2017 EKİM Anne adayları

Çok güzel olmuş sana zor gelmiş ama bence gayet iyi bir doğum olmuş, gözün aydın canım. Rabbim hepimize nasip etsin

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyütün bebişinizi
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlar darisi sizlerin basina
B Biravucmutluluk hayirli olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsinn cnm

Kizlar dogum yapanlar bilir yapacak olanlarda bunu uasayacaktir harika bir duygu benegini kucagina almak onu yaninda kokusunu alabilmek. Ama ben hamileligime geri donmeyi isterdim. Disarda sanki ona bakamiyorum gibi geliyor. Sanirim dogumdannitobaren sknti yasadigim icin. Once 3 4 gun gogsumu almadi hatta bigun mastit oldum goguslerim sisti ateslendi butun geve bi uandim bi sustum titredim esim diyor sayikladin vs. Simdi ise sutum var ama az ve bebegim yine emmiyo sadece sagabiliyrm oda 10ml. Mama veriyorum ek olarak ve sut elektriklilerle gelmiyo manuel plastik sagma.pompayla geliyo yaklasik 10ml mi 1 saatte sagabiliyrm. Herkes mama verme ac kalinca alir diyo ama ben tekrar sarilik olacak diye korkuyrm cunku birkez sarilik oldu bi gece hastahanede kaldi ve eve geldikten sonra onsuz eve geri donmek bos besigine bakmak cok fena. Napicam ben nasil emzirebilirim dusuncesi... 10gundur herkesin baskisi ve kendi stresim nedeniyle gittikce agresiflesiyorum. Bebegime yetemiyorum Ozur dilerim umarim bana kizmazsiniz

Annem geldi yardımcı olmaya. Pek anlaşamayız aslında ki öyle de oldu. Doğum sonrası da yanımda kalacak şimdiden stresi sardı
Yarın kontrolüm var Doğumun yaklaştığına dair birşeyler duymak istiyorum

Benim kasılmam arttı, ayağa kalkınca kasıklarım çok ağrıyor, bebek hareketleri arttı. Gece ve gündüz bağırsak hareketleri arttı, bel ağrısıyla yatıp bel ağrısıyla kalktım. Sanki doğum yakın gibi geliyor bana. Doktorum da yarından sonra pazartesiye kadar şehirdışına çıkıyor. Ben pazartesiye kalmaz doğururum diye düşünüyorum ama inşallah pazartesi doğururum

Canim cevrede soylenenlere hic kulak asma sutun gelseydi ve bebek alsaydi gene sutun yetiyo mu mama mi versek diye seni sisirirlerdi. Agustos annelerini takip et ve onlara danis bence ben onlari takip ediyorum simdiden ve senin gibi sorun yasayanlar vardi aralarinda ve suan emziriyorlar bebislerini . Sakin pes etme bebek emmese de memene koy sen sagdiginda az gelmesi de cok normal zamanla artacak . Solgarin sut arttirici bi hapi varmis. Agustos annelerine bi danis istersen. En kisa zamanda sutun gelir de guzel guzel emzirirsin insallah dualarimiz seninle.

Stres yapma canm.stres sütünü daga da azaltr.sütüm cok diye düşün iki uc saatte bir biseyler ye.hurma kuru incir hosaf ve bulgur bunlar boool süt yapar.ben gece bile bikac kez yiyorum ve bic yiyecek bisey aklıma gelmezse topkek yiyorum.bizim de sarılık sınırda çıktı.kendini kötü hissetme nerdeyse sarılık çıkmayan bebek yok gibi.ısrarla sabırla zorla uyandırmaya çalış.bizim bebisin topuguna vura vura hemsire morarti artık.bugün 11.günümüz ama hala fazla uyuması endişelendiriyor zorla uyandırıyorm ben.gebelik gercekten daha stresliydi benim icin.şu anda dünyalar güzeli kızımla gayet iyiyiz.onun kokusu paha bicilemez.bakmaya doyamiyorum.baktıkça şükrediyorum

Pes etmiyorum cnm hala her seferinde once gogsumu veriyorum resmen savasiyoruz. Emmedigi icin sagmaylada artmiyo aslinda surekli sut artyirici sey yiyip ictim artarsa alirmi acaba diye biraz artti ama tepkisi yone auni hic almiyo agzina

hastahanede bizim hemsirede sagolsun yapti onlarda pes etti. Sut arttirici herseyi denedim ama emmeyince cokta artmadi ama ilk gunlere gore artsa da benegim emmiyo umudum kirildi. Yoksa dedigin gibi bakmaya doyulmuyo. Fakat caresiz hissediyorum

Arkadaşlar brkleyen herkese hayırlı doğumlar inşallah. Bebeği dönmeyenler için şu egzersizi göstermişler. Belki denemek isteyen olur.

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. İlk bebeğimde bira mayası tableti kullanmıştım. Her sağmada 100 mlye kadar çıkmıştı tek göğüs. Diğer denediğim hiçbişey bu kadar etki etmedi. Gncden almıştım, brewers yeast diye geçiyor adı. Yalnız süt arttıran hemen her ürün sütün tadını değiştiriyor bi miktar aklınızda olsun.

Bugünde doğurmadım kızlar. Kimler ben gibiiii

Ben ben:)

Bugunu yedim zaten son 6 gun:)

Kuzu, farkli birseyden mi soz ediyorsun bilmiyprum ama, benim doktorum her gittigimde doplerle de bakiyo zaten. Hatta son kontrolde bakti gayet guzel dedi tam ben kalkiyodum dur bi de doplerde bakalim dedi tekrar jeli surdu doplerle bakti iyi guzel dedi kalktim masadan. Kan ve oksijen akimlarini takip ettikleri, ekranda mavi kirmizi renkler oluyo ve akis sesini dinliyolar guzel mi diye.... yani ekstra dopler varsa da bilmiyorum. Bahsettigi bu mu acaba?

Gözünüz aydın canım. Ne mutlu sana atlattın :) darısı bize olsun inşallahh..
Güle güle sağlıkla büyüt bebişini. Bol sütün ve deliksiz gece uykuların olsun inşallah Bizlere de dua et emi
Çok şükür canm darısı sagsaglim sna olsun :)

Anladım canım. İlk defa böyle birsey olunca tedirgin oldum. Ben daha yalancı ağrı da yaşamadım o zaman. Kasık ağrısı hiç olmadı. Sadece kasığıma iğne batması gibi oldu 3-4 defa. O kadar. Onlar da anlıktı zaten. Yarın tam 37. Haftam doluyor. Yavaş yavaş başlar artık. Senin günün çok az kalmış. Normal bekliyorsun dimi? Nasıl bir belirti var mı?

Hayırlı olsun. Gözün aydın. Allah istediğin gibi nasip etmiş. Nasıldı doğum?
Sancı kısmı zorlamadi ne yalan söyleyeyim doğum anında zorlandm biraz çok fazla ikinmak zorunda kaldım sanciyi hissettikce ikin dedi ebe ama sancı hissetmiyorum dedm hep ikindim bn bide doğum sonrası çok zorlandım sancı odasında 36 saat durdum ve klimalar bozuktu buz tuttuk usumusum doğumdan sonra aşırı sancim oldu k yüzden bide çok gucsuzdum ayakta duramiyordm konuşsan kemiklerim ağrıyordu 2 gün aç durdugumdan olsa gerek. O yüzden de soran herkese diyorum enerjinizi doğuma saklayn :)))
Canım hayırlı olsun bebisin bol sutun az gaziniz olur insallah. En guzel surec başladi artik senin icin darisi bizim basimiza
Amiinn canm . Gazliyz malesef

Gözünaydn canm.sağlıkla büyüt bebisini.ilk kucağa alış cok güzel bir duygu degil mi :)ilk aglayışını duyduğumda cok duygulanp ağladım ben.normal yaptığin icin de ayrıca tebrik ediyorum.
Çok sağol canm . Bn çıktığı an mosmor görünce çok korktm aglamadida çünkü boğazı doluydu ses geliyordu nefes almaya çalışıyordu hemen hortumla boğazını temizlediler öyle ağladı ağlayana kadar aklım çıktı neyse ki iyiymis morluguda her bebekte olurmuş suyun icinde olduklarından :) sonra surekli onu izledm :) çok guzl bi duygu Allah ima sükurler olsun hepsini unutuyorsun inanki suan kucagimda sanciymis ikinmaymis hepsini unuttum bile

Ömcelikle hayirli olsun Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Güçlü olman lazım 3. Evlat doğurmama rağmen aynı şeyleri bende yaşadım hemde hepsinde. Zamanla geldi sütüm.Lohusalık depresyonuna sakın girme bebeğinin sana ihtiyacı var ve emin ol sen ona yetiyorsun annesi.
Bebeğin emdikçe sütün gelişi değişecek ve ona yetecek.Mama sütün gelmediği yerde mecbur veriliyor bende veriyorum 1 ay erken doğdu sarılığı ayak üstü geçirdi aç kalmadığı için çok şükür. Çocuk doktorumuz miktarını bile artırmalı söyledi mamanın aç kalmaması lazım dedi.
Etrafındakilere kulak asma bebeğini en iyi sen tanıyacak ne gerektiğini annesi olarak tabiki sen bileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…