2017 EKİM Anne adayları

ShellShock Gel oku bakalım bi ton yazı var bak
ooo valla bir ben eksiğim
benim derdim belli zaten bdv den de gaz problemim çok
kilom aynı ama vücudum kilo almışım gibi şişti
bu hafta ctesi en sonunnndaa kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum
siz nasılsınızz nasıl gidiyor?
birde aklıma takılan şey ben gittiğimde 11+3 olarak gideceğim acaba cinsiyet tahmini olur mu doktorun. olmadı buradaki nubculara soracağım

aynı benim gibisin işte hamile kalmadan 64 65 olan ben hamile kaldığımda doktor kontrolüne gittim 74 çıktım deli oldum hiçbi değişiklik yok kafayı yiyodum şimdi 3 kilo gitmiş bakalım durumlar ne olacak,
gaz içinde gas stop strip kullanıyorum süper işe yarıyor :)
1 nisanda benim tam 11. haftam olacak gözükmez kuzum malesef ya hadi 13 14 olsaydı neysede zannetmiyorum valla

Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
yazıya bakın yaaa

senin sata göre ama 11 dimi.sata göremi cinsiyet peki keseye göremi bakıyolar:) ay ben ilk kızımdan bunları hiç hatırlamıyorum nedense

o ilacı doktor kontrolündemi aldınız acaba? bende istesem
nubcular genelde biliyor burda birde benim görümcemle arkadaşım 11. haftada öğrenmiş birinin kızı birinin oğlu var. ama onlar çok pahalı doktorlara gidiyorlardı ben orta halli bir tıp merkezine gidiyorum

ben ben bennnnn biraz zaman geçsin dönüyor bebekle birlikte merak etme.üstten hiç göremediler 7 haftaya kadar
Ben son gittiğim de 8 hafta 1 gün dua yine göremedi doktor üstten ya iki hafta sonra kontrol um dua ediyorum üstten görsün diye korkuyorum artık ya

senin sata göre ama 11 dimi.sata göremi cinsiyet peki keseye göremi bakıyolar:) ay ben ilk kızımdan bunları hiç hatırlamıyorum nedense
hayır kuzum sata göre 12 olacak benim o zaman bebeğe göre hesapladım o zaman tam 11 olacağız inş.
kese artık önemli değil bebek önemli

Evet doktor kontrölünde , bundan başka ilacı kullanamıyormuş hamileler malesef , Bi bakalım belkide öğreniriz kız :)

Evet doktor kontrölünde , bundan başka ilacı kullanamıyormuş hamileler malesef , Bi bakalım belkide öğreniriz kız :)
bende söyleyeyim doktoruma ortalık yerde kaçıyor yardım edin diye :)

inşallah bir tahmin yürütür. elbette sağlıklı olması önemli ama isim düşünmek için cinsiyeti hemen öğrenmek istiyorum

Rabbim korusun bebişlerimizi , ne kadar dikkat etsekte işte olacağı varsa oluyor napalım Allaha emanet hepsi

canım benim bak üzülme bişey olmaz Allah korusun sen kendine stress yaparsan daha kötü stress yapmıcaksın üzüntüden uzak durucaksın yapma böyle rahat ol biraz arada geçiyor hamilelik belirtileri benim daha karnım bile büyümedi büyümesini iple çekiyorum zaten daha bu evrelerde insan hamile olduğunu çok idrak edemiyormuş ileriki aylarda bebişin hareketlerini de hissedince anlıyormuşsun hamile olduğunu

erkek ismi belli ama kız ismi hala düşünüyorum
ben ikisinde de karar kılamıyorum bir tane isim buldum erkek ismi. inanır mısınız nasıll hoşuma gitti bayıldım resmen. hatta bazen karnımı o isimle sevdim. eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı o ismi koymuş bide giidip çeyrek taktım

ay demeee olsun kız sende başka isim bulursunnn kızda ara erkekte ara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…