2017 EKİM Anne adayları

Kuzu doktorlar tesbir amacli surekli arastirmayi yegliyo ben dis eti kanamam var kalsiyum eksikligimidir takviye mi alsam dedim once dis hekimi gorsun klinik bir sorun yoksa takviye veririm dedi disci cikartti basima:) o yuzden bence cok stres etme, koca cocuk oldular ayrica zaten merak etme allhin izniyle son duzlukteyiz atlatiriz bunu da... sen ihmal etme dopler dediyse dopler cektir bi.

Bozma moralini yaw:) arkadasim kontrole gitti ne sanci ne bise yok doktor haftaya yine goruselim dedi 38+3 te kiz da ordan cikip avm geziyo yemek yiyo arkadaslariyla kahve iciyo o arada sanci giriyo doktoru ariyo hemen gel bakalim diyo hastaneye donene kadar sancilar siddetleniyo nst odasinda suyu patliyo yatis bile yapilmadan doguma aliyolar bunu anlatiyo asansorde biri ameliyat onlugu giydirdi biri bone takti vala diye:) cat diye olabilir seninki de sen o yuzden tohumlari hallet bir an once

Günaydın kuzum
İnşallah ya :)
Bugün yapayım onları :)

Bikac gun oncesine kadar yariyordu simdi hic bi ise yaramiyo.
Gogsum yaniyo resmen

Banada bes gun once bi parmak acilma var dedi ama dogurmadim hala.
Yani belli olmaz uzunda surebilir

Dogru soyluyorsun da iste insan stres yapiyo birde korkuyo acaba bisey cikar mi diye son 2 hafta yaa bi atlatabilsem o kadar rahatlayacam ki psikolojik olarak belki bebekler icin en guvenli yer anne karni ama bu tarz ihtimalli seyler beni cok geriyo bu doppler icinde Allah'a siginiyorum insallah kotu bisey cikmaz amiin

belki 2. da daha hızlı açılır

İnşallah canım ya. Cuma günü ilk kez çatı mıayenesi oldum. Henüz bir qçıklık yok dedi dr. Kurcalaya kurcalaya açacak sonunda

Peki yürüyüş falan yapıyormuydun canım açılmayı arttırmak için

Ben çok hareketliydim. Evimin işlerini yapıp yatılı misafir ağırlamıştım 40 haftamda. Suyumun geldiği gün de markete gitmiştim. Dr istirahat desede yapamamıştım.
Bu kez dr yürüyüş yap dedi ama 4 yaşında kızım var sayesinde hiç oturmuyorum. Okula götür getir. Evde dolan dur. Sanırım yürüyüşe gerek yok

Ben çok hareketliydim. Evimin işlerini yapıp yatılı misafir ağırlamıştım 40 haftamda. Suyumun geldiği gün de markete gitmiştim. Dr istirahat desede yapamamıştım.
Bu kez dr yürüyüş yap dedi ama 4 yaşında kızım var sayesinde hiç oturmuyorum. Okula götür getir. Evde dolan dur. Sanırım yürüyüşe gerek yok [/QUOTE]
Galiba bünye meselesi bazen ne yaparsak yapalım olmuyor desene benim ilk doğum bi de herşey soru işareti oluyor benm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…