2017 EKİM Anne adayları

anne karnında eli kolu sallanınca rahme çarptığı için güvende hissediyomuş bebekler doğunca da kollarını açtıklarında bi yere değince güvende hissediyolarmış ondan sarıldıklarında rahat uyuyolarmış
Aynen canım öyleymiş sarmayınca irkilip duruyorlar rahat uyku çekemiyorlar , ben kundaklayınca dürüm oğlum diye seviyom onu :))

dis dolgusu mu bende disciden cok korkarm:)) yasadiktan sonra basit gibi geliyo insallah bende cesaret ederim boyle biseye.benm tek korkum hissetmek ve o ortamda bulunmak.rabbim cesaret verirse bana spinal yaptrirm belki.igne falan umrumda degil korkmuyrm ondan yeter ki panik yapmayaym.
Canm doktoruna bırak herseyi.panik yaparsan hemen sakinlestirici vuruyorlar.ben de onceden korkarm diyordum.ama amrliyat esnasında hemsireye mutlu sakin ameliyat fotosu ceker misinz dedim.fotoyu kendi tel. gönderttm.esim görünce cok şaşıracak demistim ama heyecandan adam benim telime bakmamış.ben hastanedeyken ameliyat esnasında hep bebegimi emzirmeyi hayal ettim.gücü bebegimden aldm.

Canım bugun sağlık ocağına gittim çks 170 üzeri diye hastaneye sevk ettiler. Orda da nst 160 180 arası çıktı. Doktor 180 üzeri tehlikeli bi sorun yok diye eve gönderdi. Sonuçları kendi doktoruma gönderdim ama daha cevap alamadım. Sende de böyle bi sorun olmuştu diye hatırlıyorum. Kaç çıkmıştı acaba ve kaçtan sonra risk olarak görmüşlerdi -Mavi -Mavi

Kizlar hastaneden ciktim kan idrar falanda verdim dr utrason kagidinda yazili olan kilosundan 200 gr eksik soyledi ultrason kagidinda 2900 poncigimin kilosu artik dogum tarihide 22 ciktigi icin buradaki tarihide degistirdim :) bakalim ne zaman dogacak :)) doguranlari gordukce okudukca cok ozeniyorum yaa hepsini tebessumle okuyorum kendimide hayal ettigim için :KK73:

Canım bugun sağlık ocağına gittim çks 170 üzeri diye hastaneye sevk ettiler. Orda da nst 160 180 arası çıktı. Doktor 180 üzeri tehlikeli bi sorun yok diye eve gönderdi. Sonuçları kendi doktoruma gönderdim ama daha cevap alamadım. Sende de böyle bi sorun olmuştu diye hatırlıyorum. Kaç çıkmıştı acaba ve kaçtan sonra risk olarak görmüşlerdi -Mavi -Mavi
Kuzum benim 200 leri görmüştü
Bi bakmışsın190 bi bakmışsın 110 aşırı düzensizdi

Aynen canım öyleymiş sarmayınca irkilip duruyorlar rahat uyku çekemiyorlar , ben kundaklayınca dürüm oğlum diye seviyom onu :))
Ben de eskiler gibi kundak yapyrm geceleri.yoksa elleri ağzında oluyo üzerindeki tülbenti cekiyo.cesaret edemem elleri serbest uyutmaya.bir de kafasını yana cevirip battaniyenin altindan biseyler koyup başını da çevirmesini engelliyorum.ama gündüz başında bekledigim icin serbest uyurken istediği kadar hareket ediyo

İyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :)))

Doğum sureci baya uzun sürdü sancim gelmedi açılma o yüzden ilerlemesi vs. suni almadm ebe verdirmedi iyikide verdirmemis :) kendi sancimi bekledim oda sıcak dustan sonra siddetlendi.. buna şükür normal istiyordum çok şükür oldu iyiyz :KK66::KK200:
Gözünaydn canm.sağlıkla büyüt bebisini.ilk kucağa alış cok güzel bir duygu degil mi :)ilk aglayışını duyduğumda cok duygulanp ağladım ben.normal yaptığin icin de ayrıca tebrik ediyorum.

İyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :)))

Doğum sureci baya uzun sürdü sancim gelmedi açılma o yüzden ilerlemesi vs. suni almadm ebe verdirmedi iyikide verdirmemis :) kendi sancimi bekledim oda sıcak dustan sonra siddetlendi.. buna şükür normal istiyordum çok şükür oldu iyiyz :KK66::KK200:
Hayırlı olsun gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip.etsin inşallah.

Ben de eskiler gibi kundak yapyrm geceleri.yoksa elleri ağzında oluyo üzerindeki tülbenti cekiyo.cesaret edemem elleri serbest uyutmaya.bir de kafasını yana cevirip battaniyenin altindan biseyler koyup başını da çevirmesini engelliyorum.ama gündüz başında bekledigim icin serbest uyurken istediği kadar hareket ediyo
İyi yapıyon canım yoksa irkilip duruyorlar ben gündüz de kundaklıyorum kundağa koşullansın istiyorum kundak uykuyu hatırlatsın :) ama uyanır uyanmaz açıyorum kundağı

Gözünüz aydın canım, hayırlı evlat olsun inşallah, sen de maşallah baya iyi görünüyorsun hızlıca döndün sahalara yalnız bırakmadın bizi:halay:

Risk aralığı olarak kaç demişti doktorun birde bu neden olurmuş ki? Çok huzursuzum sabahtan beri
Canım bi referans aralığı söylememişti
Önemli olan düzenli olması sanırım
Benim 4 gün sonra düzelmişti
Doktor yorgun olduğun için olabilir bebek strese girdiği için olabilir bir sürü sebebi var demişti sadece
Sende içini ferah tut

Hastane suslemesi de bi benyapicam sanirim.

Sen dusunuyomusun biseyler
Hoşgeldin bebek flaması aldım
Balonlar klasik zaten
Bebek yatağı için tülden kenarlık yaptım
Kapı süsü hazırdı
Şerbet seti hazır
İsmine özel çikolata yaptırdım
Birde çiçek tohumları keseye konacak onu hala yapmadım :/

Back