- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.541
Dogunca evlat mi keselesin diye bekliyosun:)Hoşgeldin bebek flaması aldım
Balonlar klasik zaten
Bebek yatağı için tülden kenarlık yaptım
Kapı süsü hazırdı
Şerbet seti hazır
İsmine özel çikolata yaptırdım
Birde çiçek tohumları keseye konacak onu hala yapmadım :/
Ne bekliyorum bende bilmiyorumDogunca evlat mi keselesin diye bekliyosun:)
Masallah hazirlamissin aslinda:)
Bende e bebekten kundak aldım, umarım kullanışlı olur :)Ben de eskiler gibi kundak yapyrm geceleri.yoksa elleri ağzında oluyo üzerindeki tülbenti cekiyo.cesaret edemem elleri serbest uyutmaya.bir de kafasını yana cevirip battaniyenin altindan biseyler koyup başını da çevirmesini engelliyorum.ama gündüz başında bekledigim icin serbest uyurken istediği kadar hareket ediyo
Evet cok guzel dusunmussun:) hem degisik hem ise yarar en azindan.Ne bekliyorum bende bilmiyorum
Elim gitmedi bir türlü
Baya yaptım aslında
Terliklerimi kendim yaptım
Kapı süsünü öyle
Kına sepetimi söküp yeniden kapladım
Tepsi hazırladım
Emzik zincirleri falan yaptım
Bi bu tohumlar kaldı işte dağıtmalık olacaklar
Aklıma başka birşey gelmedi
Kolonya şişeleri falan artık sıktı iyice
Canım bi referans aralığı söylememişti
Önemli olan düzenli olması sanırım
Benim 4 gün sonra düzelmişti
Doktor yorgun olduğun için olabilir bebek strese girdiği için olabilir bir sürü sebebi var demişti sadece
Sende içini ferah tut
Sana bebek görmeyemi gelsem napsamEvet cok guzel dusunmussun:) hem degisik hem ise yarar en azindan.
Bende hediyelik bisey hazirlarken hep ayni kafadayim. Alan insan kullansin is gorsun...
Onumuz kis, ihlamur keseleri hazirladim, bir de yanina french press aldim, ikisini guzelce paketledim kagit posetlere doldurdum hediyeliklerim hazir:)
Jelibonlar, bademler lokumlar felan aldim, koca kavanozlara doldurdum, kucuk kese kagitlari yaptim, su hsriba standlari var ya o usul, gelen istedigi sekerlemeden istedigi kadar kese kagidina doldursun dedim:)
Cam damacana filan aldim iki tane, birine lohusa serbeti birine limonata doldururum dedim. Hazirlik epey zorlucak beni oncesinde ama bakalim
Ben dinlenip sadece ye iç yat kitap oku moduna geçince düzeldi ritmimizBanada bebek çok stresli dediler kendi doktorumda korkulacak bi sonuç olmadığını söyledi çok şükür. Sağ salim bi doğursaydık
Her yürüyüş yaptığımda hamilelikten önce olmayan hamile kalınca aniden ortaya çıkan bel fıtığım azıyor bebiş de tık yok yahu bütün gece ağrı çekiyorum ama fıtıktan pofff moralim bozuluyorbugün belim ağrıo yürüyüş yaptım çömelme hareketleri yaptım her bel ağrısında sancılar mk başlıcam die bekliyorum ama ulaşamadm bi türlü o sancılara
bana da erkek çocuk daha çok belden vurur dediler bi ümit bekliyorum ama gelen giden yokHer yürüyüş yaptığımda hamilelikten önce olmayan hamile kalınca aniden ortaya çıkan bel fıtığım azıyor bebiş de tık yok yahu bütün gece ağrı çekiyorum ama fıtıktan pofff moralim bozuluyor
Hahahahahah gel annem:) gop yeniyuzyil hast 9 ekim:)Sana bebek görmeyemi gelsem napsam
Merhaba kızlar damdan düşer gibi oldu ama yeni katıldım az önce idrarda gebelik testi baktım pozitif çıktı adetime daha 4 gün var korkuyorum
Neden korkuyosun ya da nasıl bi cevap vermemizi bekliyosun :)
Korkunun ecele faydası yok canım benim. Hastaneye git kan ver emin olursunMerhaba kızlar damdan düşer gibi oldu ama yeni katıldım az önce idrarda gebelik testi baktım pozitif çıktı adetime daha 4 gün var korkuyorum
Ben tabiki benn.Bugünde doğurmadım kızlar. Kimler ben gibiiii
bende doğurmadım ama gece uzunn daha gün bitmediBugünde doğurmadım kızlar. Kimler ben gibiiii
Aynı şehirde olsak kesin gelirdim :)Hahahahahah gel annem:) gop yeniyuzyil hast 9 ekim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?