2017 EKİM Anne adayları

Ben 6.ayı doldurunca istiyordum hem kış geçmiş olur ama bizimki çişi geldiği zaman ağlıyor. Gazı var zannediyoruz o derece. Bezi açıyorum. Tesadüf o an bırakıyor ve rahatlıyor. Sünnet iyi gelir diye düşünüyoruz. Böyle giderse 40ı çıkmadan yaptırıcaz

Geçmedi canm 2 haftayı geçtik biz . Zaten 1 kere sıktım . Hc araştırmak aklıma gelmedi

Bende aldım randevu yarın goturcem sünnet için artık hakkımızda hayırlısı neyse o nu nasip etsin inşaallah Rabbim evlatlarımıza

Yirttik o zaman biz terazi olduk bende korkuyor dün akrep olacak diye özelliklerini bilmem ama akrep bı ablam.var diktatör diyeyim kisaca

İlk 24 saatteki kan sonucu yanlış olabiliyormus o yüzden 4. Gün sağlık ocağında alınıyor cnm

Sabahın 6sından beri bebeğimle yapışık haldeyim resmen ve sinirlerim yıprandı. Sabah ağlamasına göz yumarak yaptığım sözde kahvaltıyla duruyorum. İlla memede uyumak istiyor yatağa koyduğum an ateşe atmışım sanki, çığlık çığlığa. Allahım dayanma gücü ver

Kaç günlük CNm bebiş benim kızda memeyi bırakmıyor daha 7 günlük uyuyor arada bı emiyo duruyor emiyo alışmasını diye dalınca çekiyorum göğsümü beşiğine koyuyorum

Kaç günlük CNm bebiş benim kızda memeyi bırakmıyor daha 7 günlük uyuyor arada bı emiyo duruyor emiyo alışmasını diye dalınca çekiyorum göğsümü beşiğine koyuyorum
Seninki normal canım, çenesi yorulup bırakıyordur, zevkine değil. Bizimki 23günlük. O zamanlar benimki 3emmede bir yutkunurdu, şimdi her emme hareketine yutkunuyor. Çenesi güçlendi ilk 10dk da ihtiyacı olanı çekiyor, sonrasında keyfii olarak ağzında tutuyor. Benim meme başım büyük, bebeğim de çeneyi kitliyor, bu yüzden ağzından çıkarmak zor oluyor öylece kalıyorum. Uyku derinleşince ağzından kaçırıyor bazen, ama ağzındaki boşluğu çok geçmeden farkediyor. İki tane emzik denedik ama nafile.

Yirttik o zaman biz terazi olduk bende korkuyor dün akrep olacak diye özelliklerini bilmem ama akrep bı ablam.var diktatör diyeyim kisaca

Evet gerçekten yırtmışsın :)) benim çekeceğim var belli :)

Ay o duyguyu en iyi ben bilirim heralde.. Uyuyabilmek için yanımda emzirirdim. Bende onunla birlikte uyurdum. Başka çare bulamamıştım çünkü. Ama kesinlikle çok tehlikeli.. Beşiğe alışsa en rahatı

Bebekler genelde su en ucuz emzikleri seviyorlar bi dene istersen.yumusak bakkal emzikleri oluyo ya cocuklugumuzdaki emzikler.

Aynı durumdayız canım. Merak etme. Uyanmak bilmiyor. Uyanınca da uyumak bilmiyor. Piş pişle uyutamıyorum. Memede uyuyor. Emzirdikten sonra gaz çıkartmıyorum artık uyanır korkusuyla. Her emzirmeden sonra gaz çıkartmak gerekiyor mu?

Emziren anneler 2 göğsünüzden toplam kaç cc süt geliyor? Bizim doğumdan sonra 6. Gün bugün. 30 cc geliyor. Az mı sizce? Mama takviyesi yapıyorum. Doymuyor benimki.

Emziren anneler 2 göğsünüzden toplam kaç cc süt geliyor? Bizim doğumdan sonra 6. Gün bugün. 30 cc geliyor. Az mı sizce? Mama takviyesi yapıyorum. Doymuyor benimki.
Ben az önce sağdım 30 cc di ama her zamankinden daha az doluydu göğüslerim bilemedim ne kadar sütüm var

Ben kavcuk emzik aldim bana onu onerdiler silikon olani pek tutmuyormus bebekler

Çok fazla rahatsızlık vermiyor işte, kendini belli edecek kadar ağrılar. Umarım gönlümüze göre gelişir süreç de güzel doğumlarımız olur

Benim dogum yaptigim gun 80lerdeydi ah o gunu hatirladim Allah hepinizin yardimcisi olsunn zorrrr cok zorr ama sonu guzel insallah kolayca atlatirsiniz
Valla çok merak ediyorum nasıl bir şeymiş bu sancı, görünce öpüp başıma koyacağım artıkın Sağol canım iyi dileklerin için

Biz 7 günlükken yaptırmayı düşünüyorduk, drumuz 4 kiloyu geçince yaptırın elzem bir operasyon değil sonuçta, bebek toparlansın dedi, bize de mantıklı geldi bakalım. Beyfendi bir doğarsa o kısımlara geleceğiz

Bugun herkes uyuyor mu? :) saka gibi tek haneli rakamlara gectik ama belirtilerde azaldi mi yoksa biz mi alistik anlamadim ne zaman dogacaksa poncigim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…