- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.261
Amin canim insallahGünaydın canım :) Biz kızımda almıştık. Çok da işimize yaramıştı açıkçası. Bazen aklıma takıldığında, bazen hareketlerini hissedemedigimde dinliyorduk hemen. Hatta benim doğuma gitmeme sebeptir kendisi. Şöyle ki doğumdan önceki son kontrollerimde kızımın kalp atışları çok yüksek çıkıyordu tasikardi diye yazmışlardı rapora. Ve benim karnım çok kasiliyodu ama bildiğin yamuluyodu ve o sırada kalp atışlarını dinlediğimizde çok yüksek oluyordu 190 falan. Doğumdan bi gün önce de yine öyle oldu kalp atisina baktık yüksekti hadi bi gidelim baksınlar dedik herhangi bi devlet hastanesine gittik. Baktılar her an doğuma alabiliriz dediler sancı falan yok ama çocuk sıkıntıda yani. Ordan kağıt imzalayıp çıktık doğum yapacağım özel hastaneye gittik. O gece takip ettiler. Sabah doktor gelir gelmez beni sezeryana aldı. Hatta bi de şöyle bi sey oldu. Ben doğuma gidiyorum asansörün kapısında bi hemşire koşa koşa geldi. Elinde bu el dopplerinden var. Orada kalp atisina baktı. Ben çok korkmuştum bi sey mi oldu diye. Biz baya kullandık yani zararlı falan diye net te okumuştum ama uzun uzun dinlemiyorduk biz ve çok sık da yapmiyorduk.
Son bir haftadır var canım. Cikarmiyorum ama kizimda ne yesem kusuyordum. Yine çok şükür diyorum artmaz inşallah.
Oldu canım dün gece hatta bebek hareketine benzettim. Yok artık dedim ne bebeği :)
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Rabbim acini hemen hafifletsin. Sana sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah..
Teşekkür ederim. Amin inşallah hayirlisiyla. Allah bebisini sana bağışlasınÇok geçmis olsun. Cok uzuldum. Allah en kisa zamanda yeniden bebişle doldursun o göbisini
Teşekkür ederim. Amin inşallah hayirlisiyla. Allah bebisini sana bağışlasınÇok geçmis olsun. Cok uzuldum. Allah en kisa zamanda yeniden bebişle doldursun o göbisini
Amin. İnşallah canim. Allah bebegini sana bağışlasınAllah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve inşallah kucağına almak nasip olur.
Doktorumla konuştuk iyi bir tedavi ve arastirma yapılacağını soyledi. Icimi rahatlattı. Sizin burdaki desteginiz de benim icin onemli yazan herkese teaekkurler.Psikolojik_biri Canim benim yaaaaa evet dogum katinda olmak filan cok sinir bozucu gercekten.... ayni talihsizligi ikinci defa yasamis olman da.... ama tatlim tabiki hersey duzelecek.... allah gucunu verecek... seni ahirette bekliyor meleklerin... cennetin kapisinda... sen gelmeden iceri girmeyecekler...
Hadis okumustum: dusuk cocuklariniza isim verin, ahirette onlar isimleri ile cagirilacak. Diyordu... sefaatcilerimiz onlar bizim... cennet melegin oldugunu dusun ve ahirette kavusacaginizi sakin unutma!
Ahaha sağol canım. Hepimize maşallah :)Kız maşallah de kendi kendine nazar etme :) benden kocaman bi maşşallah :)
Allah razı olsun canım.Teşekkür ederim. Amin inşallah hayirlisiyla. Allah bebisini sana bağışlasın
sabah sabah mesajını görünce ağladım.Tabiki bekleyecekler.Kalbini ferah tut.Allahım sana bol sabır versin.Araştırmalardan sonra herşey yoluna girer inşallah.Herşeyin bir sebebi vardır.Doktorumla konuştuk iyi bir tedavi ve arastirma yapılacağını soyledi. Icimi rahatlattı. Sizin burdaki desteginiz de benim icin onemli yazan herkese teaekkurler.
Meleklerimin beni cennette bekleyeceğine inanmasam cildirirdim herhalde. Onlari tanimasam da inanilmaz seviyorum
Günaydın canım. Lütfen panikleme. Vücudun alışıyor hamileliğe o yüzden rahatlamışsındır. Ama için rahat etmiyorsa başka bir doktordan randevu alıp gidebilirsin. Böyle olmanızın tadını çıkarın bence, ben 7/24 mide bulantısı yaşıyorum, uyku uyuyamıyorum çok kötüyüm.@llinakirmizigitar okeanoss00 obsesif89 kitapkokusu F feyzayldz
melis343434
Kızlar ben hiç iyi değilim ağrılarım tamamen kesildi , hiçte bişey olmuyor akşamları midem bulanır 1 bardak süt içerdim , bu akşam yedim normal , aklıma hiç iyi şeyler gelmiyo sizinde böyle oluyomu ? İçimde bi boşluk oluştu sanki ....
Kontrole var 2 hafta daha nası dayancam ben ya , ya bişey olduysaaa
hiçbişey olmamıştır emin ol.normal yaşaman gereken süreç bu zaten.bişey olmasına gerek yok.ben mahvolmuş durumdayım sürekli ishalim karnımın ağrılarından duramıyorum dün dahiliyeye gittim huzursuz barsak sendromu denen bişeymiş yaşadığım .gebelikten sonra kolonoskopi dediler .nasıl tamamlarım bu ishalle dokuz ayı inan hiç bilmiyorum.o yüzden şükret hiçbişey yok.dayanamazsan gidersin çok çok neolacak.@llinakirmizigitar okeanoss00 obsesif89 kitapkokusu F feyzayldz
melis343434
Kızlar ben hiç iyi değilim ağrılarım tamamen kesildi , hiçte bişey olmuyor akşamları midem bulanır 1 bardak süt içerdim , bu akşam yedim normal , aklıma hiç iyi şeyler gelmiyo sizinde böyle oluyomu ? İçimde bi boşluk oluştu sanki ....
Kontrole var 2 hafta daha nası dayancam ben ya , ya bişey olduysaaa
Benim akşamları bişey yiyemiyordum dün yedim çokta yemedim ama yedim sonuçta , içimde kötü bi his doğdu bugünGünaydın canım. Lütfen panikleme. Vücudun alışıyor hamileliğe o yüzden rahatlamışsındır. Ama için rahat etmiyorsa başka bir doktordan randevu alıp gidebilirsin. Böyle olmanızın tadını çıkarın bence, ben 7/24 mide bulantısı yaşıyorum, uyku uyuyamıyorum çok kötüyüm.
Huzursuz bacak sendromu bendede vardı çok şükür geçti hamilelikte tekrarlarmı bilemicem cnm .hiçbişey olmamıştır emin ol.normal yaşaman gereken süreç bu zaten.bişey olmasına gerek yok.ben mahvolmuş durumdayım sürekli ishalim karnımın ağrılarından duramıyorum dün dahiliyeye gittim huzursuz barsak sendromu denen bişeymiş yaşadığım .gebelikten sonra kolonoskopi dediler .nasıl tamamlarım bu ishalle dokuz ayı inan hiç bilmiyorum.o yüzden şükret hiçbişey yok.dayanamazsan gidersin çok çok neolacak.
doktorlar bana ilk 3 ay gaz için alabileceğin hiçbir ilaç yok dedi hatta senin dediğini sordum onuda vermedi bana.Huzursuz bacak sendromu bendede vardı çok şükür geçti hamilelikte tekrarlarmı bilemicem cnm .
bende senin gibi ishal oluyorum herkes kabız olur biz ishal oluruz :) Karın ağrılarının sebebi o gazdan işte azcık dokunsanda acıyor karnın , o ilaçla geçecek cnm inşallah bi an önce al
İshale iyi gelen şeylerde var çok sıvı yerine katı gıdalar tüket bende biraz araştırırım yeni geçti benımde ishal olayım :)
Hayır öyle bişey yok doktor bunu hamileler için üretildi her yerde bulunmuyor diye söylemişti bana da , ilaç değil bu kağıt gibi bişey diline koyuyorsun dilinde eriyor , senin doktorun bilmiyor demekkidoktorlar bana ilk 3 ay gaz için alabileceğin hiçbir ilaç yok dedi hatta senin dediğini sordum onuda vermedi bana.
sen eczaneden mı bulabıldın?ben bugun gene arayıp soylıycem.Hayır öyle bişey yok doktor bunu hamileler için üretildi her yerde bulunmuyor diye söylemişti bana da , ilaç değil bu kağıt gibi bişey diline koyuyorsun dilinde eriyor , senin doktorun bilmiyor demekki
Kime söyliceksin cnm onu anlamadım ?s
sen eczaneden mı bulabıldın?ben bugun gene arayıp soylıycem.
Canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın inşallah tez vakitte bidaha tattırsın bu mutluluğu sanaTesekkur ederim canim. Amin. Allah kimseye yasatmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?