2017 EKİM Anne adayları

Çok iyi yaptın, THEY sağolasın

Hamilelik fena malesef.
Bulantım çok fazla,2 gün önce serum yedim, o sebeple bugun baya iyiyim. Zor geçecek gibi.
Malesef
Senin nasıl gidiyor?
Bende akşamları bişey yiyemiyorum sadece mideme bişeyler gitsin diye süt içiyorum o yani ,
Senın daha zor serum bağlamadılar hiçbi zaman , aslında özeniyorum banada bağlasınlar nolcak ya
Ne manyağım ne çatlağım yaaaaa
Ağrılarım oluyor tabi normal :)

Aynı sende benım gibi olmuşsun valla :) İlaç yazdılarmı sana , ben onu çok zor buldum valla ilacın firmasını aradım çok işe yarıyor :)
canım ya çok sancılanıyorum sorma biarada böyle ishal gibi oldum o gün kıvrandım resmen.Bana özelden ilacın adını yazsana bakalım banada onumu verecek.

Herkese tavsiye ederim serum yiyin bol bol töbeeeee

Şu emojiler bile hareket ettikçe midem bulanıyor gerçekten.

İnşallah bulantılarımız geçer.
İştahın oldukça yemeye çalış.

Önceki gebeliğim de inanılmaz zordu benim .
Bi kere de keyifli bir hamilelik yaşayayım yaa

Anladım canım benimde ilk gebeliğim çok şükür kusma filan olmadı :) akşamları birşeyler yiyemiyorum 3 kilo gitmiş kusmadığım halde
İnşallah cnm dur bakalım yenı başladık daha

Ayni cihaz bunda da kullaniyormusun? Kacinci haftadan itibaren duyabiliriz acaba?

Ayni cihaz bunda da kullaniyormusun? Kacinci haftadan itibaren duyabiliriz acaba?
Daha hiç denemedim canım kaldırdığım yerden çıkarmadım bile. Henüz çok küçük ben daha doktorda bile duyamadim. 12 den sonra falan duyabiliriz sanırım. O zaman kaçıncı haftada almıştık hatırlayamıyorum ne yazık ki..

Kızlar aş erme durumunuz var mı?
Benim günlerdir rüyalarımı üzüm süslüyor. Eşim bulamadı. Bugün makroya bakıcak inşaAllah bulur

Saol cnm nasip degilmis ne yapalim bu aralar evdeyim duzelmeye calisiyorum. Hayirlisi..
Geçmiş olsun canim benimde geçen sene düştü7 haftalık ama nasip ışte bu sene rabbim tekrarını nasip etti Sana da inşaallah en kisa zamanda sağlıklı sihatli bir gebelik daha nasip eder inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…