- 17 Aralık 2012
- 186
- 240
- 53
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.621
Oğlum uyusun diye kırk takla atıyorum ,uyuyunca da özlüyorum ,lohusa kafası bu olsa gerek
Sallamadım canım daha inş gerek de kalmaz, emzik tok ve ağladığında tutuyor hastanede bir iki verdim önceSallayarak mi uyutuyorsun. Bide emzik verdinmi verdiysen ne zaman verdin :)
Insallah canimSallamadım canım daha inş gerek de kalmaz, emzik tok ve ağladığında tutuyor hastanede bir iki verdim önce
Senin zor geçmiş canım benim çok şükür iyi gidiyor hastanedeyken ağrılarımdan ilgilenemiyordum diye üzülüyordum şimdi her şeyiyle ilgilenebiliyorum çok şükür , senin KV yardımı yanlış anlamış onun evle senin çocukla ilgilenmen gerekirdiBir de kimseye vermek istemiyor insan. Hep yanında olsun hep sen ilgilen istiyo. Benim kayınvalde sağ olsun bebeği alırdı geçerdi baş köşeye. Ben de mutfağa geçerdim. Evi süpür et. Güya bana yardıma geliyo kendisi..
Bi kap yemeğim olsa yeter bana. Bebeğimle vakit geçireyim yeterki der dururdum içimdenlohusa sendromu da bambaşka bir şey. Ağlama nöbetlerim olurdu. Başımda yatılı bi sürü insan.. Off düşünmek istemiyorum bunlarıı
Ben hastanede verdim emzirir pozisyonda kokumu alsın da garipsemesin diye tuttu öyle olunca, emzik ben de tutsun istiyorum ağladığında falan çok iyi oluyor dışarı çıktığında daInsallah canim
Bende emzik vermek istiyorum insallah emzigi kabul eder. Cok rahatlatiyo emzik almasi
Ama ne zaman vercrgimi bilmiyorum hemen mi.
Saol canim bende hastanede deneyeyim.Ben hastanede verdim emzirir pozisyonda kokumu alsın da garipsemesin diye tuttu öyle olunca, emzik ben de tutsun istiyorum ağladığında falan çok iyi oluyor dışarı çıktığında da
Senin zor geçmiş canım benim çok şükür iyi gidiyor hastanedeyken ağrılarımdan ilgilenemiyordum diye üzülüyordum şimdi her şeyiyle ilgilenebiliyorum çok şükür , senin KV yardımı yanlış anlamış onun evle senin çocukla ilgilenmen gerekirdi
Çok sağol canım ,iyi yapmışsın söyleme :)) seni yoracaksa gelmesine gerek yok ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin az kalmış senin de yavruna odaklan şimdi boşver gerisiniÇok geçmiş olsun canım. O kadar sıkıntı çekiyosun 9 ay boyunca.. Gözünün önünden ayırmak istemiyosun tabi.
Kesinlikle yanlış anlamış benim kayınvalde. Önceden gelmesin diye tarih söylemedim. En azından şuan evimde uzanıp dinlebiliyorum. ( memleketinde yaşıyo bu arada gelince mecbur kalıyo bende)
Bende bu gece ona baktim var yagece doğuran yok mu yaaa
siz sgk lı mı oluosunuz emekli sandığı mı oluoKızlar herkesi bir doğum heyecanı sardı. Beni de tabi. Biliyorum ama benim şu anda derdim başka. Benim sorum çalışan annelere. Kamuda öğretmenim. Bugün tam 37 haftamı doldurdum. 32 haftamda özel hastaneden çalısabilir raporu aldım. Bugün de muayene ücreti vermeyeyim diye devlet hastanesinden iş göremezlik raporu almak için gittim. Ancak daha önceki raporumu sgk'nın sistsmine kaydetmedikleri için devlet hastanesinden rapor alamadım. Sonra ilk raporumu aldığım hastaneye gidip durumu anlattım. Onlar hep elden veriyorlarmış zaten. Yine de denedi ama olmadı. 3 nüsha matbu şeklinde iş göremezlik raporu verdi. Okul idaresi de kabul etti gerçi. Ama benim kafamda soru işareti kaldı. Sgk sisteminde halen daha kayıtlı değil. İlerde bir sorun çıkar mı? Bu sorunun cevabını nasıl öğrenebilirim? Sizde nasıl rapor verdiler? Sgk sisteminden döküm olarak mı yoksa normal rapor gibi mi?
İnşallah problem olmaz. Ama haftan ilerledi artık. Tedbirli olmakta fayda var. Hastane çantanı yanına al ve orada acil bir durumda gidebileceğin hastane ve dr araştır. Bana dr 30 haftadan sonra 1 saatten uzak yolculukları yasaklamıştı.
Emekli sandığına bağlıyız. Devlet hastaneleri sgk sistemine kayıt yapıyor ama özel hastaneler yapmıyor. Sgk 170 hattını aradım. Onlar da kamu personeli ile ilgili bilgilendirme yapmıyorlarmış. Kurumunuza sorun dedi. Kurum kabul etti aldığım raporu.siz sgk lı mı oluosunuz emekli sandığı mı oluo
ben özel de çalışıyorum 32 raporum 37ninde tarihi bildirilerek sgk sistemine hastane tarafından girilmişti
37de hastaneye yeni rapor alacakmıyım die sorduğumda size gerek yok kamu da çalışanlar 37 de de alıyolar demişti ama sisteme giriyoruz girmiyoruz bişey dememişti tabi
170in bi işe yarafığını düşünmüyorum bende 32 de çalışabiliri aldığımda şirket muhasebesi bi yorum yapamadı 170i aradım bilgi alayım die bizden daha bilgisizler doğru düzgün bi cvp veremediler ii bari bi hamile olarak ne haklarım var dedim ona da cvp veremedilerEmekli sandığına bağlıyız. Devlet hastaneleri sgk sistemine kayıt yapıyor ama özel hastaneler yapmıyor. Sgk 170 hattını aradım. Onlar da kamu personeli ile ilgili bilgilendirme yapmıyorlarmış. Kurumunuza sorun dedi. Kurum kabul etti aldığım raporu.
Sorma bn zaten stresliyim eşim benden stresli herkes sorup duruyor ne yapalım zorla mı doğuralımF Fatmanurirfan Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim de ilk doğum da günü geçtikçe stres oluyordum. Görenler hala doğum yapmadın mı deyince sinirleniyodum. İkinci de tecribeliyim şükür. Eşim dahil herkes kasım da doğum yapıcam sanıyo
Yakında büyük bir sürpriz olacak herkese
Canim beklemelisin bence biraz duşunu al çantalarını kontrol et. Sancin baslarsa gidersin. Tabi icin rahat etmiyosa sen bilirsin :)Kızlar az önce nişanım geldi sanırım hemen doktora gitmelimiyim biraz beklemelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?