2017 EKİM Anne adayları

Amin canim insallah

Psikolojik_biri Canim benim yaaaaa evet dogum katinda olmak filan cok sinir bozucu gercekten.... ayni talihsizligi ikinci defa yasamis olman da.... ama tatlim tabiki hersey duzelecek.... allah gucunu verecek... seni ahirette bekliyor meleklerin... cennetin kapisinda... sen gelmeden iceri girmeyecekler...

Hadis okumustum: dusuk cocuklariniza isim verin, ahirette onlar isimleri ile cagirilacak. Diyordu... sefaatcilerimiz onlar bizim... cennet melegin oldugunu dusun ve ahirette kavusacaginizi sakin unutma!

Doktorumla konuştuk iyi bir tedavi ve arastirma yapılacağını soyledi. Icimi rahatlattı. Sizin burdaki desteginiz de benim icin onemli yazan herkese teaekkurler.
Meleklerimin beni cennette bekleyeceğine inanmasam cildirirdim herhalde. Onlari tanimasam da inanilmaz seviyorum

sabah sabah mesajını görünce ağladım.Tabiki bekleyecekler.Kalbini ferah tut.Allahım sana bol sabır versin.Araştırmalardan sonra herşey yoluna girer inşallah.Herşeyin bir sebebi vardır.
Sağlıcakla kalman dileğiyle.

@llina kirmizigitar okeanoss00 obsesif89 kitapkokusu F feyzayldz
melis343434
Kızlar ben hiç iyi değilim ağrılarım tamamen kesildi , hiçte bişey olmuyor akşamları midem bulanır 1 bardak süt içerdim , bu akşam yedim normal , aklıma hiç iyi şeyler gelmiyo sizinde böyle oluyomu ? İçimde bi boşluk oluştu sanki ....
Kontrole var 2 hafta daha nası dayancam ben ya , ya bişey olduysaaa

Günaydın canım. Lütfen panikleme. Vücudun alışıyor hamileliğe o yüzden rahatlamışsındır. Ama için rahat etmiyorsa başka bir doktordan randevu alıp gidebilirsin. Böyle olmanızın tadını çıkarın bence, ben 7/24 mide bulantısı yaşıyorum, uyku uyuyamıyorum çok kötüyüm.

hiçbişey olmamıştır emin ol.normal yaşaman gereken süreç bu zaten.bişey olmasına gerek yok.ben mahvolmuş durumdayım sürekli ishalim karnımın ağrılarından duramıyorum dün dahiliyeye gittim huzursuz barsak sendromu denen bişeymiş yaşadığım .gebelikten sonra kolonoskopi dediler .nasıl tamamlarım bu ishalle dokuz ayı inan hiç bilmiyorum.o yüzden şükret hiçbişey yok.dayanamazsan gidersin çok çok neolacak.

Benim akşamları bişey yiyemiyordum dün yedim çokta yemedim ama yedim sonuçta , içimde kötü bi his doğdu bugün

Huzursuz bacak sendromu bendede vardı çok şükür geçti hamilelikte tekrarlarmı bilemicem cnm .
bende senin gibi ishal oluyorum herkes kabız olur biz ishal oluruz :) Karın ağrılarının sebebi o gazdan işte azcık dokunsanda acıyor karnın , o ilaçla geçecek cnm inşallah bi an önce al
İshale iyi gelen şeylerde var çok sıvı yerine katı gıdalar tüket bende biraz araştırırım yeni geçti benımde ishal olayım :)

doktorlar bana ilk 3 ay gaz için alabileceğin hiçbir ilaç yok dedi hatta senin dediğini sordum onuda vermedi bana.

doktorlar bana ilk 3 ay gaz için alabileceğin hiçbir ilaç yok dedi hatta senin dediğini sordum onuda vermedi bana.
Hayır öyle bişey yok doktor bunu hamileler için üretildi her yerde bulunmuyor diye söylemişti bana da , ilaç değil bu kağıt gibi bişey diline koyuyorsun dilinde eriyor , senin doktorun bilmiyor demekki

s
Hayır öyle bişey yok doktor bunu hamileler için üretildi her yerde bulunmuyor diye söylemişti bana da , ilaç değil bu kağıt gibi bişey diline koyuyorsun dilinde eriyor , senin doktorun bilmiyor demekki
sen eczaneden mı bulabıldın?ben bugun gene arayıp soylıycem.

doktora birdaha sorucam.internet sitesinde de hamileler kullanabilir yazıyor baktım şimdide.eczanede bulurmuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…