• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

İyi akşamlar kızlar 7+5 günlük olduk biz bugün herkes karnımın çok çabuk büyüdüğünü söylüyor aslında bende bunun farkındayım :) 3- 3 buçuk gibi duruyor :) oturunca daha çok belli oluyor ama yolda bile insanlar uzakdan farkediyolar o derece yani :) iç karnı küçük olanın çabuk belli olurmuş büyük olanın geç belli olurmuş ne kadar doğru bilmiyorum benim gibi olan anne adayı varmı acaba

canım o çok doğru benim annemin 7 aylıkken bile belli olmamış karnı bana hamileyken iç karnı genişmiş ve bir tane çatlağı yok kadının hemde krem falan yokmuş o zamanlar hiçbirşey kullanmamış yani benimde bu hafta 8. haftanın içindeyiz ama çok yok karnım hele tuvaletimi yapınca hiç kalmıyor :KK70::KK70:

Hemen paniklediğim bişey değil aslında , sabah böyle bi hisle uyandım hiçbişey yokken
Hamileligin duygusal yansımaları bunlar. Zaman zaman kendinizi boslukta hissedebilir, mutsuz olabilir ve ne kadar da bebek beklediğiniz icin sevinseniz olumsuz duygulara kapılmanız normal diye okumuştum bi uygulamada. Sen içini rahat tut ki Bebişin de rahat etsin.

ben ikisinde de karar kılamıyorum :KK43: bir tane isim buldum erkek ismi. inanır mısınız nasıll hoşuma gitti bayıldım resmen. hatta bazen karnımı o isimle sevdim. eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı o ismi koymuş :KK43: bide giidip çeyrek taktım :sinirli:

bende erkek ismi hazır ama kızda karar kılamıyorum asya ismi çok hoşuma gidiyor ama etrafımda o kadar asya varki koymak istemiyorum o yüzden :sus::sus:

Ay inşallah benim de öyledir ya. Şase veriyorum tek seferlik dedi telefonda konuştuk. Bol su içip bunu iç bir hafta sonra tekrarlayalım tahlili dedi. Bu şase de antibiyotiktir herhalde ve umarım benim de bulantım kesilir.
İdrar enfeksiyonundan yıllardır muzdarip bir insan olarak hamilelikte başıma gelmesinden çok korkmuşumdur. Allah yardımcın olsun. Purinol diye suda eritmeli bir ilaç kullanırım ben hissettiğim an. Geç değilse hemen keser. Çok güçlü bi ilaç değil. Onu da bi sor istersen doktoruna. Monural tek seferlik. Onu da kullanmıştım. Çok geçmiş olsun. Bol su iç.

Hamileligin duygusal yansımaları bunlar. Zaman zaman kendinizi boslukta hissedebilir, mutsuz olabilir ve ne kadar da bebek beklediğiniz icin sevinseniz olumsuz duygulara kapılmanız normal diye okumuştum bi uygulamada. Sen içini rahat tut ki Bebişin de rahat etsin.
Çabalıyorum cnm inan :(

valla benim dün akşam canım et döner ekmek istedi ki midem nasıl bulanıyor anlatamam zorla yedim midem bulandıkça tıktım ağzıma napıyım canım istedi :KK70::KK70:

bende erkek ismi hazır ama kızda karar kılamıyorum asya ismi çok hoşuma gidiyor ama etrafımda o kadar asya varki koymak istemiyorum o yüzden :sus::sus:

evet ya benimde canım isteyince tutamıyorum kendimi :( mide bulantılarım sadece 2 hafta sürdü nedense :KK57:

asya ismi çok güzelmiş gerçekten... benimde sevdiğim isimler çevremde olduğu için üzülüyorum hep :(

kızlar ben cok kotuyum ya öğle yemegıne cıktık geldık ne varsa geldim cıkardım ıshalım baya ya karnımıda cok agrıtıyor ben napıcam hıc gecmıyor .nasıl beslenecek bu cocuk anlamadım:(

İdrar enfeksiyonundan yıllardır muzdarip bir insan olarak hamilelikte başıma gelmesinden çok korkmuşumdur. Allah yardımcın olsun. Purinol diye suda eritmeli bir ilaç kullanırım ben hissettiğim an. Geç değilse hemen keser. Çok güçlü bi ilaç değil. Onu da bi sor istersen doktoruna. Monural tek seferlik. Onu da kullanmıştım. Çok geçmiş olsun. Bol su iç.
Sağol canım. Su içiyorum monural ı da akşam içicem inşallah.

Kızlar sonuclar icin doktoru aradım yanindaki kiz çıktı sonuclarin yarisi çıkmış yarısı cuma günü çıkar dedi.... Çıkanlar temiz sorun yok dedi ama doktor konuşmadı ya içime kurt düştü? Kız kendi kafasına göre konuşmaz dimi ?

Canım benim sata göre 9 h 3 günlük ama bugün ultrasonda bebişim 9h 6 günlük çıktı. 3 hafta önce 4 gün geriden geliyordu. Bu ara iyi beslemişim mercimegimi :) 3 cm olmuş sıpam :) senin ne kadarlıktı tatlım?
9+1 bugun canim en son kontrolumuzde 7+4 te 1.23 cm di su an nedir bilmiyorum 12 hafa dolmadan gitmicem insallah hersey yolundadir buyumustur sipam

Kızlar sonuclar icin doktoru aradım yanindaki kiz çıktı sonuclarin yarisi çıkmış yarısı cuma günü çıkar dedi.... Çıkanlar temiz sorun yok dedi ama doktor konuşmadı ya içime kurt düştü? Kız kendi kafasına göre konuşmaz dimi ?
Ay yavrum sacmalama yahu:) sonuclar ciktiginda zaten sorun varsa yaninda isaret oluyo normal olmasa niye oyle desin:)

Benim sonuclarimda epitel, lokosit ve bakterinin ayri ayri referans araligi vardi. Seninkinde hepsini tek yere yazmislar labaratuvarla alakalidir. Ama evet anlasildigi gibi bol enfeksiyon var:) korkma korkma:)
Şu şaseyi içince bulantı azalırsa çok sevinicem :)

Back