2017 EKİM Anne adayları

İnternetim yok cnmi her hafta Dr kontrolü bu tansiyon başımı ağrıtiyor artık 4 gün boyunca ölçtü duruma göre dogurturuz dedi birşey çıkmayacak eminim ama işte Dr benden evhamlı vallahi cuma tekrar gideceğim işte 2800 olmuş minigim beşiği geldi ay çok heyecanlı bide herkes 10 gün kala bugünde doğurmadim diyor bende kendimi 22 sine odakladim daha 20 gün var diyorum artık günler geçmiyor Allah hepimize kolaylık versin bir avazda bir sancı da dogururuz inşallah

Anladım canım. İlk defa böyle birsey olunca tedirgin oldum. Ben daha yalancı ağrı da yaşamadım o zaman. Kasık ağrısı hiç olmadı. Sadece kasığıma iğne batması gibi oldu 3-4 defa. O kadar. Onlar da anlıktı zaten. Yarın tam 37. Haftam doluyor. Yavaş yavaş başlar artık. Senin günün çok az kalmış. Normal bekliyorsun dimi? Nasıl bir belirti var mı?
artik baslar yavas yavas.
Evet Normal bekliyorum canim belirti dedigim gibi var ama yalanci sanci arada bir oluyo
En son konrolumde bi parmak aciklik var demisdi doktorum. Ama devami gelmedi demekki.
39+4um bugun:110:

Ben ben:)

Bugunu yedim zaten son 6 gun:)

Kuzu, farkli birseyden mi soz ediyorsun bilmiyprum ama, benim doktorum her gittigimde doplerle de bakiyo zaten. Hatta son kontrolde bakti gayet guzel dedi tam ben kalkiyodum dur bi de doplerde bakalim dedi tekrar jeli surdu doplerle bakti iyi guzel dedi kalktim masadan. Kan ve oksijen akimlarini takip ettikleri, ekranda mavi kirmizi renkler oluyo ve akis sesini dinliyolar guzel mi diye.... yani ekstra dopler varsa da bilmiyorum. Bahsettigi bu mu acaba?
Kendi usgsinden bakti boyle kapl atimi gibi sesler geldi sonra dediki doppleri begenmedim seni bi asagi usg ye yonlendirelim dedi tam dr cikis saati oldugu icin baktiramadim yarin veya diger gun gidecegim Allah izin verirse ya bu dr gitmesem mi diyorum gecende suyun yetersiz ya diye yatis verecekti bende kalamam ev tasiyorum dedim oylece acil gonderdi ve bisey cikmadi simdide bu cikti hatta bunun icinde yatis vereyim dedi :( beni panikletiyo yaa iyi bi dr ama illa bisey cikiyo konusunca nefes nefese kaliyorum dedim hamilelikte oluyor ama yinede kardiyoloji ye yonlendirelim kalple ilgili biseyde olabilir dedi :( normalde gittigim dr izinli ve ona sira bulmak cok zor oluyor mecburen buna gidiyorum arada oda boyle oluyor :olamaz:

Kizlar dogum yapanlar bilir yapacak olanlarda bunu uasayacaktir harika bir duygu benegini kucagina almak onu yaninda kokusunu alabilmek. Ama ben hamileligime geri donmeyi isterdim. Disarda sanki ona bakamiyorum gibi geliyor. Sanirim dogumdannitobaren sknti yasadigim icin. Once 3 4 gun gogsumu almadi hatta bigun mastit oldum goguslerim sisti ateslendi butun geve bi uandim bi sustum titredim esim diyor sayikladin vs. Simdi ise sutum var ama az ve bebegim yine emmiyo sadece sagabiliyrm oda 10ml. Mama veriyorum ek olarak ve sut elektriklilerle gelmiyo manuel plastik sagma.pompayla geliyo yaklasik 10ml mi 1 saatte sagabiliyrm. Herkes mama verme ac kalinca alir diyo ama ben tekrar sarilik olacak diye korkuyrm cunku birkez sarilik oldu bi gece hastahanede kaldi ve eve geldikten sonra onsuz eve geri donmek bos besigine bakmak cok fena. Napicam ben nasil emzirebilirim dusuncesi... 10gundur herkesin baskisi ve kendi stresim nedeniyle gittikce agresiflesiyorum. Bebegime yetemiyorum :KK43: Ozur dilerim umarim bana kizmazsiniz
Sen onun annesisin ve her şeyiyle ona yetersin canım benim de sütüm gelmedi 3 gün 4. Gün gögüslerim bi şişti patlayacak sandım banyo yaparken sabunla dakikalarca ovdum sonra ketılın buharına tuttum gögüslerimi sonra sağdım da rahatladı şimdi çok şükür iyi ,hiçbirimiz kolaylıkla atlatamıyoruz yeterki pes etme zamanla düzelecek emzireceksin inş

Kizlar midem cok yaniyor
Elim hep suruba gidiyo cok kotuyum. Bu suruplarin zarari var mi bu kadar icilmesi bi zarar vermez dimi. Bendeki surup gasvin.
Her yandikca bi yudum aliyorum dayanamiyorumm
:KK42:

Sancı kısmı zorlamadi ne yalan söyleyeyim doğum anında zorlandm biraz çok fazla ikinmak zorunda kaldım sanciyi hissettikce ikin dedi ebe ama sancı hissetmiyorum dedm hep ikindim :kızgın: bn bide doğum sonrası çok zorlandım sancı odasında 36 saat durdum ve klimalar bozuktu buz tuttuk usumusum doğumdan sonra aşırı sancim oldu k yüzden bide çok gucsuzdum ayakta duramiyordm konuşsan kemiklerim ağrıyordu 2 gün aç durdugumdan olsa gerek. O yüzden de soran herkese diyorum enerjinizi doğuma saklayn :)))

Amiinn canm . Gazliyz malesef :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Biliyorum hasta olmuştun doğumdan önce. Kırgınlık o yüzden. Cuma geceden beri yazmayınca anladım doğuma gittiğini. Merakla bekledik burda. Doğumhanenin soğuk olması kötü olmuş. Bi de üşütecekler taze anneleri. Yazık günah. Neyse atlattın çok şükür. Bebeğinle birlikte sana sağlık ve mutluluk diliyorum. Biz de kolayca atlatırız inşallah. Darısı başımıza. Ben çok korkuyorum. Normal de doğurmak istiyorum ama çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim doğsa başka birşey istemiyorum.

Kizlar midem cok yaniyor
Elim hep suruba gidiyo cok kotuyum. Bu suruplarin zarari var mi bu kadar icilmesi bi zarar vermez dimi. Bendeki surup gasvin.
Mide yanması için doktor bana hap vermişti aç karınla kullanıyordum çok rahatlatıyordu bir gün kullansam 3 4 gün yanmazdı

Mide yanması için doktor bana hap vermişti aç karınla kullanıyordum çok rahatlatıyordu bir gün kullansam 3 4 gün yanmazdı
Banada yazdi ben hap kullanmakdan biktigim icin hic icmedim. Surup gecirmezse ic dedi ama.
:( simdi icsem faydasi olmaz ki hemen

Kizlar dogum yapanlar bilir yapacak olanlarda bunu uasayacaktir harika bir duygu benegini kucagina almak onu yaninda kokusunu alabilmek. Ama ben hamileligime geri donmeyi isterdim. Disarda sanki ona bakamiyorum gibi geliyor. Sanirim dogumdannitobaren sknti yasadigim icin. Once 3 4 gun gogsumu almadi hatta bigun mastit oldum goguslerim sisti ateslendi butun geve bi uandim bi sustum titredim esim diyor sayikladin vs. Simdi ise sutum var ama az ve bebegim yine emmiyo sadece sagabiliyrm oda 10ml. Mama veriyorum ek olarak ve sut elektriklilerle gelmiyo manuel plastik sagma.pompayla geliyo yaklasik 10ml mi 1 saatte sagabiliyrm. Herkes mama verme ac kalinca alir diyo ama ben tekrar sarilik olacak diye korkuyrm cunku birkez sarilik oldu bi gece hastahanede kaldi ve eve geldikten sonra onsuz eve geri donmek bos besigine bakmak cok fena. Napicam ben nasil emzirebilirim dusuncesi... 10gundur herkesin baskisi ve kendi stresim nedeniyle gittikce agresiflesiyorum. Bebegime yetemiyorum :KK43: Ozur dilerim umarim bana kizmazsiniz
Fb'de emzirme sanatı isimli kapalı bir grup var, zamanın olduğunda oraya yazsan sıkıntılarını, anne sütünü destekliyorlar bu anlattıklarına da bir çözüm bulurlar bence. Elimden keşka daha fazlası gelse. Bebeğiniz yeni doğduğunda iki şeye ihtiyacı var:
1-Meme
2-Diğer meme
Demişler.Senden başka birisi-bir şey o bebişe yetemez, sakın yetmediğini düşünme.
Annem geldi yardımcı olmaya. Pek anlaşamayız aslında ki öyle de oldu. Doğum sonrası da yanımda kalacak şimdiden stresi sardı:KK12:
Yarın kontrolüm var Doğumun yaklaştığına dair birşeyler duymak istiyorum :emir_bebek:
Benimki de sağolsun beni pek kaale almaz, olabildiğince kısa kalsın diye ümit ediyorum:KK51:

İyi akşamlar arkadaşlar az önce ishal ve kusma için acile gittim doktor muayene edip bir parmak açılmam olduğunu ve doğumun her an başlayacağını söyledi böyle olan var mı ne kadar sürede doğum başlar acaba

Banada yazdi ben hap kullanmakdan biktigim icin hic icmedim. Surup gecirmezse ic dedi ama.
:KK43: simdi icsem faydasi olmaz ki hemen

Sen ic yinede bence. Cok rahatsiz oluyosan uyandiginda ic ac karnina iciliyo zaten onlar bana da yazmisti doktor kahvaltidan biraz once icersen iyi gelir heralde

Kizlar midem cok yaniyor
benim midem yanmıoda yangın boğazıma vuruo gaviscon içiyorum ama bana mısın demio akşam yemeğinden sonra içmiştim şimdi yine başladı içmeden yatsam uyuyabilirmiyim bilmiyorum yatmak dediysem 2 yastığı dimdik koyup öyle yatıyorum oturur gibi yine de asit boğazıma gelio şurup sen de işe yarıo mu

Çok geçmiş olsun canım. Biliyorum hasta olmuştun doğumdan önce. Kırgınlık o yüzden. Cuma geceden beri yazmayınca anladım doğuma gittiğini. Merakla bekledik burda. Doğumhanenin soğuk olması kötü olmuş. Bi de üşütecekler taze anneleri. Yazık günah. Neyse atlattın çok şükür. Bebeğinle birlikte sana sağlık ve mutluluk diliyorum. Biz de kolayca atlatırız inşallah. Darısı başımıza. Ben çok korkuyorum. Normal de doğurmak istiyorum ama çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim doğsa başka birşey istemiyorum.
bende korkuyodum sonra herkes doğuruo ben neden korkayım Allah buna uygun yaratmış bizi dedim bide sancılar başlayınca o korkunun gidip bşr an önce doğurma hissinin geleceğini düşünüyorum

İyi akşamlar arkadaşlar az önce ishal ve kusma için acile gittim doktor muayene edip bir parmak açılmam olduğunu ve doğumun her an başlayacağını söyledi böyle olan var mı ne kadar sürede doğum başlar acaba
o kadar az açıklıkla haftalarca gezende var açılma hızla ilerleyip doğuranda :)

Çok şükür canm darısı sagsaglim sna olsun :)

Aminn inşallah canım. Benimle birlikte bekleyen herkesin başına olsun :KK66:
Bakalım bizim doğum hikayemiz nasıl olacak. Şuan tek temennim 40 haftayı tamamlayabilmek :dua:
1-2 aydır kasılmalar var. Kızımda böyle değildi. Onu 41 haftalık doğurmuştum.
Önümüzdeki haftaya bi erişsem Allah ın izniyle..
Bu hafta kimsem yok refakat edebilecek

Back