- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.361
9+1 bugun canim en son kontrolumuzde 7+4 te 1.23 cm di su an nedir bilmiyorum 12 hafa dolmadan gitmicem insallah hersey yolundadir buyumustur sipam
Aman ne biliyim beee :)) iste çoğu sey normal oluncada boyle ehvam yapıyorumAy yavrum sacmalama yahu:) sonuclar ciktiginda zaten sorun varsa yaninda isaret oluyo normal olmasa niye oyle desin:)
Benimki gecmisti yani bilmiyom seninkini de:) gecer insallah:) ya zaten hamilelik bulanti yapiyo. Enfeksiyon da yapiyo. O yuzden enfeksiyon gecince bulantilarin yok olmasa bile azalacaktirŞu şaseyi içince bulantı azalırsa çok sevinicem :)
Bol su içip ishalin devam ederse serum bağlatırsın tatlım kaybettiğin sıvıları yerine koyman gerek. Haşlanmış patates, yağsız haşlanmış makarna, sarı leblebi ve muz yemeni tavsiye ederim. Bende bu saydıklarım ishali kesti.biri benide şu ishal için teselli etsin yahuuukafayı yiycem
İnşallah canım sağolasın sen ne yaşıyorsan arkandan yaşıyorumBenimki gecmisti yani bilmiyom seninkini de:) gecer insallah:) ya zaten hamilelik bulanti yapiyo. Enfeksiyon da yapiyo. O yuzden enfeksiyon gecince bulantilarin yok olmasa bile azalacaktir
:) agri sanci felan kalmayinca tereddut ediyorum bazen ama sonra bakiyorum agrilari devam ederken bebegini kaybedenler de oluyor demekki bunlar kistas degil.Büyümüştür tabi annesi meraklanma sen :) senin göbüşü de gördüm zaten rahatı da iyidir onun oradaultrasona girdiğimde bugün tekrar anladım nasıl bir mucize olduğunu. o kadar minik noktacıktan nasıl büyüyor Allahım çok büyük. Kolları bacakları yeni belli olmaya başlamış ama zıpır zıpır zıplıyodu eşek sıpası Hepimizinkiler Allaha emanet. Ben 28 Martta gitcem bundan sonra 2li test için. Senin de gidiş tarihin hemen hemen benimle aynı sanırım. Doğumlarımız da 1 gün arayla görünüyor
O zaman dikkat bulantilar gececek agrilar gececek tirsma sakin:)İnşallah canım sağolasın sen ne yaşıyorsan arkandan yaşıyorum
ne kadar sürdü sizinde.acana doğal bir süreçmi hormonlardan dolayı anlamadım.Bol su içip ishalin devam ederse serum bağlatırsın tatlım kaybettiğin sıvıları yerine koyman gerek. Haşlanmış patates, yağsız haşlanmış makarna, sarı leblebi ve muz yemeni tavsiye ederim. Bende bu saydıklarım ishali kesti.
Benim yediğim bir şey dokundu kusma ve ishale çevirdi. 2 gün sürdü geçti sonra.ne kadar sürdü sizinde.acana doğal bir süreçmi hormonlardan dolayı anlamadım.
Tamamdır :)O zaman dikkat bulantilar gececek agrilar gececek tirsma sakin:)
benim cumadan beri bir var bir yok anlamadım ya bugün gene başladı.Benim yediğim bir şey dokundu kusma ve ishale çevirdi. 2 gün sürdü geçti sonra.
Yediklerine dikkat et şu sıra yağlı yiyeceklerden uzak dur toparlarsın inşallah bol su iç.benim cumadan beri bir var bir yok anlamadım ya bugün gene başladı.
ayy neden öyle dedinKızlar ishale dikkat edin ...
Ya gebelikte olmaması gereken şeylerde yazıyordu aşırı derecede olan ve 24 saatte gecmeyen ishalde doktora basvurun yazmislardi...vucut su kaybediyor ya önemli :)ayy neden öyle dedin
Canim daha gelemedik oraya be hic agrim yok benim bir suredir 9+1 im bilmiyom o yuzden ama adet donemin olabilir mi adet donemlerinde agri oluyormus diye duydumKızlar merhbalar ben 10+3 oldum çok fazla sol kasıgımda ağrı var 4 gün oldu aynı sizde durumlar nedir acaba
dün doktora gittim testlerde iltihap yok huzursuz bagırsak sendromu denen bıseymıs gebelık tetıklıyormus.yogurt falan onderdı doktor.Ya gebelikte olmaması gereken şeylerde yazıyordu aşırı derecede olan ve 24 saatte gecmeyen ishalde doktora basvurun yazmislardi...vucut su kaybediyor ya önemli :)
:) agri sanci felan kalmayinca tereddut ediyorum bazen ama sonra bakiyorum agrilari devam ederken bebegini kaybedenler de oluyor demekki bunlar kistas degil.
aslinda icimden bir ses herseyin guzel gidecegini soyluyor, inancim tam ama yine de 12 haftayi atlatmadan kendime bile hamileyim demek istemiyorum cok heveslenip sonra hayal kirikligina yasamak istemiyorum sutten agzim yandigi icin yogurdu ufleyerek yiyorum diyebiliriz:)
Diyorum ki esime su 12 hafta kontrolunu atlatayim, kontrolden cikip butun gardrobumu yenilicem pazartesi ise dikkat bebek var tisortu giyip gidicem:)
Karnim kocaman oldu cunku herkes fark ediyo ama ben hala dile getiemedim tabi, eminim fisir fisir konusuyorlar arkamdan sakliyorum diye de tripteler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?