadım daha ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?