2017 EKİM Anne adayları

Ne güzel hergün doğum haberleri geliyor. Okudukça sabırsızlanıyorum. Bugun kontrolum vardı bebegim sükürler olsun kilo almış. Haftalardır aynı kilodaydı. Dogum kanalına yerleşmemiş yakın zamanda doğacağa benzemiyor 10 gun sonra görüşelim dedi. İnşallah daha önce doğumum gerçekleşir artık sabrım kalmadı

Kızlar bende 2.30 da doğum yaptım 3.450 gram 54 cm kızımız çok şükür şimdi iyiyiz müsait olduğunda detaylı yazarım
Maşallah canım gözünaydın dedin dedin geldi bebiş oyy tek kaldım yalnız hissediyorum kirmizigitar senin de gözünaydın çok sevindim darısı kalanlara pofff

evet canım sorma mercimek gaz yaparmış mesela ben doğumdan çıkınca mercimek çorbası içirdiler dk 1 gol 1
salatalık lahana brokoli süt kuru fasulye fln onları yemiyorum ztn inşallah toparlıcaz :)

Her aksam sabak bir cay kasığı kimyon yut ise yarıyor

Hastane için kapı süsü ve tülü, bebek çikolatası, magnet, lohusa şerbeti hazırlatıyorum. Başka birşey yapan var mı? Önerileriniz neler? Yatak süsleme yapmayacağım.

Şu gelir geez doğum başlamaz diyorlar cnm vallahi ilkini dogurmadan onu bile düşündüm ikinciyi ilk çocuk okula başlamadan yapicam :)) doğumdan sonra kim götürecek

40 ın çıkınca başla çalışmalara canım :)) ben ilk bebekte çok zorlandım. O yüzden ara verdim. 4,5 yaş olacak aralarında ama hala korkuyorum.
Evet su geldikten 12 saat sonra doğumum olmuştu. Doğar diye korkmuyorum da Suyun yolda molda uygunsuz ortamda gelmesinden korkuyorum :)
Üstün başın sırılsıklam oluyor

Maşallah ya Allah bize de nasib etsin öyle yiyen bebeler

Ay maşallah hastane ye giden gidene Allah yardımcımız olsun güzel haberler gelsin herkesten inş
Ben de kaldım bugün daha bi düştü enerjim oy Allahım

Yalnız değilsin I irem1929 bende varım

Kızlar ben doğum yaptım. Kızımda bende iyiyiz şükürler olsun. Herkese teşekkür ederim.

Maşallah emily07 Allah analı babaşı büyütmek nasib etsin inşallah

Kızlar bende 2.30 da doğum yaptım 3.450 gram 54 cm kızımız çok şükür şimdi iyiyiz müsait olduğunda detaylı yazarım

Gözün aydın D dilarazeynel güle güle büyüt kızçeni inşallah. Ne güzel kurtardın sende

40 in çıkınca mi kız ayol delilik iki bebek büyütmek ama 4 yaş ideal senin ilki anaokulu na gidiyor sanırım ben bire gidiyordur falan diye kurdum hemen bebekle okula götürme işi zor nasıl yapacaksın suya gelince yapacak birşey yok bilmeyen altına yaptın sanar hem umarım öyle uygunsuz zaman da gelmez

Canım ne güzel senin dr beklememiş. Benimki ille 38 buçuğu görelim diyor. Solunum sıkıntısı yaşar diyor. Bebeğimin boynunda kordon var. Ben de hemen alsın istiyorum ama o nedense bir risk görmüyor. Ben mi çok abartıyorum. Keşke öyle olsa. Sağ salim kucağıma alsaydım iyiydi. Şimdi cumartesi için sezeryan günü verdi. 4 gün daha sabır... Senin bebeğin de hayırlı olsun tekrardan. Allah analı babalı büyütsün.

Evet anaokuluna gidiyor canım. Evde çok sıkılıyor tek başına. Mecbur gitmek zorunda. Allah yardımcım olsun bende nası götürüp getiririm bilemiyorum. Bir süre kayınvalde gelir kalır. Sonra annem ablam idare eder. 40 çıkınca bebişle gideriz artık.
Valla bakabilene 2 yaş ideal. İkiz gibi büyüt gitsin ama ben kızımda çok çektim. Yaşım küçük olsa 4 değil 10 yıl beklerdim

Hangi şehirdesin bilmem de burda o soğuklarda bebekle çıkılmaz maalesef inşallah Kuzucuk hasta olmaz yanlışlıkla olursa bilemem ama Totom yemez Allah art Arda yanlışlıkla hamile kalanlara kolaylık versin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…