2017 EKİM Anne adayları

İlk zamanlar 2 saatte bir saat kuruyordum, su an saat kuramiyorum cunku 10 dk emiyo 15 dk uyuyo 5 dk emiyo 10 dk uyuyo seklinde surekli memede
Almıştır CNm mutlaka kilo elleme emsin ben iki saati geçirmeye çalışıyorum bazen saatte bir benim kız da uyanık olduğu saatler hep emeyim diyor uyurken de zorla veriyoruz

Bizde dün yaptırdık benimde 16 günlüktu ameliyat hanede olmadı doktorun odasında oldu zaten uyusturuyorlar sadece tabiki ağladı bende aglicam tim onla resmen ama çok şükür şimdi iyiyiz ilk 24 saati atlattık hamdolsun

B Bende Burdayim zafrina89 Gözünüz aydın kızlar, sünneti de yaptırmışsınız, ben de erkenden yaptırmak istiyorum ama sonraki bakımından çekiniyorum. Neler yapmamız gerekiyor, var mı ekstra özen gösterilmesi gereken bir şey? Siz dr seçerken nelere dikkat ettiniz?

Hayırlısı olsun. Bizim de sezeryan olmasa daha doğacağı yoktu.

Aynen dun arastirdim gaz yapan yiyecekleri. Nerdeyse yiyecek birsey kalmiyo geriye. Gaz yalmayan yiyecekler neler? Sadece rezene ile mi beslenecegiz?

Doktor israrla mama ver diyor cunku cok fazla kilo kaybetmis, normalde doumdan sonraki 10. Gun sogum kilosunu bulmasi beklenirmis bebeklerin, bizimki 10. Gun 250 gr vermisti ve vermeye devam ediyordu... sebebini bilmiyoruz su an takipte.
Bana da dr ilk 1 hafta kilo verir bebekler. Bu normal dedi.

Nerdeeee ben umudumu kestim ömür boyu kizim icerde kalacak gibi geliyor artık yarin kontrolum var ve hic bu kadar isteksiz olmamistim kontrol oncesi

Yok yok hiç bir bebek içerde kalmaz sıkıntı yapma. Takipte kaldığın sürece bir şey olmaz Allah ın izniyle.. Doğum sancısı yada su vs.. bir anda olan şeyler. Saati vakti biz bilemeyiz ki..
Bende 1 haftadır gitmedim dr a yatış yapacak diye. Yarın başka doktorla gidip görüşeceğim.

Canım neden başlamıyor doğumun. Benimde 40+2
Bilmiyorum ki canım. 43 e kadar bekleyeni duydum. Sanırım bizde erken doğuramayanlardanız :)
Bizde gecikenlere manda yoğurdu mu yedin derler genelde :)
Ben bilmeden manda kaymağı yemişim ondan mı acaba? :)

ya biz
ay bizim ki tek kalınca çok korkmuş keşke yanında girseymişiz ben dayanamazdm belki ama babaannesi fln girebilirdi ağlaması önrmli diil kucağıma gelince susturdum bi şekilde ama çok korkmuş hala sıçrıo yavrum

sadece 1 büyük boy bez bağlıoruz sıkmasn die bi krem sürüyoruz biz sargısı yok bizimkinin pzt kontrole gidicez kısmetse öyle ağrıdan ağladığı olmadı korkudan ağlıo sadece

Benim de 30 cc. Doyuyor mu acaba? Mamayı günde 1'e indirdim. 2 buçuk saatte bir emziriyorum. Dr öyle söyledi.
ya ben hiç sağmadm acaba nekdr sütüm var ve çocuk nekadarını çekebilio çiş kaka sayıyoruz kilo alımı da şuanlık ii gibi hiç sağıp bakayım die aklıma gelmedi

Benim de 30 cc. Doyuyor mu acaba? Mamayı günde 1'e indirdim. 2 buçuk saatte bir emziriyorum. Dr öyle söyledi.
Benimki doymadı canım 30 ile gece kalkıp içirdim sonra yine emdi ,2 buçuk saat çok değil mi ben en geç 1 buçuk 2 saatte bir emziriyorum ,bazen yarım saatte bir annem yenidoğanlar göz kırpınca bile acıkır der artık sen düşün

sadece 1 büyük boy bez bağlıoruz sıkmasn die bi krem sürüyoruz biz sargısı yok bizimkinin pzt kontrole gidicez kısmetse öyle ağrıdan ağladığı olmadı korkudan ağlıo sadece
Bizde de sargı yok her açtığımda altını ılık su ile yikiyorum bezi de aynı bağlıyorum sıkmiyorum sadece bende çok bakamadım ama çocuğumun yanındaydım en azından tek vermezdim dün baya bi icerlemisti ama bu gün iyi şükür ateş düşürücü fitilimiz var o çok iyi geldi iki tane de krem var her açtığımda suruyom bizimde pazartesi kontrol doktorumuz çok iyi di altını bağladı giydirdi öptü öyle verdi bize sen devlette mi özel demi yaptirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…