2017 EKİM Anne adayları

evet ya benimde canım isteyince tutamıyorum kendimi mide bulantılarım sadece 2 hafta sürdü nedense

asya ismi çok güzelmiş gerçekten... benimde sevdiğim isimler çevremde olduğu için üzülüyorum hep

ay ne güzel benimde bu hafta 2. haftam mide bulantılı olarak hafta sonu bir yoktu iyiydim ama pazartesiden beri yine var bence yavrum işe gelmek istemiyor ondan yapıyor aynen ya özellikle kız için düşündüğüm isimlerin hepsi etrafımda beşer onar var o yüzden koymak istemiyorum bende

benimkide istemiyor işe gelmek hele toplu taşımada tıklım tıkış bebişim anne kurtar beni diyor sizin kaç haftalık meleğiniz
aynen benimde öyle ya bize isim kalmadı

Kıyamam. Kaç gündür ishalsin. Hiç azalma yok mu? 1 çay kaşığı kuru kahve ye. İyi gelir derler. Başka da çözüm bilmiyorum ki. İlaç kullanıyor musun?
ya aslında cok garıp cumadan berı boyleyım dıyebılırım.ama gunde 10-20 cıkmıyorum .3-4 cıkıyorum ama hepsı ıshal.bugun sankı daha arttı ama.yedıklerıme dıkkat etsemde doktorun dedıgıne gore normal bır ıshal olmadıgı ıcın heralde oyle gecıcı bısey olmayacak.cunku ıltıhap yok sadece bıraz kan hucrelerı cıkmıs testte,doktorda hemoroid falan olabılır dedı.bagırsaklarım hamılelıgımı kabullenemedı sanırım.

ay uğramasın deme öyle .cocuk beslenemıyor eger gecmezse.

valla canım şöyle söyliyim ben istifra edemiyorum tuvaletimi de yapamıyorum yediğim herşey içimde kalıyor Allah tan mide bulantısının tek avuntusu benim için kusamadığım için yediklerim içimde kalıyor yoksa öbür türlü seruma bağlarlar valla beni

benimkide istemiyor işe gelmek hele toplu taşımada tıklım tıkış bebişim anne kurtar beni diyor sizin kaç haftalık meleğiniz
aynen benimde öyle ya bize isim kalmadı

7+4 üz bugün toplu taşıma benide mahvediyor birde koku valla burnumdn nefes almıyorum artık sürekli ağzımdan her kokuyu alıyor burnum hoppp midem ağzıma geliyor sonar benim erkek için tek istediğim isim var oda EREN çok seviyorum o ismi anlamı da güzel ama kız için bulamadım daha ya

Daha onceki iki kaybin nasil olmustu?

Kızlar merhbalar ben 10+3 oldum çok fazla sol kasıgımda ağrı var 4 gün oldu aynı sizde durumlar nedir acaba
benim oluyo arada ama çok fazla sayılmaz. inşallah rahim genişlemesindendir yada harekete başlarmış bebek ya onunla alakalıdır. cumartesi kontrolüm var bakalım

Çorba içiyor musun. Protein ağırlıklı beslendiğim için bende de var biraz. Ama bi gün sulu birsey yersem ertesi gün geçiyor.

içiyorum canım hergün öğlen bir kase çorba içiyorum ve 2-2,5 lt su içiyorum banamısın demiyor kayısı denedim bişeye yaramadı birde yiyip üstüne su içtim ishal yapsın diye yok şimdi activia aldım 2 akşamdır onu yiyorum o fayda etcek gibi bugün çok şükür tuvalete çıktım yani

ay yedım yedım banamısın demedı:)
Bak ne buldum ;
Yoğurt, içeriğinde bulunan Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium isimlerindeki faydalı bakteri kültürleriyle ishalin geçmesine yardımcı yiyecekler arasında yer alır. Bu canlı kültürler bağırsaktaki 'iyi' bakterileri geri kazandırırken ishale neden olan 'kötü' bakterileri ise yok etmeye yardımcı olur.

2009 yılında Amerikan Tıp Derneği Dergisi'nde yayımlanan bir çalışmada, araştırmacılar yoğurtta bulunan probiyotiklerin antibiyotik nedeniyle meydana gelen ishali azaltmaya yardımcı olduğunu tespit ettiler.

İshalken günde sadece 2 kase yoğurt tüketerek ishalden kısa sürede kurtulabilirsiniz. Muz da çoğu kişide kabızlığa neden olan bir yiyecek olduğundan yoğurda muz ekleyip yoğurtla birlikte yemek kabızlığın geçmesini kolaylaştıracaktır.

Çorba içiyor musun. Protein ağırlıklı beslendiğim için bende de var biraz. Ama bi gün sulu birsey yersem ertesi gün geçiyor.

içiyorum canım hergün öğlen bir kase çorba içiyorum ve 2-2,5 lt su içiyorum banamısın demiyor kayısı denedim bişeye yaramadı birde yiyip üstüne su içtim ishal yapsın diye yok şimdi activia aldım 2 akşamdır onu yiyorum o fayda etcek gibi bugün çok şükür tuvalete çıktım yani

neredeyse 2 ay olmuş maşallah sormayın sormayın nefes,ter,ten kokusu benide boğuyor. birde bazıları üzerime çullanıyor. e göbüşte çıkmadığı için yerde vermiyor kimse eren ismi gerçekten çok güzelmişş adıyla yaşasın bıdıkk... kız ismi zorya. bende ege ve kuzey düşünüyorum da ilk ismi eşimin dedesin,n adı ocak ona uyan bir şey arıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…