- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.141
Bende akşamları bişey yiyemiyorum sadece mideme bişeyler gitsin diye süt içiyorum o yani ,Çok iyi yaptın, THEY sağolasın
Hamilelik fena malesef.
Bulantım çok fazla,2 gün önce serum yedim, o sebeple bugun baya iyiyim. Zor geçecek gibi.
Malesef
Senin nasıl gidiyor?
canım ya çok sancılanıyorum sorma biarada böyle ishal gibi oldum o gün kıvrandım resmen.Bana özelden ilacın adını yazsana bakalım banada onumu verecek.Aynı sende benım gibi olmuşsun valla :) İlaç yazdılarmı sana , ben onu çok zor buldum valla ilacın firmasını aradım çok işe yarıyor :)
EldivenleDaha siyah çıkmıyormu?
BeeennnnnnnKızlar nerelerden katiliyonuz kocaeliden olan varmı
Ben izmit teyim sen nerdesin canimBeeennnnnnn
Bende akşamları bişey yiyemiyorum sadece mideme bişeyler gitsin diye süt içiyorum o yani ,
Senın daha zor serum bağlamadılar hiçbi zaman , aslında özeniyorum banada bağlasınlar nolcak ya
Ne manyağım ne çatlağım yaaaaa
Ağrılarım oluyor tabi normal :)
Anladm canm bndede var dı ama kück küçük tu belli belirsiz almiyordm ama uzuyor suan ve coklasiyor dur baklm.br kaç gün daha bekleymBenim normalde de kıllanma sorunu var polikistikover var bende. Hamilelik öncesi de devam ediyordum almaya
Anladım canım benimde ilk gebeliğim çok şükür kusma filan olmadı :) akşamları birşeyler yiyemiyorum 3 kilo gitmiş kusmadığım halde
Herkese tavsiye ederim serum yiyin bol boltöbeeeee
Şu emojiler bile hareket ettikçe midem bulanıyor gerçekten.
İnşallah bulantılarımız geçer.
İştahın oldukça yemeye çalış.
Önceki gebeliğim de inanılmaz zordu benim .
Bi kere de keyifli bir hamilelik yaşayayım yaa
Cok uzuldum canim basin sagolsun ilk bebegimi bende kaybettim ne demek olsugunu cok iyi biliyorum8 haftalikti gecen hf sali kurtaj oldum
Ayni cihaz bunda da kullaniyormusun? Kacinci haftadan itibaren duyabiliriz acaba?Günaydın canım :) Biz kızımda almıştık. Çok da işimize yaramıştı açıkçası. Bazen aklıma takıldığında, bazen hareketlerini hissedemedigimde dinliyorduk hemen. Hatta benim doğuma gitmeme sebeptir kendisi. Şöyle ki doğumdan önceki son kontrollerimde kızımın kalp atışları çok yüksek çıkıyordu tasikardi diye yazmışlardı rapora. Ve benim karnım çok kasiliyodu ama bildiğin yamuluyodu ve o sırada kalp atışlarını dinlediğimizde çok yüksek oluyordu 190 falan. Doğumdan bi gün önce de yine öyle oldu kalp atisina baktık yüksekti hadi bi gidelim baksınlar dedik herhangi bi devlet hastanesine gittik. Baktılar her an doğuma alabiliriz dediler sancı falan yok ama çocuk sıkıntıda yani. Ordan kağıt imzalayıp çıktık doğum yapacağım özel hastaneye gittik. O gece takip ettiler. Sabah doktor gelir gelmez beni sezeryana aldı. Hatta bi de şöyle bi sey oldu. Ben doğuma gidiyorum asansörün kapısında bi hemşire koşa koşa geldi. Elinde bu el dopplerinden var. Orada kalp atisina baktı. Ben çok korkmuştum bi sey mi oldu diye. Biz baya kullandık yani zararlı falan diye net te okumuştum ama uzun uzun dinlemiyorduk biz ve çok sık da yapmiyorduk.
Son bir haftadır var canım. Cikarmiyorum ama kizimda ne yesem kusuyordum. Yine çok şükür diyorum artmaz inşallah.
Oldu canım dün gece hatta bebek hareketine benzettim. Yok artık dedim ne bebeği :)
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Rabbim acini hemen hafifletsin. Sana sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah..
Aa evet sadece siyah olanları eldivenle alirsm diğer küçük olanlar ilerde siyah çıkmaz :)) sağol canmEldivenle
Daha hiç denemedim canım kaldırdığım yerden çıkarmadım bile. Henüz çok küçük ben daha doktorda bile duyamadim. 12 den sonra falan duyabiliriz sanırım. O zaman kaçıncı haftada almıştık hatırlayamıyorum ne yazık ki..Ayni cihaz bunda da kullaniyormusun? Kacinci haftadan itibaren duyabiliriz acaba?
Çok geçmis olsun. Cok uzuldum. Allah en kisa zamanda yeniden bebişle doldursun o göbisiniKusura bakma canim 2 gundur cok kotuyum. Inan telefonum nerede onu bile bilmiyordum. Benim bebegim yasayamadi. Allah sizin bebeklerinizi korusun insallah
Çok geçmiş olsun. Ne diyecegimi bilemiyorum. Çok uzuldumBenim hamileligim devam etseydi bdt 16 ekimdi ve benim dogum tarihimde 16 ekim ne guzel bi sans demistim ama nasip olmadi malesef. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip eder ins size.
Saol cnm nasip degilmis ne yapalim bu aralar evdeyim duzelmeye calisiyorum. Hayirlisi..Çok geçmiş olsun. Ne diyecegimi bilemiyorum. Çok uzuldum
Rabbim en kisa zamanda daha sağlıklı sihatliSaol cnm nasip degilmis ne yapalim bu aralar evdeyim duzelmeye calisiyorum. Hayirlisi..
Geçmiş olsun canim benimde geçen sene düştü7 haftalık ama nasip ışte bu sene rabbim tekrarını nasip etti Sana da inşaallah en kisa zamanda sağlıklı sihatli bir gebelik daha nasip eder inşaallahSaol cnm nasip degilmis ne yapalim bu aralar evdeyim duzelmeye calisiyorum. Hayirlisi..
Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve inşallah kucağına almak nasip olur.Malesef bebgimin kalbi durmus. Au an hastaneye yatisim yapıldı. Ilacla düşürecekler
Amin cnm ins :)Geçmiş olsun canim benimde geçen sene düştü7 haftalık ama nasip ışte bu sene rabbim tekrarını nasip etti Sana da inşaallah en kisa zamanda sağlıklı sihatli bir gebelik daha nasip eder inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?