- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 34
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.901
ulturasonlarimi sakliyorum.canim.baktim 37+0 da 3770 ölçümüş
yaa iste öyle olursa benim işim zor artik hayırlısı. Güle gule büyüt canım bebisini göźün aydin olsun seninde
Canim organlari gelisiyosa hic üzülme küçük cocuk dogduktan sora daha cabuk toparlanirmis. Ki gerçekten cevremdede öyle gördüm. Benimki iri bebek ama genetik bizde ailede hatta sulalede kuzenlerde falan bile 4 ten asagi hic yok geneli 4400 4600 civarı. Bebegin zayif olmasi sağlıksiz sisman olmasi saglikli anlamina gelmiyo. Organ gelisimi yerindeyse dogumuda rahat olur oyle düşün. Bende nasil doguracam derdindeyimHepsinin stresi ayrı benimkide hiç kilo almıyor
Bilmiyorum ki CNm Dr ne derse bekliyorumCanım geçmiş olsun doguma mı alacaklar anlamadım?
Nasi firlamis o kdar gecmis olsun merak etme en kotu acil sezeryana alirlar takip et onemliKızlar benim de tansiyon 17 11 çıktı doğum servisinde yım kan sonuçlarını bekliyorum dua edin Rabbim hepimize evlatları mizah şag saglim kavuşmayı nasip etsin
kızlar yatışımı yaptm ebe muayene etti 3 cm açılmam nstde sancılarm var biraz açılma ilerleyecek mi die beklicez ilerlemezse propez mi ne yapcaklarmış alttan fitil
Ne cesaret sendeki de. Ben 4 kilonun üstü olsa normal doğum istemezdim. Yazık kız, kendine acı biraz. Neyse şaka bi yana hakkında hayırlısı neyse o olsun.Canim organlari gelisiyosa hic üzülme küçük cocuk dogduktan sora daha cabuk toparlanirmis. Ki gerçekten cevremdede öyle gördüm. Benimki iri bebek ama genetik bizde ailede hatta sulalede kuzenlerde falan bile 4 ten asagi hic yok geneli 4400 4600 civarı. Bebegin zayif olmasi sağlıksiz sisman olmasi saglikli anlamina gelmiyo. Organ gelisimi yerindeyse dogumuda rahat olur oyle düşün. Bende nasil doguracam derdindeyim
Geçmiş olsun canım. Hemen doğuma almazlar zannedersem. Tansiyonun düşer inşallah. Arkadaşımın 22. Haftadan sonra hep yüksek tansiyonu vardı. Bi sorun olmadı. Kontrol altına alırlar.Bilmiyorum ki CNm Dr ne derse bekliyorum
Dualarımız seninle canım. Kolay ve rahat bir doğum olur inşallah.kızlar yatışımı yaptm ebe muayene etti 3 cm açılmam nstde sancılarm var biraz açılma ilerleyecek mi die beklicez ilerlemezse propez mi ne yapcaklarmış alttan fitil
Gözün aydn canm hayırlısı boyleyms. Riske atmamak iyi olmuş kanamalı doğumlar baya riskli oluyo . Geçmiş olsunBende normal doğum istiyorduk ama nasıl olduysa çatı muayenesinde kanamam çok oldu durmadi çocuğun kalp atışlarda çok hizlaninca acil sezeryana aldı çok şükür oda bende iyiyiz nasip böyleymiş doğum yapanlara hayırlı olsun yapicaklarada Rabbim yardım etsin
Canm durumun nasıl inslh sağ saglim kavuşun bebeginle. Sen stres olma bir durum olursa anında doğuma alırlar :)Kızlar benim de tansiyon 17 11 çıktı doğum servisinde yım kan sonuçlarını bekliyorum dua edin Rabbim hepimize evlatları mizah şag saglim kavuşmayı nasip etsin
İnşallah CNm bekliyorumGeçmiş olsun canım. Hemen doğuma almazlar zannedersem. Tansiyonun düşer inşallah. Arkadaşımın 22. Haftadan sonra hep yüksek tansiyonu vardı. Bi sorun olmadı. Kontrol altına alırlar.
Amin cnm stresli değilim bekliyorumCanm durumun nasıl inslh sağ saglim kavuşun bebeginle. Sen stres olma bir durum olursa anında doğuma alırlar :)
Ik gunler gelmemisti mama verdik simdide ona alisti ki sutumde az geliyor ondanda sanirim. Bizimkide 1 gun sariliktan kalmisti cok zor dimi eve gelip tekrar evde olmamasi.Niye canm gelmedi mi sütün ? İnslh en yakın zamanda emzirirsn. Bnmkinde bildiğin ip vartek kesi yapmış çapraz şekilde bnde otururken zorlandm baya bugn iyiym bugn de kızı hastaneye aldılar sarılık değeri yüksekms ışık tedavisi başladılar.
Kuzu doktorunu ara tansiyon onemli cok idrar tahlili filan ister doktorun muhtemelenKizlar tansiyonum hep 11 7. 11 8 olurdu az once olctum iki defa 16 11 olmus. Saglik ocağına geldim yanlis mi diye. Cokmu yuksek ben anlayamadim. Birsey olmaz dimi
Smdi olctu 12 9 dedilee. Tansiyon karti verdi surekli olcecegim yada hastaneye gidicem. Cok karıştı kafam korktumKuzu doktorunu ara tansiyon onemli cok idrar tahlili filan ister doktorun muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?