- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.221
İlk gebeligin sanirim degil mi?Yarin. Aslinda 2 gun once kalp atisini gordum ama yine de korkuyrm nedense
İlk gebeligin sanirim degil mi?
Anladim canim. İlk bebegimi brnde kalp durmasi sonucu kaybetmistim. Yasadigim uzuntunun tarifi yok inan. Hic suphe edecegim birsey olmamisti ama kontrolde ogrenmistim. Simdi dusundum bunda surekli kendimi dinliyorum haftada 3 kere hastaneye kosuyorum ve bu boyle olmaz 9 ay dile kolay...Bi kurtaj var oncesinde iste ikinci
Bende de aynısı var. Kilo almadım ancak pantolonlar dar geliyor sanki. İkinci hamileliğim benimkızlar sürekli masa başı oturuyorum ve sanki karnıma baskı oluyor benimmi karnım çabuk büyüdü bu sıkıntıyı yaşayan varmı. hamile kaldıktan sonra kiloda almadım ama pantolonlarım çok sıktığı için kullanamıyorum. sizde durumlar ne
Ayy tez yazıyorumda bi taraftanBacım yanlış etiketliyorsun göremiyorum bak
Hamilelik sıkıntı stres ağrı mide bulantısı şeklinde , bakalım hayırlısı senin ???
Bu hamileligimde kahverengi, pembe lekeler. Sakir sakir knamalar... ne var ne yoksa gordum.Kizlar yardımcı olun lütfen gece kahverengi akıntı gördüm ic camasirimda ilk defa oldu ve 1 kere gordum tekrarlamadi ama çok korkuyorum basina gelen var mi???
Yok cnm ayın 1 ini bekliyorum nasipse :)Ayy tez yazıyorumda bi taraftan
Sadece baş ağrısı var stres ara ara tavan yapıyor
Şimdilik böyle
Naptın bir daha doktora gittinmi
Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Benim de migrenim var o yüzden bu baş ağrıları dayanılmaz hale geliyor bazen... Az önce bir tane parol içtim inşallah biraz olsun faydası olur. Yarın kontrolümüz var bu arada. Bizim için dua edin teyzeleri
Bende 3 nde gideceğimde vakit geçmiyorYok cnm ayın 1 ini bekliyorum nasipse :)
Canim 31 martta gidicem sen ne zaman? Ne durumdasin bu arada seni takip ediyorum bana en cok benzeyen diye:)
Canım çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte tekrar nasip etsin inşallah8 haftalikti gecen hf sali kurtaj oldum
Çok saol cnm içimi rahatlattinBu hamileligimde kahverengi, pembe lekeler. Sakir sakir knamalar... ne var ne yoksa gordum.
Bir onceki gebeligimde en ufak birsey yoktu kalbi durmustu... bir de bunu deneyelim bakalim birsey olmamistir insallah...
Kahverengi lekeler genellikle gecmiste olan kanama tortularidir genelde korkutucu degildir Ama yine de takip et devam ederse doktoruna haber ver etmezse kontrole gittiginde bilgi ver
Canim 31 martta gidicem sen ne zaman? Ne durumdasin bu arada seni takip ediyorum bana en cok benzeyen diye:)
İnsallah canim. Rabbim bagislasin bize insallahÇok saol cnm içimi rahatlattintekrarlarsa doktora gidicem Tekrarlamasa da 1 hafta 10 gune gitmeyi dusunuyorum. İnsaallah onemli bisey degildir..
Ne durumda agri sanci vs? Ben mal mal bosluk gibiyim:) anca karnim sisiyo:)Aynen bende seni takip ediyorum :)
Bende 3 nisanda gideceğim ikili test için
Zaman çabucak geçsede görsek
Şişlik var nirvana düzeyinde :)Ne durumda agri sanci vs? Ben mal mal bosluk gibiyim:) anca karnim sisiyo:)
Karnim sa sisiyo ama bazen cok gergin bazen salkim sacak sisiyo:) yaglarim felan sarkiyo:)Şişlik var nirvana düzeyinde :)
Birde baş ağrısı ama yoğunluktanda olabilir
Yani şiş olmasam hamile olduğumu unutacağım bulantı falan 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?