2017 EKİM Anne adayları

Offff offfff uykuuuu seni istiyorummm.

Zaten bol uykusyz kalıcsz barim son günler keyfini çıkarsaydıkk

Reflüyle tekrar uyandım ve kusmamla kan geldi, dün de olmuştu ama bu kez baya kırmızı kan dün kahverengiydi, iki gün dür farklı bir şey de yok yediğim. Yemek borum tahriş olmuş ciddi şekilde uykumda

Aminnnnn. Hayırlı olsun oğlun yaa çok duygulandm nasıl bi duygu ay bnm kide gelsn artk yaa
Çok tuhaf bir duygu bu benim oğlum mu diye soruyorum daha bir gün önce içimdeydi ya diyorum :) bi de çok dua ettim babasına çeksin diye çok şükür ona çekmiş

Bir haftaya doğmaz ki ya öyle bir beklentim yok benim ama :) boşuna oldum o zaman :) doğurmam daha ben. Atalatı da bıraktım daha rahatım sancı yok iki gündür. Benim oğlumda son 1 ay sancım vardı hep ama o yukarıdaydı kızlar aşağıda oluyor. 37den sonra yürüyüş hurma ilişki kombini yapıp doğurmayı düşünüyorum o da sezeryan sonrası normal doğum istediğim için[/QUOTE]
Zaten bildigim kadariyla 34.haftadan sonra ciger gelistiriciye gerek yokmus.Cigerler gelisimini tamamlamis oluyor diye sanirim.Vaktinde dogatlar insallah hepsi.Istedigin gibi bir dogum olmasini dilerim:) M mutluseker1

Allah yardimcin olsun, bir bebegin ihtiyaci olabilecek herseyi aldim en zor kismi su lohusa pijamasini bulup secmek oldu allahim ne kadar zordu! Heryerde perde gibi cirkin cirkin seyler, ya da hep bebek baskilari, abuk subuk modeller...

Ben lcw den aldim cok ama cok icime sindiler, ama su an satista yok benim aldigim modeller ne yazikki. O yuzden tavsiye edemiuorum. Sadece allah yardim etsin diyebilirim:)

evet bugünün nöbetçileri kimler bnm 2 3 gündür gece karnım taş gibi oluo ne tarafa yatarsam bebek top gibi sertleşip o tarafa çöküo sanki
Off o bende de oluyor canım ağrılı oluo bide kalkıyorum düz dursun die bebek sanki ben yan yatıncA sıkısıyormus rahat edemiyormus gibi hissediyorum öle olunca. Geceler kabus resmen

Çok tuhaf bir duygu bu benim oğlum mu diye soruyorum daha bir gün önce içimdeydi ya diyorum :) bi de çok dua ettim babasına çeksin diye çok şükür ona çekmiş
Ona benziyor yani . Allah gönlümüze göre versin hepimizin de bnm kizce kime benzicek ki acaba :) sütün varmi ? Hastanede en çok işine yarayanlar neler hepsini bekliyorum :)

Gunaydin kizlar bu gece ilk defa vc kalkmadan sorunsuz uyumusum.
Dun aksam basim cok agriyodu uykusuzluktan yakiniyodum Allah sesimi duyduda acidi sanirim.
Ne guzel teker teker dogumlar oluyoo heycanlaniyorum
Zanamm174 saglicakla buyut canim masallah :)

Ben çok baktım waikikiye ama göremedim hiç pijama. Bi de biz kış bebişleri annesi olucak pijamalar hep ince.emzirme derdi olmasa gidip eşofman alıcam napicagimi şaşırdım.

Zanamm174 gözün aydin ve geçmiş olsun vanim saglicakla büyüsün inşallah darisida bizlere
Canim ben 35 sonundan beri hurmaya verdim kendimi erken dogum yapayim normal olsun diye bebek büyük çünkü ama yürüyüşe cok uzun sure dayanamıyorum ne kadar yurumek lazimki acaba dedigimiz gibi olmasi için arastirdinmi. Zorlicam kendimi biraz dahaa

Zanamm174 canım gözün aydın sağlıklı mutlu uzun bir ömrünüz olsun inşallah anne oğul. Hastane tecrübelerini bekliyorum ben de doğum yapanlar yapmayanlara önder olsun

Yürüyüş merdiven çıkma bunlar bazen çok etkili olmuyor, mesela ben pikniğe gitmiştim önceki hamileliğimde oturması yerde de masadada nasıl zor oldu gece de ilişki denedim sabah doğum başladı, şimdi de araba yolculuğu sandalyede fazla oturma durumunda sanki çocuk iyice çıkacak gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…