- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.601
belki 2. da daha hızlı açılırBen haftalarca gezenler kısmındayım
35 den beri 1 cm dediler. 41.haftada Suyum geldi, sancım başladı ve ona rağmen açılmam saaterce 1-2 cm i geçmemişti.
Bakalım bu sefer nasıl olacak
Kuzu doktorlar tesbir amacli surekli arastirmayi yegliyo ben dis eti kanamam var kalsiyum eksikligimidir takviye mi alsam dedim once dis hekimi gorsun klinik bir sorun yoksa takviye veririm dedi disci cikartti basima:) o yuzden bence cok stres etme, koca cocuk oldular ayrica zaten merak etme allhin izniyle son duzlukteyiz atlatiriz bunu da... sen ihmal etme dopler dediyse dopler cektir bi.Kendi usgsinden bakti boyle kapl atimi gibi sesler geldi sonra dediki doppleri begenmedim seni bi asagi usg ye yonlendirelim dedi tam dr cikis saati oldugu icin baktiramadim yarin veya diger gun gidecegim Allah izin verirse ya bu dr gitmesem mi diyorum gecende suyun yetersiz ya diye yatis verecekti bende kalamam ev tasiyorum dedim oylece acil gonderdi ve bisey cikmadi simdide bu cikti hatta bunun icinde yatis vereyim dedibeni panikletiyo yaa iyi bi dr ama illa bisey cikiyo konusunca nefes nefese kaliyorum dedim hamilelikte oluyor ama yinede kardiyoloji ye yonlendirelim kalple ilgili biseyde olabilir dedi normalde gittigim dr izinli ve ona sira bulmak cok zor oluyor mecburen buna gidiyorum arada oda boyle oluyor
Bozma moralini yaw:) arkadasim kontrole gitti ne sanci ne bise yok doktor haftaya yine goruselim dedi 38+3 te kiz da ordan cikip avm geziyo yemek yiyo arkadaslariyla kahve iciyo o arada sanci giriyo doktoru ariyo hemen gel bakalim diyo hastaneye donene kadar sancilar siddetleniyo nst odasinda suyu patliyo yatis bile yapilmadan doguma aliyolar bunu anlatiyo asansorde biri ameliyat onlugu giydirdi biri bone takti vala diye:) cat diye olabilir seninki de sen o yuzden tohumlari hallet bir an once
Peki yürüyüş falan yapıyormuydun canım açılmayı arttırmak içinBen haftalarca gezenler kısmındayım
35 den beri 1 cm dediler. 41.haftada Suyum geldi, sancım başladı ve ona rağmen açılmam saaterce 1-2 cm i geçmemişti.
Bakalım bu sefer nasıl olacak
Günaydın kuzumBozma moralini yaw:) arkadasim kontrole gitti ne sanci ne bise yok doktor haftaya yine goruselim dedi 38+3 te kiz da ordan cikip avm geziyo yemek yiyo arkadaslariyla kahve iciyo o arada sanci giriyo doktoru ariyo hemen gel bakalim diyo hastaneye donene kadar sancilar siddetleniyo nst odasinda suyu patliyo yatis bile yapilmadan doguma aliyolar bunu anlatiyo asansorde biri ameliyat onlugu giydirdi biri bone takti vala diye:) cat diye olabilir seninki de sen o yuzden tohumlari hallet bir an once
Bikac gun oncesine kadar yariyordu simdi hic bi ise yaramiyo.benim midem yanmıoda yangın boğazıma vuruo gaviscon içiyorum ama bana mısın demio akşam yemeğinden sonra içmiştim şimdi yine başladı içmeden yatsam uyuyabilirmiyim bilmiyorum yatmak dediysem 2 yastığı dimdik koyup öyle yatıyorum oturur gibi yine de asit boğazıma gelio şurup sen de işe yarıo mu
Banada bes gun once bi parmak acilma var dedi ama dogurmadim hala.İyi akşamlar arkadaşlar az önce ishal ve kusma için acile gittim doktor muayene edip bir parmak açılmam olduğunu ve doğumun her an başlayacağını söyledi böyle olan var mı ne kadar sürede doğum başlar acaba
Senin günlerinde az kalmış yürüyüş ya da başka bişey yapymsn açılma içinBanada bes gun once bi parmak acilma var dedi ama dogurmadim hala.
Yani belli olmaz uzunda surebilir
Yapiyorum canim. Ama nafile.Senin günlerinde az kalmış yürüyüş ya da başka bişey yapymsn açılma için
Sabah aç karınla içiyordum ben yarın sabah alırsın olmadıBanada yazdi ben hap kullanmakdan biktigim icin hic icmedim. Surup gecirmezse ic dedi ama.
simdi icsem faydasi olmaz ki hemen
Artık hayırlısıyla bi doğum yapsaydıkYapiyorum canim. Ama nafile.
Belkide yeteri kadar yuruyus yapmiyorumdur bilmiyorum.
Hergun en az 20dk duzenli yuruyorum.
Dogru soyluyorsun da iste insan stres yapiyo birde korkuyo acaba bisey cikar mi diyeKuzu doktorlar tesbir amacli surekli arastirmayi yegliyo ben dis eti kanamam var kalsiyum eksikligimidir takviye mi alsam dedim once dis hekimi gorsun klinik bir sorun yoksa takviye veririm dedi disci cikartti basima:) o yuzden bence cok stres etme, koca cocuk oldular ayrica zaten merak etme allhin izniyle son duzlukteyiz atlatiriz bunu da... sen ihmal etme dopler dediyse dopler cektir bi.
belki 2. da daha hızlı açılır
Peki yürüyüş falan yapıyormuydun canım açılmayı arttırmak için
Candy sen ben duruyosak kimse doğurmamıştır :)gece doğuran yok mu yaaa
Darısı herkesin başına inşallah canımYok cnmi 33 de baş aşağı döndü çok şükür
Sallayarak mi uyutuyorsun. Bide emzik verdinmi verdiysen ne zaman verdin :)Oğlum uyusun diye kırk takla atıyorum ,uyuyunca da özlüyorum ,lohusa kafası bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?