- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.061
Korkuttu liste beni:) igne iplik felan bende aldim banyo havlularini hastane veriyor diye ayrica tasimicam. Ama ketil felan bi degisik olmus:)
Ben alirim dus mutlaka, baska turlu rahatlayamam ki.Banyo havlusu derken hastanede dus olayi da mi var
maşallah prensese sütünde hemdn gelsin bebişin hop die kapsın inşallahKızlarrr geç donebildim.
2700 doğdu kızım yanımda çok şukurr.
Gogsumu alamıyor süt yok israrla vermeye devam.uçlarım da yok.o yuzden once goğsümü sonra mama veriyoruzz
iğne iplik ne işe yarayacak :)Korkuttu liste beni:) igne iplik felan bende aldim banyo havlularini hastane veriyor diye ayrica tasimicam. Ama ketil felan bi degisik olmus:)
sağlıkla büyütün inşallah :)Kızlar dün suyum geldi, dr sezeryanla alalım o zaman dedi. Rabbime şükürler olsun bir sıkıntımız olmadan doğum gerçekleşti.
ayy doğumlar peşpeşe maşallahhh Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahŞuan dünyanın en güzel manzarası karşımda. Halaa inanamıyorum benim olduğuna. Spinal sezaryen oldum. O kadar kısa sürdü ki dualarım yarım kaldı :)
Karnımdan çıkardıkları an ağladı, yanağıma koymalarıyla susması bir oldu bebeğimin. Muhteşem bir duygu. Rabbim tüm isteyenlere taddırsın. Sapsarı babasının tıpkısı bir bebeğim var artık. Hamdolsun Rabbime binlerce kez
Gelenlere çay kahve falan yapmak için sanırım :)Korkuttu liste beni:) igne iplik felan bende aldim banyo havlularini hastane veriyor diye ayrica tasimicam. Ama ketil felan bi degisik olmus:)
Hayirli olsun. Allah an ali babalı büyütsün ins. Spinal sezeryan nasil oluyor canim dogum şeklini orda uzmanlar mi karar veriyor sen mi istedinŞuan dünyanın en güzel manzarası karşımda. Halaa inanamıyorum benim olduğuna. Spinal sezaryen oldum. O kadar kısa sürdü ki dualarım yarım kaldı :)
Karnımdan çıkardıkları an ağladı, yanağıma koymalarıyla susması bir oldu bebeğimin. Muhteşem bir duygu. Rabbim tüm isteyenlere taddırsın. Sapsarı babasının tıpkısı bir bebeğim var artık. Hamdolsun Rabbime binlerce kez
Ben 4 gün yattım hergün duş aldımBanyo havlusu derken hastanede dus olayi da mi var
Ayy canım hayırlı olsun :)Şuan dünyanın en güzel manzarası karşımda. Halaa inanamıyorum benim olduğuna. Spinal sezaryen oldum. O kadar kısa sürdü ki dualarım yarım kaldı :)
Biz de öyle yaptık canım ,meme ucunu suyla ıslat hafif yumuşat bebek yavaş yavaş alacak inşKızlarrr geç donebildim.
Gogsumu alamıyor süt yok israrla vermeye devam.uçlarım da yok.o yuzden once goğsümü sonra mama veriyoruzz
Himm görür etiketi yazar yarn falan :)olabilir dün aktifmiş ama bişey yazmamış sayfasına baktım da
Gözün aydın canm hayırlı olsun kizin :)Kızlarrr geç donebildim.
Çok şükür canm gözün aydın :) hayırlı olsun . Gule gule buyur bebeginiKızlar dün suyum geldi, dr sezeryanla alalım o zaman dedi. Rabbime şükürler olsun bir sıkıntımız olmadan doğum gerçekleşti.
Hayırlı olsun gözün aydın canm.Şuan dünyanın en güzel manzarası karşımda. Halaa inanamıyorum benim olduğuna. Spinal sezaryen oldum. O kadar kısa sürdü ki dualarım yarım kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?