- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.381
B Biravucmutluluk naptı acaba haber alan var mı[/QUOTE
Aksam uzeri konustum, hala 4 cm acilma varmis ufaktan sancilari baslamis 6 cm olunca acilma suni sanci verceklermis
Kizlar kasilma nasil bise oluyor ki ya.
Bebek hareket edince bi anda sizinde karninizda agri oluyormu hareket ettigi yerde
Evet aynen oyle oluyor bi kosede sisiyor agriyorKarnin sanki bi yerden sisiyomus gibi oluyo cocuk kendini top yapip sonra kendini saliyomus gibi ve bu hareket nst de sanci olarak cikiyor bende oyle oldu.
Hastaneden çıkmış açılma olmamış.B Biravucmutluluk naptı acaba haber alan var mı
Canim onu ayirt etmek cok zor.ben de dahil forumda bir cok arkadas bebegin hareketleri sanarken kasilma oldugunu ogrenmistik doktor kontrolunde.nstde cikiyor gorunmende fayda var haftan da ileri riske atma canimEvet aynen oyle oluyor bi kosede sisiyor agriyor
Acaba bu kasilmami yoksa hareketlerimi bilemedim
sancıları evde beklicek o zaman öyle mi 4 cm açılması var demişti kırmızıgitar ilerler die düşünmüştüm suniyi neden vermediler acaba kendi mi beklemek istediHastaneden çıkmış açılma olmamış.
Gözün aydın canım. İnşallah bir an önce de kavuşursun bebeğin. Sağlık sıhhat versin Allah.Kizlar merhaba. Bebegimin suyu kalmadigi icin bugun oglen 1 de sezeryanla bebegimi almak zorunda kaldık. 26. Haftadan beri olan dogum sancıları bebegin kesesini delmis. Ara ara gelen amniyon sıvısını da ben anlayamadim sızıntı olmasından dolayı. Bebek o kadar kuruya kalmis ki bacak arasi pisik olmuş. Karnimda cok fazla amniyon sivisi yuttugu icin enfeksiyon riski var cok hizli nefes aliyor. Bu nedenle kuveze koydular kuzumu. Dualarinizi eksik etmeyin biran önce kuzumu kucağıma alabileyim.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinMerak ettiginiz icin teşekkürler kizlar. En sonki kontrolumde dr 4cm aciklik ve amniyon sivisinda azalma oldugu icin suni sanciyla dogum yaptim. Malesef 3300dedikleri bebegim 2800 dogdu ama Cok sukur saglikliyiz. Bi suredir giremedim. Bebegim anne sutu almadi once 3gun sutum gelmedi şimdide kizim almyor. Sagiyorum ve mama takviyesi yapiyrm.
Hadi ya. B Biravucmutluluk bugün doğurur diyordum. En kısa zamanda güzel haberlerini verir inşallah. Bu aradaHastaneden çıkmış açılma olmamış.
Yazan herkese tesekkurler. Bebegim su yutmus cigerlerine su kacmis o yuzden kuvezde antibiyotik tedavisi goruyor. 1 haftaya çıkar dedi doktor. Gecti 3 gunu hayırlısı insallah.
kadrolu nbr :) her gece burdasınCok gecmis olsun canım bi an önce kavusursun insallah kuzuna
kadrolu nbr :) her gece burdasın
bende bu aralar iyi uyuyorum sanki daha yeni uyandım :) az kaldı ztn uykusu günlere merhaba dememizeDün gece yoktum mısıl mısıl uyudum ama bugun yine uyuyamıyorum :) aman artık alıstım yaaa.
bende bu aralar iyi uyuyorum sanki daha yeni uyandım :) az kaldı ztn uykusu günlere merhaba dememize
ay mideni yakmadı mı gece gece :) bende böyle gece acıkınca bi midem kazınıo sanki dolaba gisip bişiler tırrıklayasım geo ama yersem de geri yattığım için reflüyle uyanıyorum :) bn bebek doğunca şimdi ki kdr uyuyabileceğimi zannetmiyorum gündüzde uyuyorum bi kaç saat :)Ya dogsalardi bi en azından bi iki saat bebege bakan birini bulup uyurduk. Kocaman karnimdan saga sola donemiyorum bi guzel uyku pozisyonu bulamadim 4 5 tane yastikla yatiyorum:) bide demin iki tanecik browni intens yedim icim yaniyo durmadan su icip tuvalete kosuyorum hahah:))
Kesinlikle öyle :) Şimdi uyuyabildigin kadar uyu bence de :))ay mideni yakmadı mı gece gece :) bende böyle gece acıkınca bi midem kazınıo sanki dolaba gisip bişiler tırrıklayasım geo ama yersem de geri yattığım için reflüyle uyanıyorum :) bn bebek doğunca şimdi ki kdr uyuyabileceğimi zannetmiyorum gündüzde uyuyorum bi kaç saat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?