- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.281
Emzir mesaj şıklığın nasıl ki mesela benim kızım açsa bile çok aglamiyo ben resmen saat başı emziriyorum hele uyaniksa dayiyom memeyiYok be yavru ne oynamasi. Emzirip yerine koyuyorum evladimi zaten sakin o da uyuyo hemen...
İlk zamanlar 2 saatte bir saat kuruyordum, su an saat kuramiyorum cunku 10 dk emiyo 15 dk uyuyo 5 dk emiyo 10 dk uyuyo seklinde surekli memedeEmzir mesaj şıklığın nasıl ki mesela benim kızım açsa bile çok aglamiyo ben resmen saat başı emziriyorum hele uyaniksa dayiyom memeyi
Nerdeeee
Almıştır CNm mutlaka kilo elleme emsin ben iki saati geçirmeye çalışıyorum bazen saatte bir benim kız da uyanık olduğu saatler hep emeyim diyor uyurken de zorla veriyoruzİlk zamanlar 2 saatte bir saat kuruyordum, su an saat kuramiyorum cunku 10 dk emiyo 15 dk uyuyo 5 dk emiyo 10 dk uyuyo seklinde surekli memede
Bizde dün yaptırdık benimde 16 günlüktu ameliyat hanede olmadı doktorun odasında oldu zaten uyusturuyorlar sadece tabiki ağladı bende aglicam tim onla resmen ama çok şükür şimdi iyiyiz ilk 24 saati atlattık hamdolsunkızlar bebeği sünnet ettirdik 15 günlük henüz canımdan can gitti yavrum ameliyathanede okdr çok korkmuş ki gözlerini kocaman açıo sürekli irkilio ağlıo dudakları titrio inşallah bir an önce unutur travma yaşamasn çabuk iileşsin die yaptırdık onla birlikte bütün aile travma geçirdik resmen
bi de ameliyathanede üşütmüşler balımı eve geldiğimizden beri çocuk her emdiğini kustu kakasıda cıvık inşallah hemen toparlarız
Benim de 30 cc. Doyuyor mu acaba? Mamayı günde 1'e indirdim. 2 buçuk saatte bir emziriyorum. Dr öyle söyledi.Ben az önce sağdım 30 cc di ama her zamankinden daha az doluydu göğüslerim bilemedim ne kadar sütüm var
Hayırlısı olsun. Bizim de sezeryan olmasa daha doğacağı yoktu.40+1den merhaba hanımlar. Ne güzel sizler süt muhabbeti yapıyorsunuz :) benim Nst de sıfır sancı cıkıyor nerdeyse ve bebek dogum kanalına girmemiş. Doktorum 26 ekime gün verdi o zamana kadar sancım olmazsa suni sancı ile başlatacakmış. Bu 5 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
Aynen dun arastirdim gaz yapan yiyecekleri. Nerdeyse yiyecek birsey kalmiyo geriye. Gaz yalmayan yiyecekler neler? Sadece rezene ile mi beslenecegiz?Süt fena gaz yapıyor. İçmek istersen laktozsuz olanlardan içmelisin. Ben süt, yoğurt, çiğ domates, salatalık, bakliyat ve arada kaçamak yapsam da çikolatayı beslenmemden çıkardım mecbur. Bunlar çıkınca ne yiyeceğimi şaşırdım o da ayrı. Bu arada bol yeşillikli kısır iyi süt yapıyormuş.
Bizimki banyo yapınca üstüne karnını full doyuruyor ve saatlerce uyuyor. Şu sıra ishali var. Yoksa sırf güzel uyusun diye hergün yıkarım
Bana da dr ilk 1 hafta kilo verir bebekler. Bu normal dedi.Doktor israrla mama ver diyor cunku cok fazla kilo kaybetmis, normalde doumdan sonraki 10. Gun sogum kilosunu bulmasi beklenirmis bebeklerin, bizimki 10. Gun 250 gr vermisti ve vermeye devam ediyordu... sebebini bilmiyoruz su an takipte.
41+2 den ekim annelerine selam olsun :)
Biri bana kasım annelerinin linkini versin :) ufaktan oraya doğru gideyim :)
Nerdeeeeben umudumu kestim ömür boyu kizim icerde kalacak gibi geliyor artık yarin kontrolum var ve hic bu kadar isteksiz olmamistim kontrol oncesi
Bilmiyorum ki canım. 43 e kadar bekleyeni duydum. Sanırım bizde erken doğuramayanlardanız :)Canım neden başlamıyor doğumun. Benimde 40+2
ya bizBizde dün yaptırdık benimde 16 günlüktu ameliyat hanede olmadı doktorun odasında oldu zaten uyusturuyorlar sadece tabiki ağladı bende aglicam tim onla resmen ama çok şükür şimdi iyiyiz ilk 24 saati atlattık hamdolsun
ay bizim ki tek kalınca çok korkmuş keşke yanında girseymişiz ben dayanamazdm belki ama babaannesi fln girebilirdi ağlaması önrmli diil kucağıma gelince susturdum bi şekilde ama çok korkmuş hala sıçrıo yavrumBizde dün yaptırdık benimde 16 günlüktu ameliyat hanede olmadı doktorun odasında oldu zaten uyusturuyorlar sadece tabiki ağladı bende aglicam tim onla resmen ama çok şükür şimdi iyiyiz ilk 24 saati atlattık hamdolsun
sadece 1 büyük boy bez bağlıoruz sıkmasn die bi krem sürüyoruz biz sargısı yok bizimkinin pzt kontrole gidicez kısmetse öyle ağrıdan ağladığı olmadı korkudan ağlıo sadeceB Bende Burdayimzafrina89 Gözünüz aydın kızlar, sünneti de yaptırmışsınız, ben de erkenden yaptırmak istiyorum ama sonraki bakımından çekiniyorum. Neler yapmamız gerekiyor, var mı ekstra özen gösterilmesi gereken bir şey? Siz dr seçerken nelere dikkat ettiniz?
ya ben hiç sağmadm acaba nekdr sütüm var ve çocuk nekadarını çekebilio çiş kaka sayıyoruz kilo alımı da şuanlık ii gibi hiç sağıp bakayım die aklıma gelmediBenim de 30 cc. Doyuyor mu acaba? Mamayı günde 1'e indirdim. 2 buçuk saatte bir emziriyorum. Dr öyle söyledi.
Benimki doymadı canım 30 ile gece kalkıp içirdim sonra yine emdi ,2 buçuk saat çok değil mi ben en geç 1 buçuk 2 saatte bir emziriyorum ,bazen yarım saatte bir annem yenidoğanlar göz kırpınca bile acıkır der artık sen düşünBenim de 30 cc. Doyuyor mu acaba? Mamayı günde 1'e indirdim. 2 buçuk saatte bir emziriyorum. Dr öyle söyledi.
anladım canım bakımı rahat olacak gibi o zaman :) bir an önce korkusu da geçer inşallah kuzucuğunsadece 1 büyük boy bez bağlıoruz sıkmasn die bi krem sürüyoruz biz sargısı yok bizimkinin pzt kontrole gidicez kısmetse öyle ağrıdan ağladığı olmadı korkudan ağlıo sadece
Bizde de sargı yok her açtığımda altını ılık su ile yikiyorum bezi de aynı bağlıyorum sıkmiyorum sadece bende çok bakamadım ama çocuğumun yanındaydım en azından tek vermezdim dün baya bi icerlemisti ama bu gün iyi şükür ateş düşürücü fitilimiz var o çok iyi geldi iki tane de krem var her açtığımda suruyom bizimde pazartesi kontrol doktorumuz çok iyi di altını bağladı giydirdi öptü öyle verdi bize sen devlette mi özel demi yaptirdinsadece 1 büyük boy bez bağlıoruz sıkmasn die bi krem sürüyoruz biz sargısı yok bizimkinin pzt kontrole gidicez kısmetse öyle ağrıdan ağladığı olmadı korkudan ağlıo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?