2017 EKİM Anne adayları

Ar
Canim bence de bir git baktir istersen genellikle normal kabul ediliyormus aslinda ama doktorunu ara en azindan istersen bilgi ver o soyler gel yada gelme diye

Aradım canım oda izinli istersen bi görün dedi ama normal olabilir dedi telefonda belli olmaz bi görün dedi akşam gidicemde insallah
Canim bence de bir git baktir istersen genellikle normal kabul ediliyormus aslinda ama doktorunu ara en azindan istersen bilgi ver o soyler gel yada gelme diye

Kızlar merhaba sabah baktım kahverengi leke gelmişti camasirima normal midir acaba kadınlarında agrida var çok tedirginim 10 haftalık tüp bebek . Lütfen bu şekilde olan varmı yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba.Benimde var. Bir ara geçti geçen pazar tekrar başladı.İğneye tekrar başladım fitile devam.Sırtımda ağırıyo .Moralim çok bozuk

Bu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen

Dualarım sizinle allah yardımcın olsun...Sabret canım benim

Canim cok geçmiş olsun. Niye öyle oldu. Kanaman falan var mıydı. Herhangi bir belirti ? İnşallah doktor yanlış görmüştür. Rabbim korusun inşallah. Dualarim seninle

Canım benim inşallah yanlış anlasilmadir inşallah bebeğin seninle kalir Allahim yardımcınız olsun..Dualarimiz seninle ve bebeğinle...

Gecmis olsun canim insallah bebegin saglikli bi sekilde orda duruyodur

Kizlar bugun ilk defa kahverengimsi pembemsi bi akinti geldi acaba bisey mi oldu bebegime

Canim cok geçmiş olsun. Niye öyle oldu. Kanaman falan var mıydı. Herhangi bir belirti ? İnşallah doktor yanlış görmüştür. Rabbim korusun inşallah. Dualarim seninle
Hic bir belirti yok aksine normal gebelik belirtilerim vardi halsizlik uyku hali sık lavaboya gitme koku hassasiyeti. Hepsi su an da var. Ara ara Kasıklara bıçak saplanması agrilari var. Insallah yanlis anlasmadir. Tek duam bu

Canim cok uzuldum ederim dua etmem mi?bende ilk bebegimin tam da bugunlerde kalbi durmustu cok tedirgindim sabahtan beri ruyalar kabuslar felan gordum. Pihtilasma varmiydi sende?

Merhaba.Benimde var. Bir ara geçti geçen pazar tekrar başladı.İğneye tekrar başladım fitile devam.Sırtımda ağırıyo .Moralim çok bozuk

Bozma canım moralini sadece dikkat et yeter benim arkadaşım çok kanaması oluyordu ama su anda 8 aylık oldu .bende şimdi doktordayim ped verdiler bir saat beklicem sonra muayeneye giricem. İnşallah bebislerimoz iyi olur Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…