2017 EKİM Anne adayları

Tek seferlik antibiyotik segil bildigim kadariyla ama etkili birseymis sanirim. İlk 3 ay antibiyotik pek vermez doktoe ama benim cok yuksek cikinca vermisti mecburen. Bi de idrar kulturu yapildi orda da 75000 bakteri uredi uhuuuuu:)
Canım ben telefonla sordum internette görünmüyor labaratuvar sonuçları. Doktor bakıp ilaç yazıyorum dedi değerlerimi söylemedi. Söylediği ilaca baktım Monurol ismi ve tek kullanımlık antibiyotik diye geçiyor.

bende ıctım gecen aksam tadı cok guzel:)) benımde ıdrar temiz gaitada nadir eritrosit dediler oda iyi değilmiş.

bende ıctım gecen aksam tadı cok guzel:)) benımde ıdrar temiz gaitada nadir eritrosit dediler oda iyi değilmiş.
Geçmiş olsun canım. Ben de içeceğim bu akşam umarım çabucak atlatırım. Mide bulantısı yetmezmiş gibi bir de bu çıktı. D vitamini (düşük çıktı) ve folik asit kullanıyorum bir de.

Ondan bende kullandm canım etkili bi ilaç idrar yollarını temizliyor ama mide bulantın ondan olmayabilir bnde bulantıda azalma olmadı

Ağrılar benimde eskisi gibi değil haftada bir gelip gidiyor duygusal değişimler yaşıyorum bazen zavallı eşim Bir sorun olduğunu düşünmüyorum her hamile aynı belirtileri göstermiyormuş sıkma güzel canını

bendede bu aralar herkesten ilgi görme , destek ihtiyacı duyuyorum nedense olmadık yerde ağlıyorum

bendede bu aralar herkesten ilgi görme , destek ihtiyacı duyuyorum nedense olmadık yerde ağlıyorum
Benim ikinci düşüğümde çok karım ağrıyordu sanki regl olmuş gibiydim gece uyutmuyordu o kadar yani.Ağrın olmadığı için üzülme her zaman iyi birşey değil yani

canım benim korkma bişey yoktur Allah ın izniyle ne güzel işte bulantın azalıyordur belki kötü düşünme sakın hep olumlu düşün bazen oluyormuş öyle hamilelere bütün belirtiler kesiliyormuş merak etme bikaç gün sonar tekrar çıkar ortaya belirtiler benim hafta sonu 3 gün midem bulanmadı ne güzel rahat yemek yedim ama dün çok kötüydüm yine bugün de çok iyi değilim hafif hafif bulanıyor yine

Rabbim korusun bebişlerimizi , ne kadar dikkat etsekte işte olacağı varsa oluyor napalım Allaha emanet hepsi

Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse ben de Ekim de anne olucam ilk hamileligim bende korkuyorum biraz da panik atak var en son iki hafta önce kontrol um vardı iyidik ama endiseliyim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…