- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.081
Aynen öyle. Uç kısımlar yaniyor.Ben tayt giydim orayi sıkı tutuyo bide doktor bana karnini tut dedi o rahatlatir diye oyle yapiyorum:) yanmada dikislerin uc kisminda oluyo ya dugum yeriymis
Benim de dün taş gibiydi. Sıcak suya ıslak havluya daldırıp göğüslerime bastım. Şimdi damla damla geliyor ama henüz biberondan çekecek kadar yok. Demek ki yakın benim de. Hadi bakalım insallah. Sütümüz bol olsun. Bu arada göğüs ucu kullanıyor musunuz? Benim minnak tutamıyor memeyi. Kimisi kullanma diyor ama kullanmazsam emziremiyorum ki.Birden dolacak sütün canım benim 4. Gün gündüz sütüm yoktu sağdım bir damla zor geldi akşamına taş gibi oldu sabunla masaj yapıp yıkadım sonra sağdım küçük biberonun yarısı doldu maşallah ben şok oldum
Sanırm haklisn . 5 gün baby&me yi tekrar denedm suan çok kötü pişik olduPrimaya keske hic baslamasaydin canim cunku cok duydum ona baslayinca kesinlikle baska beze gecemiyorlar acayip pisik yapiyomus
Hamazinc krem alSanırm haklisn . 5 gün baby&me yi tekrar denedm suan çok kötü pişik olduprimaya geri gectm ama duzelmiyo oyuncak ettm çocuğun totosunu. Doktora gotursek daha etkili bi krem önerir belki ama eşime demiyorum. O bezi geri kullanma demişti dinlemedim senin yüzünden oldu diye kafami yer şimdi. Zeytinyağı sürüyorum çok iyi gelirmiş öyle duydum inslh hızlıca iyileşir.
Iyi denk gelmiş :) valla ben yarm kaseden bisey olmaz deyip ictim.bebek en az on kez uykusundan çığlık çığlığa uyandı.ben de bikac ay icmem artk icsem bile bikac kasik sifa niyetine içerim sadece.Inanmiyorum suan onumde yeni doldurdum bi kase mercimek corbasi ve msjini okurken kasigi agzima goturuyodum birakdim hemen :))
Sen acı birşey yedin mi hiç CNmSanırm haklisn . 5 gün baby&me yi tekrar denedm suan çok kötü pişik olduprimaya geri gectm ama duzelmiyo oyuncak ettm çocuğun totosunu. Doktora gotursek daha etkili bi krem önerir belki ama eşime demiyorum. O bezi geri kullanma demişti dinlemedim senin yüzünden oldu diye kafami yer şimdi. Zeytinyağı sürüyorum çok iyi gelirmiş öyle duydum inslh hızlıca iyileşir.
Sen acı birşey yedin mi hiç CNm
Benim oglumda oyleydi. Sarılık yuzunden uyuyabiliyor. Bizde sarilik çıktıAyni durumdayiz:) bugun tam 1 haftalik, ay benim bir ara sinirim bozuldu bu cocuk normal mi degil neden hep uyuyo diye... ama doktor 15 gun felan uyur sonra gorursun dedi:)
Emzirmek icin saat kuruyorum, birakirsam 5-6 saat ses cikartmadan yatar o....
Canm gazdan dolayı agliyordur.benimki aynısını yapıyo arada.sırt üstü yatarken gaz daha cok sancı yapiyo kucakta rahatliyo bebek.ben bu şekilde on defa kaldrp indirdigimi biliyorum.gündüz neyse de gece zor oluyo genim icin.gaz yapan seyler yeme rezene ic bir de beslenme sonrası gazını çıkar.elini sırtından aşağı dogru süpürüyo gibi yap.eli asagi yukarı götürmek gazı çıkartmıyor muş.gecen bir videoda izlemistim.umarm ise yarar.Haftasına göre huy değiştiriyor benimki. İlk hafta sarılık olmasın diye saat başı zorla uyandırıp emzirip yatırırdım. İkinci hafta biraz daha iyi gibiydik ama akşamları huzursuzdu. 3.hafta gece alarm bile kurmama gerek olmadan 3saatte bir kendisi kalktı. 4.haftamızdan gün aldık bugün ve memede uyuyup kucaktan yatağına koyduğum an çığlığı basıyor. Sabahtan beri kaç defa denedim. Yanına yattım kokumu alsın uyanmasın diye ama yok illa ben oturucam o kucağımda uyuyacak. Benim de uykum var ama yaaaa
Olur inşallah canım. Ben hiç birini yapmıyorum :) bendeki rahatlığın da bu kadarı yani :)
Valla benim bile arayanların tlf u açasım yok. Soruyorlar kaç aylık diye 9 olduk diyorum. Ay hemen doğar o zaman diyorlar :)) ikinci çocuklar erken doğarmışmış da mişmiş
Halbuki 10 ay oldum gelen giden yok :)
Ben geç doğuruyorum diyorum. İkna olmuyor kimse
Bu nasıl iş arkadaş bi rahat yok gerçekten
Hiç bozma moralini tıbben 42 ye kadar yolu var
Evet canım az bişey diline değdirip emzir ki susamasın yada göğüs ucunada sürebilirsnTmm canm çok sağol. Bn kendim iciyorum surekli pekmezde kızında diline mi degdireym
Insallah kuzumSanırm haklisn . 5 gün baby&me yi tekrar denedm suan çok kötü pişik olduprimaya geri gectm ama duzelmiyo oyuncak ettm çocuğun totosunu. Doktora gotursek daha etkili bi krem önerir belki ama eşime demiyorum. O bezi geri kullanma demişti dinlemedim senin yüzünden oldu diye kafami yer şimdi. Zeytinyağı sürüyorum çok iyi gelirmiş öyle duydum inslh hızlıca iyileşir.
Saol canim valla bende artik agzima surmem.Iyi denk gelmiş :) valla ben yarm kaseden bisey olmaz deyip ictim.bebek en az on kez uykusundan çığlık çığlığa uyandı.ben de bikac ay icmem artk icsem bile bikac kasik sifa niyetine içerim sadece.
Benim oglumda oyleydi. Sarılık yuzunden uyuyabiliyor. Bizde sarilik çıktı
Bizim ikinci haftamiz bugun doktora goturdum daha iyi gunleriniz yarim saat rahatlarsa opup basinizin ustune koycsniz dedi :/Haftasına göre huy değiştiriyor benimki. İlk hafta sarılık olmasın diye saat başı zorla uyandırıp emzirip yatırırdım. İkinci hafta biraz daha iyi gibiydik ama akşamları huzursuzdu. 3.hafta gece alarm bile kurmama gerek olmadan 3saatte bir kendisi kalktı. 4.haftamızdan gün aldık bugün ve memede uyuyup kucaktan yatağına koyduğum an çığlığı basıyor. Sabahtan beri kaç defa denedim. Yanına yattım kokumu alsın uyanmasın diye ama yok illa ben oturucam o kucağımda uyuyacak. Benim de uykum var ama yaaaa
Gazını çıkarmada çok kötüyüm. Göğüslerim acıdığı için omzuma herzaman alamıyorum, bir tek karın masajı yapabiliyorum o da omuzdaki kadar etkili olmuyor. Boğulmayı önleyici yastığa yüz üstü yatırdım o şekilde uyudu gazını kendi çıkardı baktım ağlama uyanma yok işlerimi hallettim.Canm gazdan dolayı agliyordur.benimki aynısını yapıyo arada.sırt üstü yatarken gaz daha cok sancı yapiyo kucakta rahatliyo bebek.ben bu şekilde on defa kaldrp indirdigimi biliyorum.gündüz neyse de gece zor oluyo genim icin.gaz yapan seyler yeme rezene ic bir de beslenme sonrası gazını çıkar.elini sırtından aşağı dogru süpürüyo gibi yap.eli asagi yukarı götürmek gazı çıkartmıyor muş.gecen bir videoda izlemistim.umarm ise yarar.
Cnm telaslandirmak istemem ama suyu bı bardak gelen De var benim ki baya çöktü sar diye aktı o tuvalet gibi değil engel olamiyorsun ki ama az az gelen de oluyormuş haftan da ileri sen bı Dr görünAmaan herkes bana kiz bebek erken dogar dedi nerdee :) agzi olan konusuyor vallahi artik telefonumu kapatasim geliyor :)
Oyle tabi ama insan korkuyor bi hareket etmesin hemen telas oluyorum :)
Bu arada az once sanki adet olurken gelen sicak bi his ve akinti geldi camasirima baktim altima kacirmisim gibi kucuk bi seffaf iz uzerinde beyaz akinti vardi suyum olabilir mi diye tedirgin oldum
Kafayı üşütmeden 4.ayı bir görsek Allah’ın izniyleBizim ikinci haftamiz bugun doktora goturdum daha iyi gunleriniz yarim saat rahatlarsa opup basinizin ustune koycsniz dedi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?