- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.801
bn hamile kaldığımdan beri saçlarımı hiç salamadm ya afakanlar basıo ztn hava çok sıcak resmen gece yatarken bile topuzla yatıyorumBen de hiç toplu rahat edemiyorum sanki sıkıyolar sać derimi ama dedigin gibi bebişler inşallah doğunca topuza geçicez:)
Ayy dr.un da yoruma bak.. evet canım Allaha emanetler dikkat edelim.
Olcumlere inanmiyorum hic, kesinlikle yanlislik yapiliyo. Benimkini buyuk buyuk olcuyolar ama sanmam olctukleri kadar oldugunubende 40 ı doldurmadan sağlıkla gelse diyorum ama bebişte zayıf biraz 3000 ölçtü doltor 38+0 da nasip artk bi sağlıkla kolaylıkla kucaklasaydık :)
Valla bende onlari duydum canim iliski de denedim erken dogsun diye simdide babayi evde biraktik uzun yola çıktık yoldayim:) doguma memlekete gidiyorum gidince de yuruyusler yaparim artik inşallah gelir yoksa sezeryanlar alirlar beklerse. Görüldüğü gibi heryolu denedim hayirlisiYürüyüş merdiven çıkma bunlar bazen çok etkili olmuyor, mesela ben pikniğe gitmiştim önceki hamileliğimde oturması yerde de masadada nasıl zor oldu gece de ilişki denedim sabah doğum başladı, şimdi de araba yolculuğu sandalyede fazla oturma durumunda sanki çocuk iyice çıkacak gibi oluyor
aynen karismis canim :) yanlis alintilamisim. Olsun sanada selammBurada bir karışıklık olmus alintilanan msj benim deil :)
Ha bi de ağız bezi çok koy bence canım yetmiyorAnladm canm bnde 3 takım koymustm bi tane daha koyaym o zamn . Eşofman orda kalmicak bnm eşim sanirsam ama koyarm yinede belli olmaz :) Sağol canm bu arada
Canım doğumdan bi hafta önce 3200 dü son hafta bilmiyorum doktor söylemedi ama oğlum 3500 gibi doğduZanamm174 canm merak ettiğim bisi dah var en son kaç kilo diyordu doktorun ve kaç kilo doğdu?
Allah razı olsun canım darısı tüm bekleyenlereZanamm174 @bengisu022 ve dogum yapan diğer arkadaslarim maaşallah sağlıkla bebeklerinize kavuştunuz çok şükür Allah bizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Güle güle büyütün bebişlerinizi.
Hayırlı olsun canım sen de kavuşmuşsun yavruna :)Cok teşekkürler kızlar.zamanı gelince Allah sizlere tattırsn.o kadar güzel bir duygu ki.gebelik boyu çekilen sıkıntılar vurunulan igneler hicbiri gözünüze gelmiyo.sezaryan olacaklar da hic korkmayın ben öncesinden korkuyordum açıkçası bebis 3.5 dk. Da doguyo.onu görünce bütün korku endişe geçiyor.bebek gidince ben biran önce ameliyat bitse de bebegimin yanına gitsem diye sabirszlandm.boşuna kendinizi strese sokmayn rahat olun.
Himm iyi maşallah sapma olmamış desene ne guzl inslh bizimde olur 3 3500 arasıCanım doğumdan bi hafta önce 3200 dü son hafta bilmiyorum doktor söylemedi ama oğlum 3500 gibi doğdu
Aleykumselam canim :)Valla bende onlari duydum canim iliski de denedim erken dogsun diye simdide babayi evde biraktik uzun yola çıktık yoldayim:) doguma memlekete gidiyorum gidince de yuruyusler yaparim artik inşallah gelir yoksa sezeryanlar alirlar beklerse. Görüldüğü gibi heryolu denedim hayirlisi
aynen karismis canim :) yanlis alintilamisim. Olsun sanada selamm
Ben de uyuyamıyorum...çok zor Ve sinir bozucuKızlar bu illet yüzünden doğumunu isteyeceğim yarın artık dayanamıyorum. Ya bana uyku ilacı versin ya bayıltsın ya alsın bebeği .. Çok kötüyüm cookk
Yahu napıcaz böyle bi ilacı olsa kutu kutu içerim. Beynim ugulduyor. Gözlerim kapanıyor ama elektrik akımına kapılmış gibiyim.. Parkinson gibi bişey .. Yarın konuiacagım gelişimi tamamsa alsın bebeği gözüm bişey görmez oldu gündüzleri bile kabus gibi ...Ben de uyuyamıyorum...çok zor Ve sinir bozucu
Benim de kontrol salı günü ama ben direniyorum her türlü...telefon kitap elişi derken...ekim 10 a gün verdi zaten bekleyebilirim inşallahYahu napıcaz böyle bi ilacı olsa kutu kutu içerim. Beynim ugulduyor. Gözlerim kapanıyor ama elektrik akımına kapılmış gibiyim.. Parkinson gibi bişey .. Yarın konuiacagım gelişimi tamamsa alsın bebeği gözüm bişey görmez oldu gündüzleri bile kabus gibi ...
Bilmiyorum bana da gün versin belki o zaman dayanorım .. Belki.... Offf... İlgi bekleyen oğlum olmasa belki dayanırdum birde o var ona da bağırmaya başladım yazık çocuğa...Benim de kontrol salı günü ama ben direniyorum her türlü...telefon kitap elişi derken...ekim 10 a gün verdi zaten bekleyebilirim inşallah
Ya sabır az kaldı Sağlıkla inşallah...
Benim de 8 yaşında kızım var..Her akşam ödevleri var 3/5 sayfaBilmiyorum bana da gün versin belki o zaman dayanorım .. Belki.... Offf... İlgi bekleyen oğlum olmasa belki dayanırdum birde o var ona da bağırmaya başladım yazık çocuğa...
Kolay gelsin de nasıl eğilip kalkıyorsun ben çok zorlanıyorumUyuyamayanlara selam olsunn bende 23.30dan beri mutfaga girdim buzdolabini bosalttim komple yikadim simdi de mutfak dolaplarini siliyorum yarıladım bi mola verdimbu saatte başka hicbi derdim yok ben de böyle temizlik yapmadan duramaz oldum deliriciiiim
Uyuyamayanlara selam olsunn bende 23.30dan beri mutfaga girdim buzdolabini bosalttim komple yikadim simdi de mutfak dolaplarini siliyorum yarıladım bi mola verdimbu saatte başka hicbi derdim yok ben de böyle temizlik yapmadan duramaz oldum deliriciiiim
Benim de 8 yaşında kızım var..Her akşam ödevleri var 3/5 sayfa
Sabahları kahvaltı muhabbetleri bekler ilgi bekler ama yapıcaz anneyiz çünkü...onlara da yazık garip duygular içindeler...
Hadi arkadasım az daha sabır...Bunca ay geçirdik bunlar da geçecek...Seni çok iyi anlıyorum eşit şartlardayız hemen hemen...hangi kötü gece sabaha varmıyor ki...beraberce dayanalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?