• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Selam kızlar.ben yarın sabah sezaryana girecem ins.dualarnzi bekliyorum.sağlıkla kucağıma alrm ins.
Oh oh masallah Rabbim saglikli sihhatli kavustursun iyi haberlerini bekliyoruz insallah :))
Kızlar bir kaç saate sezeryan ile doğum yapacağım şu an kendimi hamile gibi hissetmiyorum şoka mi girdim acaba :skandal:
Sakin ol ve bebisine odaklan artik kollarinda olacak insallah bunu dusun :)) Rabbim saglikli sihhatli kavustursun ;)

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar. Bu sabah bacagıma surekli kramplar girdi ve ardarda ilaçlarımı da alıyorum ilk defa bu kadar çok oldu ve karnım sertleşio gün geçtikçe geriliyo ve sanki bir günde karnım daha büyüdü:anneadayı:
Doğuma gircek arkadaşalara Allah kolaylık versin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasp etsin Allah.

A2C2539D-EF6C-4779-BB53-F5CBFFD7A9E4.jpeg
CA8BC7BE-2F25-486D-A172-BAE072CFA456.jpeg
Bu arada dün bebeğimin odası geldi tam hazır değil kısmen hazır eşyalarını da yıkadım çok mu erken yaptım bu işi bilmiyorum. dönüp bunlara bakıp duruyorum sabah ilk iş odaya bakmak oluyo huzur resmen

Benim de bugün kontrolüm vardı, nstde sancı çıkmadı şükür, bebiş 2500 gramı geçmiş, her şey yolunda giderse küvöze girmez artıkın dedi. 40. haftayı görürse 3300-3700 gram arası hesaplandı, baş aşağı pozisyona gelmiş. kan sulandırıcı iğneyi 36da keseceğim doğumdan sonra 1 gün ara verip 2 hafta daha kullandıracağım pıhtı atmaması için dedi. Gelişmeler şimdilik bu kadar arkidişler
Canm kac geninde pıhtılaşma vardı iğne kaçlik kullanıyorsun bn hala kesmedim doğum başlar heran diye korkuyorum biraz ama birakmayada korkuyorum doktor devam diyo

Eki Görüntüle 2047580 Eki Görüntüle 2047581 Bu arada dün bebeğimin odası geldi tam hazır değil kısmen hazır eşyalarını da yıkadım çok mu erken yaptım bu işi bilmiyorum. dönüp bunlara bakıp duruyorum sabah ilk iş odaya bakmak oluyo huzur resmen
Kolay gelsn güle güle kullanın canm bebeğinle. Erken değil tam zamanı 1 hafta sonra iyice agirlasicaksin inanın 34 sonrası çok zor her yerim agriyo suan içime sığmıyor çocuk bi halsizlik bulantı agrilr sancılar hc bise yapamıyor insan

Kızlar bir kaç saate sezeryan ile doğum yapacağım şu an kendimi hamile gibi hissetmiyorum şoka mi girdim acaba :skandal:
Sağlıkla gelsin bebişin, darısı bize, yerinde olmak isteyen bir sürü hamiş bulabilirim canım:halay:Ne güzel bebeğine kavuşacaksın

Eki Görüntüle 2047580 Eki Görüntüle 2047581 Bu arada dün bebeğimin odası geldi tam hazır değil kısmen hazır eşyalarını da yıkadım çok mu erken yaptım bu işi bilmiyorum. dönüp bunlara bakıp duruyorum sabah ilk iş odaya bakmak oluyo huzur resmen
Benimki temmuzun ortasından beri hazır ve nazır, bence tam zamanında yapmışsın canım, ağız tadıyla kullanın inşallah

Canm kac geninde pıhtılaşma vardı iğne kaçlik kullanıyorsun bn hala kesmedim doğum başlar heran diye korkuyorum biraz ama birakmayada korkuyorum doktor devam diyo
3 gen sanırım, hibor 5000 kullanıyorum, son iğneden sonra 24 saat geçmesi aslında yeterli ama biz önlemimizi alalım diye konuştu. Gebeliğin başından beri kullanınca bana da erken kesiyormuşuz gibi geliyor:deli: Gebeliği takip eden diğer drum da pıhtılaşman çok ciddi değil demişti bugün kontrolüm var, umarım fikir birliğinde olurlar

Sağlıkla gelsin bebişin, darısı bize, yerinde olmak isteyen bir sürü hamiş bulabilirim canım:halay:Ne güzel bebeğine kavuşacaksın

Benimki temmuzun ortasından beri hazır ve nazır, bence tam zamanında yapmışsın canım, ağız tadıyla kullanın inşallah

3 gen sanırım, hibor 5000 kullanıyorum, son iğneden sonra 24 saat geçmesi aslında yeterli ama biz önlemimizi alalım diye konuştu. Gebeliğin başından beri kullanınca bana da erken kesiyormuşuz gibi geliyor:deli: Gebeliği takip eden diğer drum da pıhtılaşman çok ciddi değil demişti bugün kontrolüm var, umarım fikir birliğinde olurlar
Benmkiler de aslında en ciddilerinden değil ama bilmiyorum kesmedi. 36 38 arası bi çok doktor kesiyormus canm merak etme . Bnde bu pazartesi gittiğimde keselim artık diyecem çünkü 38+2oluyorm pazartesi ve artk heran gelebilir . Hematoloji doktoru 48 saat önce kesmek yeterli demişti ama normal doğum bekleniyorsa tahmini doğumdan 1hafta 10 gün önce kesilsede olur demisti .. sağlıkla alalım kucağımiza bnde clexan 04 kullanıyorum

Ay ne güzel yavas yavas kavusuyoruz bebeklere. Daha kocaaaman 5 haftamin olmasina üzüldüm suan. Allah tüm doguma gireceklerin yardimcisi olsun saglikla sihatle kavusursunuz insallah yavrularınıza.
Uzulme cnm bak benim de tam 30 gunum var malesef 250 gun gecti de bu 30 gecmiyor gibi geliyor sanci falan da yok isin kotu yani gec gelecej diye korkuyorum artik

Ooo cnm ben 31 de yaptim cantasini falan 36 dan sonra heran gelebilirler gec bile kalmisin ama panikleme yavas yavas yap bende sen gibi bos elbiseleri kokladim sevdim icini doldurup sevecegiz insallah

Gunaydin kizlar ben bugun 37+0 oldum ve bebis 3.750 cikti:( bisey sorcam ben geceleri cok agirlasiyorum wc ye yada yalanci sancilardan rahatsız olup uyaniyorum ayak tabanlarim agriyo belim ve bebek asagi baski yapiyo ya diyorumki gece sanvi olurda ben bu halde nasil doğum yapmaya enerji bulucam. Herkes benim gibi mi ben cok kilo aldigim icin mi acaba. 20 kilo aldim ama cok belli etmedi boydan gündüzleri fena deilim geceleri böyle sizdede oylemiii

Back