2017 EKİM Anne adayları

Kizlar kasilma nasil bise oluyor ki ya.
Bebek hareket edince bi anda sizinde karninizda agri oluyormu hareket ettigi yerde

Kizlar kasilma nasil bise oluyor ki ya.
Bebek hareket edince bi anda sizinde karninizda agri oluyormu hareket ettigi yerde

Karnin sanki bi yerden sisiyomus gibi oluyo cocuk kendini top yapip sonra kendini saliyomus gibi ve bu hareket nst de sanci olarak cikiyor bende oyle oldu.

Karnin sanki bi yerden sisiyomus gibi oluyo cocuk kendini top yapip sonra kendini saliyomus gibi ve bu hareket nst de sanci olarak cikiyor bende oyle oldu.
Evet aynen oyle oluyor bi kosede sisiyor agriyor
Acaba bu kasilmami yoksa hareketlerimi bilemedim

Evet aynen oyle oluyor bi kosede sisiyor agriyor
Acaba bu kasilmami yoksa hareketlerimi bilemedim
Canim onu ayirt etmek cok zor.ben de dahil forumda bir cok arkadas bebegin hareketleri sanarken kasilma oldugunu ogrenmistik doktor kontrolunde.nstde cikiyor gorunmende fayda var haftan da ileri riske atma canim

Gözün aydın canım. İnşallah bir an önce de kavuşursun bebeğin. Sağlık sıhhat versin Allah.

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Yazan herkese tesekkurler. Bebegim su yutmus cigerlerine su kacmis o yuzden kuvezde antibiyotik tedavisi goruyor. 1 haftaya çıkar dedi doktor. Gecti 3 gunu hayırlısı insallah.

Cok gecmis olsun canım bi an önce kavusursun insallah kuzuna

bende bu aralar iyi uyuyorum sanki daha yeni uyandım :) az kaldı ztn uykusu günlere merhaba dememize

Ya dogsalardi bi en azından bi iki saat bebege bakan birini bulup uyurduk. Kocaman karnimdan saga sola donemiyorum bi guzel uyku pozisyonu bulamadim 4 5 tane yastikla yatiyorum:) bide demin iki tanecik browni intens yedim icim yaniyo durmadan su icip tuvalete kosuyorum hahah:))

ay mideni yakmadı mı gece gece :) bende böyle gece acıkınca bi midem kazınıo sanki dolaba gisip bişiler tırrıklayasım geo ama yersem de geri yattığım için reflüyle uyanıyorum :) bn bebek doğunca şimdi ki kdr uyuyabileceğimi zannetmiyorum gündüzde uyuyorum bi kaç saat :)

Kesinlikle öyle :) Şimdi uyuyabildigin kadar uyu bence de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…