- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.901
Canim bence de bir git baktir istersen genellikle normal kabul ediliyormus aslinda ama doktorunu ara en azindan istersen bilgi ver o soyler gel yada gelme diye
Canim bence de bir git baktir istersen genellikle normal kabul ediliyormus aslinda ama doktorunu ara en azindan istersen bilgi ver o soyler gel yada gelme diye
Valla ben de sasirdim kaldim bebeğim nasil gelisecek ki böyleYa ben anlamadim onu benim doktorum siyetle ilgili hicbisey soylemedi size neden soyledi ki? Et sut yumurta yemeden nasil oluyor o?
Doktorun mu soyledi sana et sut yeme diyeValla ben de sasirdim kaldim bebeğim nasil gelisecek ki böyle
Merhaba.Benimde var. Bir ara geçti geçen pazar tekrar başladı.İğneye tekrar başladım fitile devam.Sırtımda ağırıyo .Moralim çok bozukKızlar merhaba sabah baktım kahverengi leke gelmişti camasirima normal midir acaba kadınlarında agrida var çok tedirginim 10 haftalık tüp bebek . Lütfen bu şekilde olan varmı yorumlarinizi bekliyorum
Doktora gittinmi canımKızlar merhaba sabah baktım kahverengi leke gelmişti camasirima normal midir acaba kadınlarında agrida var çok tedirginim 10 haftalık tüp bebek . Lütfen bu şekilde olan varmı yorumlarinizi bekliyorum
Dualarım sizinle allah yardımcın olsun...Sabret canım benimBu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
Teşekkür ederim. Allah bebeklerimizi korusunDualarım sizinle allah yardımcın olsun...Sabret canım benim
Canim cok geçmiş olsun. Niye öyle oldu. Kanaman falan var mıydı. Herhangi bir belirti ? İnşallah doktor yanlış görmüştür. Rabbim korusun inşallah. Dualarim seninleBu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
Canım benim inşallah yanlış anlasilmadir inşallah bebeğin seninle kalir Allahim yardımcınız olsun..Dualarimiz seninle ve bebeğinle...Bu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
Bu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
Hic bir belirti yok aksine normal gebelik belirtilerim vardi halsizlik uyku hali sık lavaboya gitme koku hassasiyeti. Hepsi su an da var. Ara ara Kasıklara bıçak saplanması agrilari var. Insallah yanlis anlasmadir. Tek duam buCanim cok geçmiş olsun. Niye öyle oldu. Kanaman falan var mıydı. Herhangi bir belirti ? İnşallah doktor yanlış görmüştür. Rabbim korusun inşallah. Dualarim seninle
Insallah canim. Tesekkur ederimGecmis olsun canim insallah bebegin saglikli bi sekilde orda duruyodur
Teşekkür ederim canim. Allah razi olsun. Pazartesi iyi haberler yazarim insallahCanım benim inşallah yanlış anlasilmadir inşallah bebeğin seninle kalir Allahim yardımcınız olsun..Dualarimiz seninle ve bebeğinle...
Inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz...Teşekkür ederim canim. Allah razi olsun. Pazartesi iyi haberler yazarim insallah
Kalk bi yere git yaaa. Lütfen iyi bir hastahanede muayene ol;(Teşekkür ederim canim. Allah razi olsun. Pazartesi iyi haberler yazarim insallah
Canim cok uzuldumBu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
Merhaba.Benimde var. Bir ara geçti geçen pazar tekrar başladı.İğneye tekrar başladım fitile devam.Sırtımda ağırıyo .Moralim çok bozuk
Bulundugum yerde tek ozel hastane var bu da o. Benim asil doktorum il disinda aradim pazartesi gel dedi. Ama belirsizlik beni çıldırtıyorKalk bi yere git yaaa. Lütfen iyi bir hastahanede muayene ol;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?