- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #30.301
canım hayırlısı olsun hakkında.Bugün dr kontrolüm vardı. 1 aydır tekmelerden uyutmayan yavruşun bugün hareket etmeyesi tuttu. Onun yüzünden 2 kez nst ye bağlandım
Dr herşey yolunda ama 40 hafta dolunca fazla beklemem dedi
En fazla 16 sına kadar beklerim dedi. Off inşallah doğum kendiliğinden başlar...
40 hafta dolana kadar bekliyor genelde doktorlar. Ben de hergun bekliyorum hala gelmiyor ama doktor 41. Haftayı da bulabilir normal diyor
Valla aynen bende artik oradan anlayacağım şancı geldikçe sıcak duşa gireceğim geçerse yapacak bişey yok geçmezse heveslenecwgim:)Bide ne öğrendim biliyormusn siliklik diyorlar rahim incelmesi dedikleri şey sanirsam. Oda fazla olunca doğum faslı hızlı ilerliyor muş. Yalanciymis demek ki sancilarin internette belirtilerdede hep yaziyo ya duş aldınız gecmesiyse doğumdur diye :) bn duş alınca arttı sancm snde öyle yap git inslh kolayca dogurursn ama hep sıcak duş almaya dikkat et sabah akşam al :)
Valla ben yapıyorum ama tık yok bence geleceği varsa geliyo ama sancılar başlamadan başlatmıyor başlayınca hizlandiriyorsur en fazla gibi geliyor tabi sadece yorum.benimkisi yaşayıp göreceğiz:)Banada yürüyüş yap dedi dr hergün yürüyorum, akrabalar plates topunda zıplamayı söyledi denemedim onu da mı yapsaydım acaba
Valla benim.ilk bebeğim olduğu için tecrubesizligime geldi.birde sürekli her belirtiye acaba mi deyince onlar için de yalancı çoban gibi oldumAy benim ilk doğumum geldi aklıma41 haftalık doğum yapınca. Milletin sualinden usanmıştım resmen. Senin gibi ağzım yanmıştı. Ve bu ikinci doğumun olacak kısmetse. Eşim dahil kimse 40 hafta olduğumu bilmiyor. Rahatça takılıyrum kasımın başında dedim herkese. Beni sıkıştıran kimse yok ama diye diye kasıma sarkacak bu doğum. Ondan korkuyorum
rahim ağzı yumuşak ya da şu kdr açıklık var fln diolar bana ebe yaptığında canm yanmadı ama doğums gittiğimde yapıldı bana öncesinde bakılmamıştı ama doktor baktığında aklım çıktı çünkü sadece çatıdır rahima ağzıdır diil suyum patlasın die acayip sert bi şekilde dilasyonmu dedi ne dedi bişiler yaptı ama ebenin baktıpı çok kibardı :)bakalım ne diyecek. sezeryan derse normalde ısrar etmicem. çatıdan ziyade rahim ağzının incelmesine de bakıyorlarmış galiba.
ayyy özlemişim tekmeleri keyfini çıkart son tekmelerinin canım :)Bugün dr kontrolüm vardı. 1 aydır tekmelerden uyutmayan yavruşun bugün hareket etmeyesi tuttu. Onun yüzünden 2 kez nst ye bağlandım
Dr herşey yolunda ama 40 hafta dolunca fazla beklemem dedi
En fazla 16 sına kadar beklerim dedi. Off inşallah doğum kendiliğinden başlar...
benim ebe de kibar olsa çok iyi olur:)rahim ağzı yumuşak ya da şu kdr açıklık var fln diolar bana ebe yaptığında canm yanmadı ama doğums gittiğimde yapıldı bana öncesinde bakılmamıştı ama doktor baktığında aklım çıktı çünkü sadece çatıdır rahima ağzıdır diil suyum patlasın die acayip sert bi şekilde dilasyonmu dedi ne dedi bişiler yaptı ama ebenin baktıpı çok kibardı :)
canım başka belirti var mı. doktorunu ara istersenKızlar düzenli olarak karnım kasılıp taş gibi oluyor bir iki dakika canımı yakıyor sonra geçiyor sizce bu doğum başlangıcının habercisi mi
Belim ağrıyor birde fazlasiylacanım başka belirti var mı. doktorunu ara istersen
Doğum başlamış gibi sancın düzenliyse. Bende de adet ağrısı taş gibi olma kasılma var ama kasılmalar bebek hareketiyle karışık. Sen bi nst ye gir canım acildenBelim ağrıyor birde fazlasiyla
Benim de geçmeyen.bir bel ağrısı ve düzenli gelen kasılma var on dakikaya bir düşerse gideceğim belki de birazdan sıcak duşa girerim geçerse uyurum geçmezse süre tutmaya devam ederim umarım doğum sancisidir artik çok sabırsızlanıyorum gün yaklastikcaDoğum başlamış gibi sancın düzenliyse. Bende de adet ağrısı taş gibi olma kasılma var ama kasılmalar bebek hareketiyle karışık. Sen bi nst ye gir canım acilden
Seninle de aynı günlerimiz sen de normal doğumu mu bekliyorsunDoğum başlamış gibi sancın düzenliyse. Bende de adet ağrısı taş gibi olma kasılma var ama kasılmalar bebek hareketiyle karışık. Sen bi nst ye gir canım acilden
Aynen benim de geçmeyen sabit ağrım var. Günlerimiz de aynı inş arka arkaya atlatırız doğumlarımızı.Benim de geçmeyen.bir bel ağrısı ve düzenli gelen kasılma var on dakikaya bir düşerse gideceğim belki de birazdan sıcak duşa girerim geçerse uyurum geçmezse süre tutmaya devam ederim umarım doğum sancisidir artik çok sabırsızlanıyorum gün yaklastikca
Bebek iri olduğu için doktor 12sine kadar normal oldu oldu yoksa sezaryen dedi. En geç 12sinde dananın kuyruğu kopacak yaniSeninle de aynı günlerimiz sen de normal doğumu mu bekliyorsun
Valla insalah arka arkaya doguralim en kisa zamanda benim yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktor ne kadar olmus bizim sıpa senin bebişim kilosu ne kadar buaradaBebek iri olduğu için doktor 12sine kadar normal oldu oldu yoksa sezaryen dedi. En geç 12sinde dananın kuyruğu kopacak yani
aşk olsun 1 haftanın lafı mı olurmuş, bizimki oğlan gelirse hayır demeyizyaa bizim senle aynıydı sanki günümüz ben 38+1 im :) sen benden 1 hafta gerideymişsin. beraber doğuracaktık
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım, bana olsa doğum belirtisi derdimBelim ağrıyor birde fazlasiyla
Valla yararı olur mu hiç bilmiyorum ama artik o kadar ağırlastik ki zar zor hareket ediyoruz zaten. En azından ben öyleyimDogumu baslatacak egzersizler mi yapsak ne yapsak kizlar :) bende sabirsizim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?