• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Merhaba kızlar
Epidural normal dogum dusunen var mi aramizda?
Zaman yaklastikca korkuyorum epidural icin iyi ve kotu seyler duydum kime inanicaz. Doktor o gun karar verilir diyor ama sanirim bana hic san cin olmiycak hersey cok kolay 'olacak demesi lazim dr dan beklentim temsili:( icim daralıyor..

Merhaba kızlar
Zaman yaklastikca korkuyorum epidural icin iyi ve kotu seyler duydum kime inanicaz. Doktor o gun karar verilir diyor ama sanirim bana hic san cin olmiycak hersey cok kolay 'olacak demesi lazim dr dan beklentim temsili:KK43: icim daralıyor..
Adı üzerinde doğum. Azda olsa hepimiz sancı veya ağrı çekeceğiz. Bence bu kadar düşünme. Olacağına bırak. O zaman korkun azalır. Yaptığın stresin bebeğe zararı var. Doktorum bana 10 ekime sezaryen için gün verdi. O güne kadar suyum gelir yada açılmam olursa normal olacak. Epidural olur normal olursa ama epiduraldede hiç ağrı hissetmiyorsun diye birşey yok. Ağrını daha az hissediyorsun. Her türlü doğumun azda olsa riski vardir. Sen bunlari düşünme olacagina birak daha rahat atlatirsin.

Merhaba kızlar
Zaman yaklastikca korkuyorum epidural icin iyi ve kotu seyler duydum kime inanicaz. Doktor o gun karar verilir diyor ama sanirim bana hic san cin olmiycak hersey cok kolay 'olacak demesi lazim dr dan beklentim temsili:KK43: icim daralıyor..
Ben epidural istemiyorum açıkçası açılmayı yavaslatiyormus zaten ilk 4 cm cektiysen o acıyı da cekebilirsin bence ;)

Benimde kontrolüm vardı bu gün artık her hafta gidiyoruz nts de ağrısı 50 60 çıktı bu hafta ağrılar iyice arttı alttan da baktı hiç açılma yok dedi bakalim hepimiz için hayırlısı olsun kızlar oğlumda 2930 gr olmuş

Adı üzerinde doğum. Azda olsa hepimiz sancı veya ağrı çekeceğiz. Bence bu kadar düşünme. Olacağına bırak. O zaman korkun azalır. Yaptığın stresin bebeğe zararı var. Doktorum bana 10 ekime sezaryen için gün verdi. O güne kadar suyum gelir yada açılmam olursa normal olacak. Epidural olur normal olursa ama epiduraldede hiç ağrı hissetmiyorsun diye birşey yok. Ağrını daha az hissediyorsun. Her türlü doğumun azda olsa riski vardir. Sen bunlari düşünme olacagina birak daha rahat atlatirsin.
Dusunmemeye çalışıyorum aslında herşeyden önce bebeğim sağlıklı çok sukur önemli olan bu ama evde yalniz olduğum için aklıma dogum vuruyor surekli.. neyse hayırlısı artik yaşayıp göreceğiz dogum tecrübesi nasıl birseymis. Önce Allaha sonra doktora teslimim artik

Ben epidural istemiyorum açıkçası açılmayı yavaslatiyormus zaten ilk 4 cm cektiysen o acıyı da cekebilirsin bence :KK66:
Yok sonrası dayanılmaz hal alıyormuş dediklerine göre. Çünkü agri siklasiyor belli bi açıklıktan sonra tam açıklığa ulaşana kadar sanci aralığı daralıyor bu da anne adayını yoruyor epidural alanlar iğne vurulduktan sonra rahatladığını söylüyor bence iyi bi yöntem ama dr la konuşmak lazim

Ben epidural istemiyorum açıkçası açılmayı yavaslatiyormus zaten ilk 4 cm cektiysen o acıyı da cekebilirsin bence :KK66:
4 cm açılana kadar hiç sancı çekmeyende oluyor. asıl sancı 4cm den sonra başlıyor. epidural istersen 4cm açılmada vuruyorlar. 10cm açılma oluncada doğuma alıyorlar. o aradaki sancıyı çekmiyorsun ki ne kadar çekeceğini bilemezsin. 1 saat çekende var 1 gün çekende.

selam kızlar dün muayenemde bebeğin bir haftadan önden gittiğini öğrendim bu kötü birley mi ? Bilginiz var mı doktoruma bazı sorular sorarken bunu sormayı unuttum ve kafam takıldı.

ebe bana aktif sancıların 5 6 cm de başladığını epiduralinde 4 5 cm de vurulduğunu söyledi ama doktorun ıkınmayı zorlaştırdığını söylüyo hissedemediğin için ben epidurale yakın bakamıyorum bel ağrısı sinire denk gelme ihtimali korkutuyo beni ama çok memnun olanlarda var tabi

selam kızlar dün muayenemde bebeğin bir haftadan önden gittiğini öğrendim bu kötü birley mi ? Bilginiz var mı doktoruma bazı sorular sorarken bunu sormayı unuttum ve kafam takıldı.
neden kötü olsun ne güzel ii gelişmiş bebişin 2 hafta önde veya geride olabiliyo ölçüler

ebe bana aktif sancıların 5 6 cm de başladığını epiduralinde 4 5 cm de vurulduğunu söyledi ama doktorun ıkınmayı zorlaştırdığını söylüyo hissedemediğin için ben epidurale yakın bakamıyorum bel ağrısı sinire denk gelme ihtimali korkutuyo beni ama çok memnun olanlarda var tabi
İkinma konusunda haklısın canim ama sinir e yapılan bi uygulama değil aslında güvenli bi hastanede yapılırsa risk yok denecek kadar az

Merakımı mazur görürsen aklıma takıldı emily normal doğuma müsaitsen sezeryan tarihini neden verdi drun, bebiş mi iri? ya da sezeryan için tarih veriyorsa o günün öncesinde neden normal yapılacak?

Merakımı mazur görürsen aklıma takıldı emily normal doğuma müsaitsen sezeryan tarihini neden verdi drun, bebiş mi iri? ya da sezeryan için tarih veriyorsa o günün öncesinde neden normal yapılacak?
canım benim tüp bebek olduğu için doktorum riske atmak istemiyor. Bana dediki tabiki doğumun normali senin için iyi olan ama senin bebeğin kıymetli bebek ve bebek için en sağlıklısı sezaryen dedi. 10 Ekime gün verdi sezaryen için. 38+4 oluyorum o gün. Ama o tarihe kadar suyun gelir ve güzel açılman olur hemen normal doğuma alırım dedi. 10 ekimden sonra normal doğumu bekleyip riske atmak istemem dedi

Selam kızlar.ben yarın sabah sezaryana girecem ins.dualarnzi bekliyorum.sağlıkla kucağıma alrm ins.
Sağ salim kavuşun inşallah canım
Şimdiden gözün aydın diyelim:)
Fırsatın olunca haberdar et bizleri

Sağlıkla hayırla gelsin bebeğin İnşaAllah. Allah yardımcın olsun. Bizim için de dua et Doğum sırasında.

Back