- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.081
Bana çatı yapılmadı ya daha uygunmu bnde merak ediyorum. Gecen kontrol biraz sinirlendim doktora ve söylemeden ciktm kendide yapalm demedi.Kızlar bende kontrol den geldim çatı muayeneside yaptı 2 santim açılma varmış ondan sonra da leke gelmiş geçen hafta da bakmisti acilmada lekede yoktu 3250 olmuşuz bakalım hayırlısı ne zaman gelir artık
Hayırlı olsun canm.Allah analı babalı büyütsün Israrla vermeye devam et.ben cok dikkat etmeme ragmen bebis sarardı.hafif duzeyde sarılık var su anda sık sık uyandırmaya calisyrm.Kızlarrr geç donebildim.
2700 doğdu kızım yanımda çok şukurr.
Gogsumu alamıyor süt yok israrla vermeye devam.uçlarım da yok.o yuzden once goğsümü sonra mama veriyoruzz
Hayırlı olsun canm.gözünaydn.sezaryan ağrısı da her gecen gün daha da azalıyor.Kızlar dün suyum geldi, dr sezeryanla alalım o zaman dedi. Rabbime şükürler olsun bir sıkıntımız olmadan doğum gerçekleşti.
Şuan dünyanın en güzel manzarası karşımda. Halaa inanamıyorum benim olduğuna. Spinal sezaryen oldum. O kadar kısa sürdü ki dualarım yarım kaldı :)
Karnımdan çıkardıkları an ağladı, yanağıma koymalarıyla susması bir oldu bebeğimin. Muhteşem bir duygu. Rabbim tüm isteyenlere taddırsın. Sapsarı babasının tıpkısı bir bebeğim var artık. Hamdolsun Rabbime binlerce kez
Ben 4 gün yattım hergün duş aldım
Ben 4 gün yattım hergün duş aldım
Ben sezeryan oldum. Şu an dua ediyorum inşaallah normal olur diye, sezeryan sonrası normal doğum isteyen yapan çok insan var. Ha hiç normali düşünmeden sezenyan tercih eden doğal olarak tercihini savunur ama diğerini hiç bilmedenNormalin de sezaryeninnde zorluklari mutlaka var. Ben sadece kendisi sezryen olup da normal dogumu öcü gibi gosterenlere sinir oluyorum. Belki bizde sezaryen olcaz belli degil ama ne diye normal yapan sezeryani sezaryen yapan da normali kotuluyo onu hic anlamiyorum.
Canım bu konuyu doktorunla konuştun mu sezeryan sonrası normal doğum yaptırırım diyor mu ?Ben sezeryan oldum. Şu an dua ediyorum inşaallah normal olur diye, sezeryan sonrası normal doğum isteyen yapan çok insan var. Ha hiç normali düşünmeden sezenyan tercih eden doğal olarak tercihini savunur ama diğerini hiç bilmeden
Ben havlu almıştım yanıma ve gerçekten iyiki almışım dedim sezeryandan sonra boydan olmasa da dikişten aşağıyı yıkadık çok rahatladım ,doktor bi kaç gün geçmeden duş alma dedi diye almadımDogumdan sonra hemen dus alindigini bilmiyodum ben ya. O kdar ayrintili seyler de koymayi hic dusunmuyorum hastanelerde kantin var zaten sebiller var her dk sicak su da bulunur cay kahve icin ketil felan cok tuhaf geldi :)
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Rabbim hepinize evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Evlat sahibi olmak isteyipte çabalayanların yardımcısı olsun...
Benim de araları 3 yıl 4 ay. Araştırdım reptür ihtimali 1000 de 1, reptür olmak da dünyanın sonu değil ama doktorlar risk almak istemiyor, ben de risk alamam zaten öyle delice bir istek değil. Önce sağlığım doktorumu seçerken özellikle ssvd yaptıran doktor olduğu için seçtim ama henüz ayrıntı konuşmadım çünkü daha ne olacağı belli değil ssvd önceden söz alınacak bir şey değil ne olacağını kimse bilemez ki son anda her şey yolunda olacak mı, sancı su gelmesi falan olursa muane edip bir karar verilebilir. Cuma soracağım doktora sancım geldi açılma iyi yapım çok müsaitse Hani böyle pıt diye doğuranlardansam bir denemez miyiz diye :)Canım bu konuyu doktorunla konuştun mu sezeryan sonrası normal doğum yaptırırım diyor mu ?
Birde ilk sezeryan in üzerinden kaç yıl geçti ?
Benim 3 yıl geçti gerçi bebeğim yine ters mecburi sezeryan ama doktoruma sordum onu kabul etmez hiç bir doktor ancak araştırma hast.yapar seni denek gibi kullanırlar demek istedi açıkça.
Doğum kurşuna gitmiştim ilk hamileliğinde orda ki ebe de çok sakıncalı demişti.iyice araştırdın mı merak ettim gerçekten.
Ben havlu almıştım yanıma ve gerçekten iyiki almışım dedim sezeryandan sonra boydan olmasa da dikişten aşağıyı yıkadık çok rahatladım ,doktor bi kaç gün geçmeden duş alma dedi diye almadım
BEnde musluklu damacanalarda limonata ve lohusa serbeti goturcem, cay kahve felan dagitamam insinler kafeteryada icsinler kahvelerini:₺Gelenlere çay kahve falan yapmak için sanırım :)
Ben lohusa şerbeti götürücem sadece
Hic belli olmaz, pat bi yerim aokuluverir, ay benim hicbisey olmasa kesin bi yerde bi kas kirpik cikar onh almam gerekir:)iğne iplik ne işe yarayacak :)
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah canım.Kızlarrr geç donebildim.
2700 doğdu kızım yanımda çok şukurr.
Gogsumu alamıyor süt yok israrla vermeye devam.uçlarım da yok.o yuzden once goğsümü sonra mama veriyoruzz
Sağlıkla büyütün bebişiniziKızlar dün suyum geldi, dr sezeryanla alalım o zaman dedi. Rabbime şükürler olsun bir sıkıntımız olmadan doğum gerçekleşti.
Ben şok ben manşetŞuan dünyanın en güzel manzarası karşımda. Halaa inanamıyorum benim olduğuna. Spinal sezaryen oldum. O kadar kısa sürdü ki dualarım yarım kaldı :)
Karnımdan çıkardıkları an ağladı, yanağıma koymalarıyla susması bir oldu bebeğimin. Muhteşem bir duygu. Rabbim tüm isteyenlere taddırsın. Sapsarı babasının tıpkısı bir bebeğim var artık. Hamdolsun Rabbime binlerce kez
Ben senin yerinde olsam hastane çantamı da arabaya koyardım, ne olur ne olmaz canım. Drunla görüştün mü yolculuk için, genelde 1 saat gidip 10 dk hareket edin diye söylüyorlarArkadaşlar yarin 35+0 olucam nasipse ve yarin ilk defa nst giricem. Cumartesi gunu 5 günlük sehirdısına cikicam. Evime dondugumde 35+6olucam ve hastane cantami da donunce hazirlicam inşallah. Sizce 2.5saatlik yolculukta ve 5 gun sehirdisinda olmamda problem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?