- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.201
Ben 6.ayı doldurunca istiyordum hem kış geçmiş olur ama bizimki çişi geldiği zaman ağlıyor. Gazı var zannediyoruz o derece. Bezi açıyorum. Tesadüf o an bırakıyor ve rahatlıyor. Sünnet iyi gelir diye düşünüyoruz. Böyle giderse 40ı çıkmadan yaptırıcazKızlar oğlu olanlar sünnet ettirmeyi düşünen varmı aranızda ben çok kararsız kaldım kimisi çok iyi oluyor bebek için diyor kimide ilerde tekrar yapılması gerektire bilir diyor bu konuda bilgisi olan varmı
Geçmedi canm 2 haftayı geçtik biz . Zaten 1 kere sıktım . Hc araştırmak aklıma gelmediAynı şey bizim de başımıza geldi. Annem bu bebeğe sancı yapar deyip sıktı bayaa süt gibi bişey çıkardı. Eskiler hep sıkarmış. Daha sonra baktım şişlik yine büyümüş. Araştırdım. Kesinlikle dokunmayın iki hafta sonra geçecek vücut onu atacak yazıyor. İltihapmış o ve ovalamak yayılmasına sebep olurmuş. Bir haftadır dokundurmuyorum şişlik çok az kalmış. Bu arada bizimki erkek
Bende aldım randevu yarın goturcem sünnet için artık hakkımızda hayırlısı neyse o nu nasip etsin inşaallah Rabbim evlatlarımızaBen 6.ayı doldurunca istiyordum hem kış geçmiş olur ama bizimki çişi geldiği zaman ağlıyor. Gazı var zannediyoruz o derece. Bezi açıyorum. Tesadüf o an bırakıyor ve rahatlıyor. Sünnet iyi gelir diye düşünüyoruz. Böyle giderse 40ı çıkmadan yaptırıcaz
Canim senin ki kaç günlük oldu. Birde nerde yaptiriyorsun özel mi devlet miBende aldım randevu yarın goturcem sünnet için artık hakkımızda hayırlısı neyse o nu nasip etsin inşaallah Rabbim evlatlarımıza
Yirttik o zaman biz terazi olduk bende korkuyor dün akrep olacak diye özelliklerini bilmem ama akrep bı ablam.var diktatör diyeyim kisacaEşim akrep, yeğenim akrep.. Anlaşması gerçekten zor. Dediğim dedik, inatçı, her daim haklı (haksız olduğu bariz olsa da üste çıkıyo bi şekilde) :)) tam bi laf cambazı :)
Tüm akrep burçlarının affına sığınarak söylüyorum. Hepsi bir değildir elbet. Ama benim çevremdekiler böyle
Kızım da boğa olunca hani korkmuyo değilim :)
İlk 24 saatteki kan sonucu yanlış olabiliyormus o yüzden 4. Gün sağlık ocağında alınıyor cnmKizlar cok takip edemedim sayfayi bebegim 5 gunluk oldu Allah'a sukur:)zaman su gibi akip geciyor:)bir sey sormak istiyorum.hastanede topum kani aliniyor ama saglik ocagi da aliyormus ikinci kez zorunlu mu bu uygulama siznaptiniz ikinci kez topuk kani verdiniz mi?neden ikinci kez aliniyor bilen var mi?
15 günlük oldu canım özelde yaptircamCanim senin ki kaç günlük oldu. Birde nerde yaptiriyorsun özel mi devlet mi
Eskiler süt dolmuş derler içinde bi şey varmış gibi bir şişlik canımSislik dediginiz nasil bisi siz yazinca baktim fark ettim kizimin sol gogsu hafif sis kizarmis birazda.
Kaç günlük CNm bebiş benim kızda memeyi bırakmıyor daha 7 günlük uyuyor arada bı emiyo duruyor emiyo alışmasını diye dalınca çekiyorum göğsümü beşiğine koyuyorumSabahın 6sından beri bebeğimle yapışık haldeyim resmen ve sinirlerim yıprandı. Sabah ağlamasına göz yumarak yaptığım sözde kahvaltıyla duruyorum. İlla memede uyumak istiyor yatağa koyduğum an ateşe atmışım sanki, çığlık çığlığa. Allahım dayanma gücü ver
Seninki normal canım, çenesi yorulup bırakıyordur, zevkine değil. Bizimki 23günlük. O zamanlar benimki 3emmede bir yutkunurdu, şimdi her emme hareketine yutkunuyor. Çenesi güçlendi ilk 10dk da ihtiyacı olanı çekiyor, sonrasında keyfii olarak ağzında tutuyor. Benim meme başım büyük, bebeğim de çeneyi kitliyor, bu yüzden ağzından çıkarmak zor oluyor öylece kalıyorum. Uyku derinleşince ağzından kaçırıyor bazen, ama ağzındaki boşluğu çok geçmeden farkediyor. İki tane emzik denedik ama nafile.Kaç günlük CNm bebiş benim kızda memeyi bırakmıyor daha 7 günlük uyuyor arada bı emiyo duruyor emiyo alışmasını diye dalınca çekiyorum göğsümü beşiğine koyuyorum
Yirttik o zaman biz terazi olduk bende korkuyor dün akrep olacak diye özelliklerini bilmem ama akrep bı ablam.var diktatör diyeyim kisaca
Sabahın 6sından beri bebeğimle yapışık haldeyim resmen ve sinirlerim yıprandı. Sabah ağlamasına göz yumarak yaptığım sözde kahvaltıyla duruyorum. İlla memede uyumak istiyor yatağa koyduğum an ateşe atmışım sanki, çığlık çığlığa. Allahım dayanma gücü ver
Bebekler genelde su en ucuz emzikleri seviyorlar bi dene istersen.yumusak bakkal emzikleri oluyo ya cocuklugumuzdaki emzikler.Seninki normal canım, çenesi yorulup bırakıyordur, zevkine değil. Bizimki 23günlük. O zamanlar benimki 3emmede bir yutkunurdu, şimdi her emme hareketine yutkunuyor. Çenesi güçlendi ilk 10dk da ihtiyacı olanı çekiyor, sonrasında keyfii olarak ağzında tutuyor. Benim meme başım büyük, bebeğim de çeneyi kitliyor, bu yüzden ağzından çıkarmak zor oluyor öylece kalıyorum. Uyku derinleşince ağzından kaçırıyor bazen, ama ağzındaki boşluğu çok geçmeden farkediyor. İki tane emzik denedik ama nafile.
Aynı durumdayız canım. Merak etme. Uyanmak bilmiyor. Uyanınca da uyumak bilmiyor. Piş pişle uyutamıyorum. Memede uyuyor. Emzirdikten sonra gaz çıkartmıyorum artık uyanır korkusuyla. Her emzirmeden sonra gaz çıkartmak gerekiyor mu?Sabahın 6sından beri bebeğimle yapışık haldeyim resmen ve sinirlerim yıprandı. Sabah ağlamasına göz yumarak yaptığım sözde kahvaltıyla duruyorum. İlla memede uyumak istiyor yatağa koyduğum an ateşe atmışım sanki, çığlık çığlığa. Allahım dayanma gücü ver
Ben az önce sağdım 30 cc di ama her zamankinden daha az doluydu göğüslerim bilemedim ne kadar sütüm varEmziren anneler 2 göğsünüzden toplam kaç cc süt geliyor? Bizim doğumdan sonra 6. Gün bugün. 30 cc geliyor. Az mı sizce? Mama takviyesi yapıyorum. Doymuyor benimki.
Ben kavcuk emzik aldim bana onu onerdiler silikon olani pek tutmuyormus bebeklerSeninki normal canım, çenesi yorulup bırakıyordur, zevkine değil. Bizimki 23günlük. O zamanlar benimki 3emmede bir yutkunurdu, şimdi her emme hareketine yutkunuyor. Çenesi güçlendi ilk 10dk da ihtiyacı olanı çekiyor, sonrasında keyfii olarak ağzında tutuyor. Benim meme başım büyük, bebeğim de çeneyi kitliyor, bu yüzden ağzından çıkarmak zor oluyor öylece kalıyorum. Uyku derinleşince ağzından kaçırıyor bazen, ama ağzındaki boşluğu çok geçmeden farkediyor. İki tane emzik denedik ama nafile.
Çok fazla rahatsızlık vermiyor işte, kendini belli edecek kadar ağrılar. Umarım gönlümüze göre gelişir süreç de güzel doğumlarımız olurSu gelene kadar hastahaneye de gıdemem ben yurt dışındayım yoksa hemen sezeryanla alırlar kımsem de YÖK cok zorlanırım bakalım ne oluyorsenın de mı var bende alt tarafta hissediyorum özellikle ayakta canım cıkıyor resmen;(
Valla çok merak ediyorum nasıl bir şeymiş bu sancı, görünce öpüp başıma koyacağım artıkınBenim dogum yaptigim gun 80lerdeydi ah o gunu hatirladim Allah hepinizin yardimcisi olsunn zorrrr cok zorr ama sonu guzel insallah kolayca atlatirsiniz
Biz 7 günlükken yaptırmayı düşünüyorduk, drumuz 4 kiloyu geçince yaptırın elzem bir operasyon değil sonuçta, bebek toparlansın dedi, bize de mantıklı geldi bakalım. Beyfendi bir doğarsa o kısımlara geleceğizKızlar oğlu olanlar sünnet ettirmeyi düşünen varmı aranızda ben çok kararsız kaldım kimisi çok iyi oluyor bebek için diyor kimide ilerde tekrar yapılması gerektire bilir diyor bu konuda bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?